multumiri Metrorexului
![](images/user_woman.png)
...pentru modul in care incurajeaza apropierea (dar ce apropiere!!!) zilnica dintre calatori...mirosurile ni se contopesc, gandurile ni se amesteca, transpiratia mea devine transpiratia vecinului, iar cotul vecinei imi invata bebeul din burtica sa fie un invingator...
...pentru faptul ca dimineata, in jurul de 8-8.30 si seara in jur de 17-17.30 stam pe peron cate 15 minute in asteptarea trenului galben fara cai; folosim aceste minute pretioase citind reclamele de pe pereti, ascultand manele la telefonul celor 2 baieti draguti carora nu prea-ti vine sa le strici cheful rugandu-i sa-si bage...castile in urechi
...pentru faptul ca petrec si 20 de minute asteptand sa ies la suprafata la victoriei si renunt sa mai iau merdenele ca am intarziat deja!!
...pentru faptul ca de la Dristor pleaca super plin (asta daca pleaca cu calatori), iar pana la Victoriei ajunge pana la refuz; este f. interesant sa urmaresti dpdv fizic ce se intampla; nenea care a proiectat vagoanele s-ar mira profund daca ar vedea ca intra de 2 ori cantitatea de oameni pe care o gandise el initial..deci Metrorex ne arata ca exista minuni!!!
In asteptarea orei 17 si a unei noi intalniri cu prietenii mei de la metrou, va saluta un platitor de 22 de ron pe luna (mama lor de nemernici!!!!!)
mamica de rockerash
Raspunsuri
Delidana spune:
Cu toate acestea eu prefer metroul decit sa astept o masina care apoi sa mai stea in trafic nu stiu cit. Odata am facut o statie in mai mult de 30 minute si ma mai si grabeam, de atunci mi-am zis ca mai bine cu metroul. Ma inghesui o statie-doua dar asta macar nu sta la semafoare si nici in trafic. Inghesuiala e peste tot la orele de virf, la capitolul asta nu prea ai ce face....
P.S. Stiam ca abonamentul e 22 ron, s-a scumpit de curind?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
moniboni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
P.S. Stiam ca abonamentul e 22 ron, s-a scumpit de curind?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
am schimbat modificarea...
mamica de rockerash
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ssstt! ai grija sa nu te "auda" ! ca acum isi baga o greva, uite asa ca vor prime mai mari de Sarbatori si de ce nu, salarii mai mari!!! si eu sunt una din persoanele care "multumesc" Metrorexului, Ratb-ului si vietii in general in Bucuresti!
la mai mare "Micule (verde de) Paris"!!! uite asa ne otravesti tu, incet, incet...
alexutza 4 ani + si 23 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Victoria spune:
Eu azi am facut cu masina 3 (trei!!!) ore din Baneasa in Dr.Taberei...oricum ar fi....tot metroul e mai bun...daca trenurile ar fi mai dese,si ar "acoperi" tot Bucurestiul, nu m-ar deranja sa circul cu el...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
b.nica spune:
O,ce vremuri pt. metrorex!dar nu-l mai laudati ca i se urca la cap si se scumpeste, ca tot a sarit euro ca nebunul si da vina pe el!
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da ce treaba are metrorex cu transpiratia vecinului?
daca vrei sa vina din 30 in 30 secunde trebuie sa platesti nene...cu 22 ron abonamentul nu poti sa ai metrou personal.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofia_misicu/sofia_misicu.jpg)
sofia_misicu spune:
Ieri am stat cu masina in piata unirii, in intersectie, o ora. As fi dat orice numai sa fiu in metrou.
Am descoperit metoda ideala: merg cu masina pana la metrou si dupa aia iau metroul. Nu mi s-a intamplat niciodata de un an de ziel sa nu pot sta jos in metrou. Iar eu merg de la unirii la aurel vlaicu. Ciudat. Si nici n-am stat in ore de varf mai mult de 7 minute sa il astept
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
Am descoperit metoda ideala: merg cu masina pana la metrou si dupa aia iau metroul. Nu mi s-a intamplat niciodata de un an de ziel sa nu pot sta jos in metrou. Iar eu merg de la unirii la aurel vlaicu. Ciudat. Si nici n-am stat in ore de varf mai mult de 7 minute sa il astept
[/url]
Blog
iti cumperi 2 masini..una o lasi la unirii si una sta la aurel
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Da ce treaba are metrorex cu transpiratia vecinului?
daca vrei sa vina din 30 in 30 secunde trebuie sa platesti nene...cu 22 ron abonamentul nu poti sa ai metrou personal.
pe vremuri venea din 3 in 3 minute. acum ca s-a dublat nr de calatori vine la 10-15 minute de nici nu te poti sui in el!
da nene platim, numai sa nu mai fim umiliti si sa calatorim ca niste vite duse la taiere!
![](icon_smile_dead.gif)
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!