multumiri Metrorexului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by Guestus

pe vremuri metroul era subventionat...acum e la liber.

liber sa ne umileasca!
tot ce merge prost in tara asta (adica tot!) isi gaseste scuze... ca e liber, ca nu-i liber, ca sunt bani , ca nu sunt bani...traim in romania si chiar ca asta ne ocupa tot timpul! si ne mananca nervii!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu sant totusi multumita... merg zilnic pana in Pipera...am inceput sa plec mai tarziu de acasa si am observat ca metroul vine la 2-3 minute dupa o anumita ora.
Oricum cu transportul la suprafata nu as reusi sa ajung in timp util in Pipera

Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum sint si yo curios unde pe planeta asta mai gasesti tu abonament la 22 roni...la paris cred ca e > 100 euro....fara cafea...masa calda..sau altceva inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:

Acum sint si yo curios unde pe planeta asta mai gasesti tu abonament la 22 roni...la paris cred ca e > 100 euro....fara cafea...masa calda..sau altceva inclus.

iar incepem sa comparam preturile de aici cu cele de acolo????
vrei sa vb si despre salarii cumva????

mai bine hai sa facem misto in continuare si sa nu ne enervam acu' in prag de sarbatori...parerea mea

mamica de rockerash

Mergi la inceput

yo zic sa te bucuri cit mai poti ...uite aici viitorul.

http://www.affordablehousinginstitute.org/blogs/us/Tokyo_20subway_20pushers.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:

yo zic sa te bucuri cit mai poti ...uite aici viitorul.

http://www.affordablehousinginstitute.org/blogs/us/Tokyo_20subway_20pushers.jpg

crede-ma, mult nu mai e....

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

daca e sa ne comparam cu japonia...io zic ca suntem totusi departe de ei!( si nu la metrou ma refer).
si da fata de mersul pe sus, e un lux la metrou! numai cand vezi valul de oameni ca merg cu 5 mm pe minut sa urce scarile la victoriei!
sa vedeti daca vine mosul!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca sunteti si voi asa multi in buc...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

yo zic sa vezi avantajale metroului aglomerat...ceva gen ...femeile singure se simt dorite la ore de virf

dar tu ramoniko cum de ai incasat cartonasul rosu...sa inteleg ca o luptatoare pentru drepturile pisicilor are ceva cu oamenii sau cum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu ma inghesui cu 5 milioane de calatori intr-un metrou mititel rau de tot (NYC are 5 milioane de calatori in metrou pe zi si apoximativ 1 miliard jumate pe an). Si astia sint newyorkezi nervosi.

Aici metroul e ingust si incomod...cind am fost la Londra nu-mi venea sa cred ca au banci plushate, mai ca imi venea sa trag un pui de somn
Mai vezi un sobolan pe sine, mai mirosi o hirtie arsa (poate fi si altceva), o boare de urina...

E adevarat insa ca vin unul dupa altul...mai repede ajungi cu metroul decit cu taxiul.
Insa, e adevarat, in NYC nu m-a ciupit nimeni de poponet.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput