*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mama si sotie denaturata ce sunt... Uitam sa felicit sarbatoritii zilei, desi am si eu doi in casa
La multi ani, de ziua numelui, pentru toti cei care poarta numele de Stefania si Stefan:
Stefania de: Gandacel, teo_banu, migabo, negaracristina
si
Stefan de: Hildegard, dordia, Tania_z, dienutagraviduta, ioana_77, silvia_d.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ohhh ,scuze Hilde ,l-am omis pe puiul tau la urari ,LA MULTI ,MULTI ANI !!!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

A venit Mos Craciun

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sarbatori fericite in continuare!

Suntem la Timisoara, la sora-mea si la tata care e in forma (cat se poate) si e bucuros ca-si are nepotelele in jur.

Anda nasol cu buzita, reparare rapida lui Nic!
Si reparare piciorului tau si celorlalte necazuri si probleme pe care le ai!

Reducerile de la Z - din "iesperienta" mea de cumparatoare reducerile de 50% dureaza 3 zile: luni, marti si miercuri. Eu am primit cartonas pt marti pe 8. Cred ca le trimit aleator. Tot din ce am observat, poti sa te duci si luni daca ai cartonas pt marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI STEFAN/ STEFANIA!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos!

Meems, scuze, daca stiam te lasam pe tine sa creezi subiectul de LMA pentru Simon!

Anda, of ce belele! Sanatate infinita va dorim atat lui Nik cat si tie! Sa intrati in noul an sanatosi si voiosi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

multumim de urari, pupam si noi pe toata lumea sarbatorita, mica si mare:)

Ando, vai de capul tau,toate belelele pe el. Sanatate multa la amandoi si Anul Nou sa va aduca multe schimbari in bine!

pup toti sarbatoritii perioadei, sper sa recuperez la anul urarile, dar nu pot sta la calculator f mult, ca n-am acces la el, din cauza bradului. daca m-ati vedea cum stau sub brad sa tastez, ati muri de ras

noi avem sambata botezul lui stefanel. is amarata ca e mucios si nicio sansa sa treaca. azi merg cu el la dermato, ca nu-i mai trec bubele de pe fata, eu il suspectez de dermatita atopica, sper sa ma insel.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Acu cand e petrecerea in toi urez si eu LA MULTI ANI STEFANILOR!
Ioana las ca ajungeti voi acu la piele de bebelus!lui D i-au trecut abia cand nu mai atingea cu fata de mana mea goala. ca eu asa ii dadeam sa suga, sa-mi simta mirosul

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Stefan!!!

Anda , cum te simti? Cum este buza lui Nichita?

Noi azi am fost la Ikea era chiar lejer, ne-am plimbat in voie pe acolo, a fost frumos, doar ca m-am suparat ca nu a primit-o pe Bia la spatiul de joaca ca nu avea 94cm

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara...
Din pacate, Craciunul la noi s-a lasat cu febra, i-a iesit o maseluta lui Albert, fapt ce i-a pricinuit multe neplaceri: vreo 2 zile cu 38,7 C, lipsa poftei de mancare si cele mai rele au fost reprizele de plans, de nu mai stiam cum sa-l linistim. A trecut, dar nu de tot. Am apelat la Nurofen si Novocalmin supozitoare, ce-am avut in casa zilele astea.
In rest, va uram Sarbatori fericite!, La multi ani! aniversatilor, celor cu onomastica, Multa sanatate! celor bolnavi.

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pupam si noi colectia draga in zi de sarbatoare!

La multi ani cu sanatate Stefanilor si Stefaniilor!

Anda, nu, nu era Mosul, cel care v-a adus atatea belele zilele astea . Sper ca deja sunteti pe drumul cel bun, multa sanatate!

Pupici si pentru Ilincuta bolnavioara, sa-i treaca repede.
Mada, sper ca ati scapat de muci. Noi acum am inceput seria, azi noapte, cand se chinuia puiul de zor cu ei chiar ma gandeam la voi

Noi de-abia azi ne trage sufletul dupa maratonul de sarbatoriri, cadouri, vizite... Din 22 incoace tot asa o tinem. Azi am inceput trierea jucariilor, seria de anul trecut va lua drumul debaralei.

Incepusem mesajul asta pe la pranz, intre timp s-a trezit puiul, au venit musafirii... Trimit asa ! Sa petreceti frumos si mai departe!

Mergi la inceput