multumiri Metrorexului
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
angelinajoli spune:
Cand e vorba de transport,respect nemtilor!Ei au facut transporturi peste tot,la ora fixa si foarte curate.Cand inca mai eram in Ro nu va pot spune ca vreo 2 ani s-a lucrat la linia de tranvai,cea care mergea spre serviciul meu,si a trebuit sa merg cu un autobuz care la fiecare groapa sau curba,aveai impresia ca se rupe in doua.De aglomeratie numai spun nimic,ca stiti si voi cum se circula,si o prietena de-a mea si-a rupt un picior la o frana pusa.Apropo eu sunt din Timisoara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Insa, e adevarat, in NYC nu m-a ciupit nimeni de poponet.
iar incepe circul...si daca te ciupeste cineva de poponet ce se intimpla?
incaseaza aia sute de pumni la galele de box...o ciupitura de fund e chiar ceva frumos
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by angelinajoli
.De aglomeratie numai spun nimic,ca stiti si voi cum se circula,si o prietena de-a mea si-a rupt un picior la o frana pusa.Apropo eu sunt din Timisoara.
hey!
cred ca avea corpul prea greu prietena ta....sau avea sacose grele ....sau lipsa de calciu in oase.
tusferi spune:
Sincer, eu as prefera sa se mai scumpeasca, dar sa se circule mai civilizat. Am avut ocazia sa circul cu metroul si in alte tari. Eu n-am mai intalnit balamuc si inghesuiala ca la noi. Oi fi fost eu norocoasa? De exemplu la Londra primele dati am avut senzatia ca am eu super noroc ca atunci cand cobor in statie tocmai vine metroul. Pana cand, am coborat in statie si tocmai pleca metroul. Chestia e ca n-a trecut nici un minut si a sosit altul. Deci, de fapt, erau ele foarte dese. Mie la Londra mi s-a parut foarte civilizat mersul cu metroul. Desi au foarte multe linii si legaturi, e foarte usor sa te orientezi si sa ajungi dintr-un capat in altul al Londrei (sau ma rog, al centrului Londrei, pe unde am circulat) intr-un timp foarte scurt. Imi place ca la ei se respecta si semnele de pe scarile rulante care te atentioneaza sa stationezi pe partea dreapta. Partea dreapta este pentru cei care nu se grabesc, si asteapta sa ii poarte scara rulanta, partea stanga este pentru cei care urca sau coboara scara rulanta. Au aparut si la noi astfel de semne dar nu le respecta nimeni. Cand cobori scara si vine metroul in statie trebuie sa "pardon, pardon" o gramada sa se dea lumea la o parte sa poti sa il prinzi.
Intr-adevar, pe tronsonul 2 (cel pe care este Piata Romana) metrourile vin des, recunosc, dar pe tronsonul 1, e crima. S-a intamplat de multe ori sa nu ma pot urca in metrou.
Amethyst spune:
Sa ma scuze fetele din Paris, dar parerea mea este ca metroul parizian e mult mai cumplit decat cel bucurestean. Bine, ca nu se compara ca linii/legaturi dar la inghesuiala, nepolitete si mizerie eu am ramas socata, mi s-a parut chiar mai rau decat in B. Plus ca cel parizian mi s-a parut foarte alambicat comparandu-l cu cel londonez. Dupa cateva zile m-am obisnuit dar iesirile nu mi se par bine directionate. Si faptul ca biletul ala e asa mic (dar cred ca fac economie la hartie) si neaparat trebuie sa-l introduci si pentru iesire cand esti cu nu stiu cate genti in spinare....si caldurile vara...
tusferi, intr-adevar, altfel sta treaba cu metroul londonez dar si acolo cand ceva se intampla pe o linie, chiar daca ei iti ofera alte variante tot ajungi sa te inghesui in alt metrou sau sa mergi cu autobuzul iar asta nu e prea placut pe unele trasee foarte aglomerate. In orice caz, facilitatile pentru carucioare, anunturile repetate si variantele oferite in caz de blocaj plus politetea surclaseaza celelalte doua variante pe care le-am cunoscut.
moniboni eu te inteleg si consolarea ca e mai rau in alte parti nu te ajuta cu nimic. Si eu am calatorit cu metroul, tramvaiul autobuzul si troleibuzul cand eram gravida si uite ca fetita mea a iesit o invigatoare :). Intr-o zi se asezase langa mine o doamna foarte grasa care m-a impins cat a putut sa ocupe si jumatate din scaunul meu. I-am spus ca ma deranjeaza si nu vreau sa ma atinga (bineinteles, cand stai in picioare in inghesuiala nu mai ai ce sa zici). S-a mutat, foarte ofensata
. Barbatilor care isi cracaneaza picioarele astfel incat de-abia stai intr-un colt, nu am avut curaj sa le spun nimic
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Barbatilor care isi cracaneaza picioarele astfel incat de-abia stai intr-un colt, nu am avut curaj sa le spun nimic
foarte bine faci ca-i protejezi.
poate ca nu stiai... ei au ceva pretios acolo care nu trebuie inghesuit.
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by Amethyst
Barbatilor care isi cracaneaza picioarele astfel incat de-abia stai intr-un colt, nu am avut curaj sa le spun nimic
foarte bine faci ca-i protejezi.
poate ca nu stiai... ei au ceva pretios acolo care nu trebuie inghesuit.
Multumesc ca mi-ai deschis ochii Guestus, cum oi fi trait fara sa stiu ca ceva-ul ala are la toti asa niste dimensiuni incat 2m latime intre picioare nu le-ajunge
![](icon_smile_big.gif)
![](zzzz.gif)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi/capra_sp_cu_sp_trei_sp_iezi.jpg)
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by ocebine
Insa, e adevarat, in NYC nu m-a ciupit nimeni de poponet.
iar incepe circul...si daca te ciupeste cineva de poponet ce se intimpla?
incaseaza aia sute de pumni la galele de box...o ciupitura de fund e chiar ceva frumos
guestus,cand te-oi prinde la metrou,sa vezi ce-am sa te ciupesc de poponet si-am sa te pipai
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
si fiindca esti baiat rau, nici n-o sa mai vina mosul la tine!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!