*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neazta!

Veste mare de dimineata: AM CONTOR DE GAZ !!!!!!!!!!!
Si azi mi-au pus si centrala in functiune deci...liber la cazari - Ura!

Noi am serbat ziua lui Stefan si pe 17 cu adultii fara copii, a fost o maaare nebunie, Stefan in forma maxima, ca cantat si tipat toata seara ca a doua zi nu mai avea voce. A primit o gramada de jucarii...nu mai avem pic de loc! Chiar, Mihaelutza, voi unde ati pus ATVul? Ca noi nu stim cum sa facem cu o amarata de masina, dar care ocupa 1/4 din camera.
Inca nu am vazut poze de la petrecerile lui Mirunici, Mateea...le-ati laudat tare si sunt curioasa sa vad fetele cucuiete!

ANDA si ce daca??? Si eu am luat intr-un an diploma de "cel mai Sapardian angajat", de parca eu numai Sapard facusem in anul ala pe acolo , dar cica era de bine.

LAVI, asta e cuvantul, Che o ciufuleste pe Anna si ea sta, de parca o vrajeste cu ceva. Hai ca am de invatat de la tine despre comportamente fratesti, cand fratele mai mare e turbulent.

XANDRA, chiar daca ar sta la batista bebelusului, s-ar putea sa nu scoti nimic. Asa patesc eu la Che. Si el tuseste noaptea si noi abia am terminat cu tratamentul combinat pt muci+tuse, am ramas pe Ketof, care tb sa-l luam cica 6 luni. Ce am constatat eu: pe Che il apuca tusea in somn cand se incalzeste si atunci il dezvelesc. Ii fac repede 100 ml ceai granule de la Hipp/Humana si, eventual ii dau o lingurita de Mucosiv (tot Ambroxol). Ca, asta aplicam, se intampla mai des dupa seri agitate, in care tipa si pe afara, ca, de, lui ii arde de cantat "O Brad Frumos" la -5 grade!

Sanatate multa!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

multam mult, tania! problema e ca eu acum nu prea stiu daca tuseste ca se ineaca cu secretii sau ca are gatul iritat - el are si un fond alergic.... motiv pentru care nu stiu ce remediu sa gasesc.....

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, yuppiiii !!! . Sa va mearga afacerea din plin!

Meems, singura solutie pentru culcat mai devreme care a mers la noi a fost trezitul dimineata mai devreme si decalat tot programul (somnul de pranz, baita de seara). Deja din prima zi a fost mai bine.

Madutza, sanatate multa! Nici eu nu stiam ca homeopatele astea pot face asa minuni, s-o tineti tot asa!

Xandra, si noi am avut reprize de muci care pareau sa nu mai treaca, au tinut peste 10 zile in ambele dati. Iar prin ziua 8-9 chiar credeam ca nu se mai termina, dupa care vedeam in sfarsit ceva semne de ameliorare (se ingrosau si sa rareau muculetii). Daca e numai atat, secretolitice si curatat nasul ar trebui sa ajunga. Plus ceva intaritoare, gen vit. C, oscillo... Daca ai dubii, poate ar fi bine sa-l vada si doctorul, sa se uite la gat, sa-i asculte plamanii... Multa sanatate!

Si la noi cam e stres cu petrecerea de Craciun de deseara, mi-a pierit tot cheful, de-abia astept sa treaca... Nu reusim deloc sa ne punem de acord cu stilul, unii vor sa-l bifeze rapid si sa se intoarca la familii, altii se oftica pe ei ca nu vor macar o data pe an sa o facem si noi lata; unii se asteapta la chef traditional, cu colinde si mos craciun (care nici nu va mai veni ), altii vor discoteca... si tot asa... sa vedem ce-o iesi, noroc ca nu le-a venit ideea de diplome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Pentru toate restantele noastre Va uram un sincer La multi ani si multa, multa sanatate! Va rog sa ma scuzati dar eu, dupa cum ati observat nu prea le am cu urarile, nu stiu sa compun fraze frumoase, insa urarile sunt cu mult drag.


Va vad ca vorbiti de laptopuri stricate Hoooohoooo... Ando...., stai la coada ca mie Dimitrie mi-a stricat 3 laptopuri in 2 ani ai lui de viata.
Primul si-a gasit sfarsitul dupa ce de nenumarate ori a fost scapat din Polli caci am avut o perioada cand nu manca decat daca butona. In disperare de cauza am dat copilului laptopul la masa.
Al 2-lea a fost matrasit cu Sprite. Varsat o sticla de suc lasata deschisa de moi, pe laptop, ca era mishto ca facea fiiiisssssss si ne distram.
Al 3-lea, de ala mi-a parut tare rau ca era ultimul pe care il mai aveam, a fost ucis miseleste prin sarire cu bocancii pe el dupa ce a fost sustras din camera mea. Lucrasem noaptea si dimineata, la mine in camera si l-am lasat pe pat. M-am luat cu schimbatul copilului, imbracatul pentru afara, mi-am adus aminte ca nu aveam ceaiul pregatit si bagajul de afara, m-am dus sa il fac, timp in care domnul Dimitrie si-a facut de cap.

Concluzie, in toate cele trei cazuri verdictul este omor din culpa mamei, caci nu am fost eu atenta si nu l-am supravegheat indeajuns.

Nu-i nimic ca acum dupa ce l-a terminat pe al 3-lea am mai luat inca 2, asa ca sa am (glumesc am nevoie pt birou).

