*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

[quote]Originally posted by camelia_daniela

Meems, scuze, daca stiam te lasam pe tine sa creezi subiectul de LMA pentru Simon!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cami draga, esti o draguta - nu e nevoie de scuze. Ma trezisem dimineata hotarata sa-i deschid subiect lui ginerica, dar dimineata mea era deja dupa-masa in Romania si tu ai fost mai iute Important e ca ne-am amintit de ziua lui, sunt convinsa ca mamicuta lui apreciaza mult urarile noastre si faptul ca nu i-am uitat.

Anda, pupici multi ca sa treaca belelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani celor care-si sarbatoresc azi numele!

Ili e bine, mai tuseste dar e spre bine. Am terminat si aerosolii iar de sambata o vom scoate la aer. Sper sa fi scapat.
Cu olita suntem bine, deja cere din nou, si-a revenit, zic eu...
Multumim ptr gandurile voastre bune!

Sorry, nu mai stau pe aici, ca mor de somn.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Uite mai dau si eu un semn pe aici.

Stefaneilor nostri dragi si Stefanelelor!
Si lui Simon. Mi-e are dor de Bulucelu' nostru!

Pina la urma nu am mai facut rost de nici un Mos ca ne-am lenevit. Sper sa nu-i fi produc o mare trauma lu' fii-mea. Sper sa vina la anu'. Oricum, fiind in Romania cu rude si prieteni a primit la cadouri de nu stiu cum o sa le car pe toate acasa. Acum in sfirsit va inteleg cind spuneati ca sinteti inundate. In America fii-mea nu primeste mai deloc, ca rude nu avem decit citeva si doar o parte e activa din punctul asta de vedere.

Altfel, Smaranda de cite ori merge intr-o casa si vede pom zice "Vine Mos Ca'ciun" "Nu sperie Mos Caciun" si "E de la Mos Caciun pentru Nana."
Si mai nou ma pune sa-i cint colinde in masina. Preferatele sint "Mos Craciun cu plete dalbe" si "Domn Domn sa-naltam." Ieri seara a dus-o sora-mea de acasa de la mama pina la socri si a ascultat radio. Ei, azi ma pune sa-i pun muzica in masina. Zic "imi pare rau dar masina mea nu are radio. " Atunci Uca zice "cinta mama domn domn sa-naltam."

Vorba lu' Feli, eu de dragu' ei o sa mor.

Sper ca toata lumea e bine.
Ah, si sa va urez si eu Sarbatori fericite cu mult drag.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput