*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...m-am decorat de Craciun!

Unde sunteti toate? La shopping de cadouri?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu sunt pe aici

Noki , mai ai putin si decolezi, ce sa-ti spun....sa va relaxati la maxim, sa va plimbati mult prin magazine sa prindeti reduceri sa faceti multe poze ca sa "calatorim" si noi.

Mihaela , cum ma nu ii da liber sotului tau pe 31? Offf e pacat ca nu aveti cum sa ajungeti la Calimanesti mai ales ca a-ti facut si rezervarea sunt si banii dati...apropo nu ii mai puteti recupera?

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor va multumesc taaaare ca v-ati adus aminte de ziua lui Tudor,chiar de-am fost plecati.Ieri a primit puiutul un car de jucarii de la mamica si taticu.A fost foarte fericit.Si eu la fel.Mi-am amintit cu ochii in lacrimi de prima noastra imbratisare...de primul pupic depus pe obrajorul ce si azi isi poarta gropitza in acel loc...de fericirea aia fara margini care m-a cuprins,de tristetea aceea tot fara de margini care m-a lovit in aceeasi clipa...de puterea ce-am primit-o aproape instantaneu...Mesajele voastre m-au trimis acolo,unde eram acum doi ani,la capataiul fiului meu parca dintotdeauna si cu siguranta definitiv.Acolo imi era,imi e locul.Stiu sigur ca pentru asta am fost facuta.Sa-l iubesc pina la cer si inapoi.Sa-i spun asta de 60 de ori intr-un minut,sa simt ca-s pustie de nu-l string in brate macar de 60 de ori intr-o ora.Sa vreau sa-i fiu sprijin 24 de ore zi... Va multumesc ca-mi sinteti aproape,ca-mi sinteti umar de plins si brate de incurajat.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea, mancate-ar mama, nu ma mai face sa plang acu' in prag de sarbatori.
Catuza cu banii de luat inapoi nu stiu daca se poate, de plecat iar nu stiu, de fapt nici nu prea imi pasa. Ce o vrea Dumenzeu...
tocmai a intrat un coleg in bioru sa ma intrebe de planificarea concediului pe 2008....De unde pana mea sa stiu ce fac la anul, in conditiile in care nu stiu ce fac peste 2 zile....
Noki ce inseaman ca te-ai impodobit ....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau, inca odata sa-ti traiasca flacaul

Mihaela , cum i-ti este indiferent daca pleci sau nu? Pai nu ai spus ca vrei sa te relaxezi la bai? hai ca ti-ar prinde bine 2-3 zile de relaxare si in afara de asta e pacat de bani, daca tot i-ati dat macar sa profitati.
Cum e cu bona cea noua, parca nu ai spus nimic de ea.

Delia , ce faceti, cum te simti, ce fac fetele?

Dordia , voi ce faceti, burtica e bine? V-ati mutat in casa cea noua?

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hohoho, voinicele mosului!

Io am shoppuit aseara pe la 22 Destepti baietii astia de la supermarketuri sa tina deschis atat de tarziu pt amarati ca mine.

Toata noaptea l-am pazit pe fii-meu, ca saracu' s-a cam chinuit cu mucii in gat. SI sa vedeti ce putere are, ce se smuceste la BB, nu-i place deloc, abia reusesc sa-l tin. Si are 7 saptamani. pai asta la 2 ani imi frige una de nu ma vad

Roxi, as manca portocale si cu ochii, de fapt cred ca asta am sa si incep sa fac. M-am ferit de rosii, porto, etc, etc - mananc aproape paine cu apa, vb lui joy, ca are colici. SI la astea din urma tot paraie in pampers si se vaita.

Ma duc sa bag capul in perne, sa vad cat ma lasa astia mici, care deja sforaie.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Vecina, adica mi-a pus emoticoane.

Leea,

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ioana, superbe poze ai pus la semnatura! Vreau si io zapada de-asta din povesti!Da' numai in parcuri, nu si pe strazi.

Sa vedeti ce bine-mi merge...m-am lovit la deget in birou, de-mi zvacneste de jumatate de ora non-stop. Cred ca o sa se usuce si o sa cada...

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Catuza de bona cea noua nu am zis de frica. Adica e asa de bine ca imi e si frica sa recunosc. Copilul e ok, ea zice ca e foarte cuminte, manca doarme, tot tacamul, ii respecta programul, in casa e o curatenie desavarsita, calca, spala, freaca, cat doarme copilul nu sta. Asa ca ma astept ca aceasta boierie sa se termine...nu sunt obisnuita cu binele.
Titi trece prin crizele specifice varstei, adica cele de 2 ani...Totul a inceput cam de vreo luna, de cand incepusera discutiile cu vechea bona, in speta e foarte rautacios cateodata, foloseste excesiv de mult expresia absolut enervanta "lasa-ma in pace" si "du-te", nu mai vrea sa mance decat de la mine, si ma rog de la bona, ea zice ca manca foarte bine si e foarte cooperant cu ea, de la taica-su nu prea vrea sa mance, de la mama si soacra-mea nici atat, sa nu le vad, face scandal din orice rahat, drept pentru care e cam pedepsit, deci din astea de ale tineretii, si el era chiar un copil foarte cuminte. Ma rog le-om trece si pe astea. Zilele astea cochetez cu ideea montarii unei camere video prin casa, sa vad cum e si cu femeia asta cu el, ca ea zice ca e super cuminte. Ma rog inclin sa cred ca are dreptate, ca circul il face cu mine mai mult, ca si mama imi zicea ca, daca nu ma vede cand plec si nu se crizeaza, e chiar cuminte si cooperant.
Mai avem un prag de trecut de sarabatori, cand, daca plecam, il las la socra-mea de pe 27 pe 2....Om vedea.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Avem si noi vesti, foarte bune, zic eu. Mi-a scazut brusc nivelul de stres astazi, dupa cateva zile si nopti cum nu va pot explica de agitate! Ca sa o iau in sens invers acelor de ceasornic, azi am fost internata in spital pentru vreo doua ore cred... Mi s-a facut inca o eco, inainte de a ma baga la vreo operatie, ca sa stie cu siguranta ca trebuie chiuretat ceva. Si surpriza, nu se mai vede ce se vedea acum o saptamana, semn ca tratamentul a avut efectul scontat, sau macar cel asteptat de mine. Deci mi-a dat ceva tratament de continuare, un pic mai dur se pare, dar ca sa stie cu siguranta ca dispare toata infectia/inflamatia pana dupa sarbatori. Mai am deci inca 2 saptamani de antibiotic si antiinflamator. Inca mai am dureri, dar doar la apasare, palpare, picioare de copii in burta. Nu ma mai doare la fiecare pas sau stand in orice pozitie.

Nu era sarcina de nici un fel, e un streptococ pe care nu se stie de unde l-am achizitionat, nu mai conteaza acum catre e cauza, pentru mine stresul se duce usor-usor si stiu ca ma voi face bine. Revin la o noua eco dupa 7 ianuarie. Am intarcat insa prea brusc, mai aveam doua mese serioase dimineata si seara, am suferit destul de rau cu sanii. Inca nu mi-am revenit complet, dar treptat se va reduce productia (tot la tinctura de salvie am apelat si vad ca functioneaza si de data asta).

Acum sa zic despre operatiunea olita la Bogdan: este un MARE succes. Multumesc, Felicia, pentru ca tu ai fost inspiratia mea. Adica daca nu ziceai tu ca ai zis GATA, pana aici, nu ziceam nici eu. A mers ca pe roate cu pishu, doua zile a facut SI pe el si la olita, dupa care numai la olita, apoi s-a revoltat doua zile cat am umblat pe la doctori de dimineata pana seara si a facut pe el, apoi a revenit la olita si obiceiul bun a ramas pana in ziua de azi!!! Cea mai mare batalie am dus-o cu kk, pe care e binevoit sa-l faca 3 zile in chiloteii cu Donald, Mickey Mouse si tigru, apoi s-a abtinut atat sa mai faca pe el, incat ii venea, cerea scutec, nu-i dadeam si plangea. Am apelat la supozitor cu glicerina, ca senzatia e de nesuportat, si l-am asezat pe olita! Nu va imaginati ca a stat 45 de minute cu el inauntru, plangand?! Cand in sfarsit l-am convins sa-i dea drumul radea si plangea de fericire!!! A doua zi din pacate la fel. Doar ca l-a tinut vreun sfert de ora... Iar a treia zi, mare surpriza! Eu la dus, tati la baie, Bogdan incepe sa tipe disperat CACA, CACA (sper sa nu primesc avertisment pentru limbaj!). Vin disperata de sus imaginandu-mi ca e intins peste tot pe covor, ca Stefania s-a balacit in el... cand colo Bogdan se dezbracase singur si produsese in olita, fara nici o mizerie pe nicaieri. Ii povestesc Roxanei, imi zice sa nu-mi fac iluzii, ca asta nu inseamna totusi invatat la olita... il anunt si pe al meu barbat sa vedem daca obiceiul bun dureaza si daca se extinde si la pishu (ca el facea cadn il punea, nu cerea). Ei bine, de atrunci sunt 4 zile in care dumnealui se duce singur, fara sa zica nimic nimanui, se dezbraca, face ce are de facut, apoi striga dupa noi mandru nevoie mare, il stergem si il imbracam. Declar 90 % de lupta castigata. Mai avem perioadele de somn, dar cu astea nu ma grabesc.

Cam astea am avut noi de povestit.

In plus, vreau sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un an imbelsugat, sa va distrati de minune, sa fiti sanatoase si familiile voastre asemenea, sa treceti cu bine toate hopurile. V-am citit dar nu pot din pacate sa raspund acum fiecareia in parte. Si nu stiu daca o sa mai am prea curand. Incepem si noi pregatirile de Sarbatori si in plus, cele legate de organizarea casei pentru marea intoarcere la serviciu.

Promit insa ca voi scrie si macar voi da vesti despre noi de cate ori voi putea.

Va imbratisam cu drag!

Mergi la inceput