Trasnaie de ieri: Ne-am spalat, ne-am pregatiti de culcare, eram in pijamale, m-am dus sa fac laptele si domnul a profitat de lipsa mea si s-a dus la "basi, "basi". Numai aud plansete, mi s-au taiat picioarele ce s-a intamplat....omul apare urland ca din gura de sarpe, leoarca, rece. Il dezbrac imediat,il pun sub dusul cald, il incalzesc, mi-am dat seama ce facuse, il imbrac din nou si uite asa. Insa dupa asta asa cuminte statea copilul...

Ce facuse sefu'. S-a dus la broasca, a luat acvariu si l-a turnat pe el. Broasca saraca era terifiata, el la fel. Azi cand a avut iar tentative de zgandarit broasca ii aduceam aminte de ce a facut ieri si incepea sa se smiorcaie.

Concluzie: Nu e nevoie sa tipi sau sa urli la ei, singurei se educa, a varsat apa pe el... azi clar nu se mai atinge, bine asta pana uita si o sa o luam de la capat, dar macar un timp....

Gandacel, ce e cu ea, stiti ceva?!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, felicitari! BAFTA! Sa va mearga afacerea din plin!

Xandra, dar chiar nu-l poti pacali cumva sa accepte batista bebelusului ? Eu ii dau Dariei sa o tina ea si o accepta macar pentru scurt timp! O asistenta din spital (care nu e fff dotat ) m-a invatat o alta smecherie - ii pun ser mai multicel in nas , dupa care apas putin desupra nasului , nu intre sprancene, mai jos putin si se elbereaza nasul destul de bine ... doar ca Daria mea nu sta sa-i pun ser in nas mai deloc. Pentru tuse la noi a mers binisor Stodalul.


EDIT - pentru cine doreste, cine pofteste POZE SI FILMULETE NOI CU MEZINA!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bunn deci am reusit sa recuperez tot ce nu am citit de aproximativ 3 zile. Am cantat Vesnica Pomenire pentru laptop-ul Andei, dupa trei pagini am revenit si am cantat Hristos a Inviat, sa fie cu noroc de data asta.
Eu sunt varza de nervi; de ce oare cand vine Craciunul, va puteti intreba?; ei bine am aflat ca ni s-au anulat primele de Craciun, ca ni s-au anulat concediile in aceeasi perioada de veselie si distractie si pe cale de consecinta probabil ca si plecarea de Revelion se va duce pe apa sambetei, ca doar nu o sa plec pe 31 la 17.00 la Revelion. Seful a considerat ca sarbatorile nu sunt un motiv bun sa ne luam concediu.......
Salariul l-am cheltuit pe cadouri, imi mai ramane sa ma duc acasa si sa traiesc precum ursul sugandu-mi grasimea de sub unghii.
In acest moment imi doresc un pahar de votca sau ceva tare.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tania sorry am uitat sa iti raspund. Masina electrica e la mama in garj, in provincie, pana se face vremea buna, deci pana la primavara. Deocamdata invastele apartamente proprietate a familiei noastre, in suprafata totala de de 68 de m2 domiciliaza, in afara de noi trei cu hainele si toate acareturile, caruciorul, tricicleta si sania. In concluzie suntem la inghesuitala mare... Acum nu mai intra nimic.
Sunt cu ochii in lacrimi.....Ma duc sa plang in continuare in singuratatea biroului.....
Inca nu imi revin, parca si Scrooge si-a revenit din meschinarie de Craciun.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, nu-mi dati si mie niste idei de cadouri, pls?
Sunt in totala pana de inspiratie, habar n-am ce sa iau pentru parinti sau pentru sora + sot.

Deocamdata le-am facut tuturor cate un calendar personalizat cu pozele puiului (in fiecare luna cate o poza din luna resp. pe 2007, cred ca va fi amuzant sa-l vedem cum a crescut), dar mai trebuie pus cate ceva pe langa el... Exclus ciocolata, vin, fulare, manusi Iar daca spuneti carti, dati va rog si titlu concret, ieri m-am pierdut prin librarie aproape o ora si n-am stiut ce sa aleg...

Help pls !!!

Mihaelutat, tu pe ce ai cheltuit ? Sa ai parte de bucurii din toate celelalte parti, daca de la serviciu n-a fost sa fie de sarbatorile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am pierdut si eu bunatate de mesaj si de ciuda am pus si eu niste poze cu zapada la Decembrie

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ei vad ca Maria vrea sa ma scoata din depresie punandu-ma sa insir cadourile.....
Deci 1. Titi- trusa de doctor, saxofon+clarinet+trening Adidas=am imbinat utilul cu placutul.
2.Sotul-camasa+pulover de fite, nu de serviciu, mai asa de combinat cu blugi, eventula de o iesire la o cafea pe Dorobanti;
3. Mama-geanta lacuita combinata cu bucati de material cadrilat, stil Burberry, ca are numai papornite de baba.
4. Tata-o bluza de purtat la blugi de la Kenvelo, mai de tinerel asa.
5. Sora- o rochita neagra, tricotata, gen de gravida cu talia care pleaca de sub sani, ca e chiar gravida, si merge sa o ia si la primavara cand o avea burta mai mare.
Cadouri am mai luat la nepoti, fie de imbracat, pentru cele mai mari, fie jucari pentru cei mai mici, socrii si cumnate le-am luat de imbracat pentru ca in anii trecuti le-am luat cosmeticale pe care nu au apucat sa le foloseasca pe toate, ca le-am luat vreo 3 ani la rand si decoratiuni pe care inca le mai au si nu vreau sa le umplu casa de cioburi.
Edit: L-am uita pe finul meu de 3 saptamani care a primit un centru de activitate, din ala cu paturica de la Mos Craciun, aka Nasa-Mihaela
Cam asta am cumparat anul asta.
Hoooo dragii Mosului....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput