*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 21
meems spune:
[quote]Originally posted by camelia_daniela
Meems, scuze, daca stiam te lasam pe tine sa creezi subiectul de LMA pentru Simon!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cami draga, esti o draguta - nu e nevoie de scuze. Ma trezisem dimineata hotarata sa-i deschid subiect lui ginerica, dar dimineata mea era deja dupa-masa in Romania si tu ai fost mai iute
Important e ca ne-am amintit de ziua lui, sunt convinsa ca mamicuta lui apreciaza mult urarile noastre si faptul ca nu i-am uitat.
Anda, pupici multi ca sa treaca belelele 
felicia74 spune:
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi numele!
Ili e bine, mai tuseste dar e spre bine. Am terminat si aerosolii iar de sambata o vom scoate la aer. Sper sa fi scapat.
Cu olita suntem bine, deja cere din nou, si-a revenit, zic eu...
Multumim ptr gandurile voastre bune!
Sorry, nu mai stau pe aici, ca mor de somn.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Uite mai dau si eu un semn pe aici.
Stefaneilor nostri dragi si Stefanelelor!
Si
lui Simon. Mi-e are dor de Bulucelu' nostru!
Pina la urma nu am mai facut rost de nici un Mos ca ne-am lenevit. Sper sa nu-i fi produc o mare trauma lu' fii-mea. Sper sa vina la anu'. Oricum, fiind in Romania cu rude si prieteni a primit la cadouri de nu stiu cum o sa le car pe toate acasa. Acum in sfirsit va inteleg cind spuneati ca sinteti inundate. In America fii-mea nu primeste mai deloc, ca rude nu avem decit citeva si doar o parte e activa din punctul asta de vedere.
Altfel, Smaranda de cite ori merge intr-o casa si vede pom zice "Vine Mos Ca'ciun" "Nu sperie Mos Caciun" si "E de la Mos Caciun pentru Nana."
Si mai nou ma pune sa-i cint colinde in masina. Preferatele sint "Mos Craciun cu plete dalbe" si "Domn Domn sa-naltam." Ieri seara a dus-o sora-mea de acasa de la mama pina la socri si a ascultat radio. Ei, azi ma pune sa-i pun muzica in masina. Zic "imi pare rau dar masina mea nu are radio. " Atunci Uca zice "cinta mama domn domn sa-naltam."
Vorba lu' Feli, eu de dragu' ei o sa mor. 
Sper ca toata lumea e bine.
Ah, si sa va urez si eu Sarbatori fericite cu mult drag.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC