*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ho, ho, ho...

Azi am facut si eu ultimele shopping-uieli ptr Craciun, am luat cadouri ptr toata lumea, deja incepe sa fie nebunie prin supermarketuri, aviz amatoarelor.

Ieri am alergat ca disperatii si eu si Marius, au venit ultimele termopane, a venit cada cu bule, Miruna a fost in mare forma si a trebuit s-o caram dupa noi ca n-a vrut sa stea cu mama. Dar am reusit sa le terminam, incepem sa ne mai linistim si noi nitel, si sa intram in atmosfera sarbatorilor. Doamne ce bine venite sunt!

Marius azi are petrecerea de sf de an cu firma, eu si Miru cred ca ne vom cinsti cu o pizza

Mihaela nasoala treaba cu concediu, poate gasiti vreun restaurant ceva, sa mergeti..noi am fost ieri si am platit rezervarile, cred ca trebuie sa va grabiti daca mergeti pe varianta asta, ca nu prea mai sunt locuri. Am vazut ca ai luat si cadouri ptr familion, sper sa le placa

Noki ti-a cazut degetul?. Hai ca ai avut o zi cool azi, sper sa scapi doar cu atat. Sarah ce face, tot asa cuminte e? Cum a fost intalnirea cu seful?

Leea si asa sunt io varza cu nervii..vrei sa ma apuce boceala acu'?

Gandacel bine ca ai intrat cu vesti, ma gandeam la tine zilele trecute. Bafta si felicitari cu operatiunea "olita"!

Ioana sanatate la pitic!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am atipit fix 30 minute, dupa care s-a trezit fii-meu chiraind.

Gandacel, ce vesti bune, bravos!

Feli si eu solidarizez cu gandacel in a-ti multumim pt crearea precedentului "olita". SI noi suntem pe calea cea buna. azi dimineata il alaptam pe al mic in dormitor si Maria striga in sufrageri: mami, vino-ncoace, pipi. Io am crezut ca a facut pe covor. A venit fata la mine cu pantalonii trasi, fara pampers, iar in sufra olita era plina. Mai sunt si accidente, dar nu visam sa fie asa de receptiva. La nani nici nu ma gandesc sa renunt inca, mai pe la primavara, eventual.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, intru si eu scurt-scurt.
va multumesc din suflet ca ati postat raspunsuri la intrebarea mea si ca v-ati gandit la noi, vlad e spre bine.
ma bucur ca gandacel e ok, ca merge laptopul andei, ca tania are gaze :) la pensiune si ca lui madau i-a venit cada cu bule.
imi pare rau ca mihaela nu mai pleaca in concediu.
va pup.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Xandra si celelalte fete care ma compatimiti, nu va faceti griji ca nu mor de suparare, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va pupez....Poate oi pleca poate nu chiar nu imi pasa de data asta....am ajuns se pare la varsta intelepciunii!
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

http://www.dropshots.com/leea_cv#date
Aici sint citeva poze de la mini-petrecerea lui Tudor.Plus 2 filmulete - 1 cu intrarea tortului si unul cu primul sanius.
De veti chef,vizionare placuta!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LMA 2 anisori - Sorana Miruna by Soanso

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello ,,Colectie '' draga!!

Nu pot sa citesc din urma ,recuperez diseara sper ..
Aseara n-am mai fost la shopping ca a intervenit ceva la tati la serv si a venit abia la 23:40 cind copilul deja dormea iar eu mataiam linga el
Azi am luat din nou drumul magazinelor ,am targuit tot ce mai aveam nevoie pt casa si mi-am facut cadou o pereche de cizme de la Leonardo ,super dragute ,am terminat de cumparat toate cadourile pentru Mos ,sint aproape de ,,sapa de lemn'' dar asta e ,o data pe an e Craciunul .vom mai cheltui pe 25 ca mergem la restaurant iar pe 29 plecam la munte unde am dat doar avans mai avem de achitat si acolo plus bani de chletuiala si uite asa incepem 2008 fara un ban in buzunar :)))

Ma duc la terorist ca e in ,,transa'' ,a facut azi numai tampenii ,m-a disperat

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

incep penibil prin a ma scuza ca io n-am urat inca la tudor care este chiar un preferat de-al meu deoarece am fost tracasata in ultimele zile si vreau o clipa de mare inspiratie. poate imi vine in seara asta dupa ce frec faianta de la bucatarie:(

leea, am invatat o noua expresie sau mai bine zis o alta utilizare a ei: nu mai stiu cine de pe forum, poate tania dar nu sunt precisa, vorba marmotei, i-a spus inei ca o pune bine in valoare pe rachel. fte adevarat.
asta iti spun eu acum: il pui fte bine in valoare pe tudor. el are "material" bun in sensul ca-i frumos foc, dar pozele, hainele, muzica pe fimulete, situatiile inedite pe care le surprinzi sunt extraordinare. mi-a placut mult tot din link. poza cu cocosul e de pus in rama. aia cu bebe cu suzeta e super, cravata face toti banii, mi-a placut cum ai decorat casa batraneasca cu baloane rosii, mi-a placut atmosfera de-acasa de la parintii tai, parca auzeam soba si simteam miros de niscai sunculitza cum te-ai straduit sa faci/comanzi tort inedit, plus artificii pe tort. saniusul este de poveste, de film de craciun, foaaaaarte frumos. sa-ti traiasca! ce i-ai luat din ungaria, zi-ne?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor cucuiete, ma mai tineti minte?
Din pacate sunt in totala lipsa de timp.Pot sa declar cu mana pe inima ca e cel mai greu sfarsit de an de cand lucrez. Speram sa punem punct si noi vineri seara dar se pare ca sambata va mai trebui sa merg la lucru.Apoi teoretic as fi libera pana pe 6 ianuarie.

Noroc ca 90% din cumparaturi mi le-am facut in noiembrie ca acum imi era imposibil.Noi altfel suntem bine, eu sunt insa f stresa, imi simt inima tot timpul ca si cum ar fi intr-o menghina, pulsul mi-e constant in jur de 90-100.

Kriszti e super smecheras, din pacate nu reusesc sa il dezobisnuiesc de pampersi, poate ca in concediu ma pun si eu mai serios pe treaba.
Ma bucur insa ca pot sa port cu el conversatii f faine. Vorbeste ca un om mare. Ne putem intelege, negocia - mai putin partea cu olita.

Din pacate nu cred ca voi mai putea intra, eventual in Ajun de Craciun. Craciun pe care il vom petrece in familie cu cei dragi. Pana atunci va pup pe toate si va urez numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LMA 2 anisori - Mihai by Alexandrina

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput