Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Olivia!
O viata plina de bucurii si impliniti iti dorim!

Eu facusem bagajele si m-am trezit de dimineata la 6.30 (adica m-a trezit bebe) plina de elan muncitoresc dar Mariuca a decis ca e momentul cel mai potrivit sa faca febra. Asa ca domnu' John s-a dus la servici dupa ce a urlat Maria dupa el pana a ragusit, iar noi il asteptam pe "don' dotor". Era ea ragusita dinainte dar acum e si mai si....
O zi frumoasa sa avem.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Acum am observat ca elfii dansatori sunt finii si nu noi ...iata si familia noastra mica si vesela:
http://www.elfyourself.com/?id=1597529682

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI OLIVIA ! Sa ai parte de tot binele din lume ... Felicitari pt. examen ... Vazut Uka ... frumos chiar si in maieu

AndreeaP - felicitari pt. casa ... S-o stapaniti sanatosi ... Asteptam poze cand e gata aranjata ... Cum mai e Pupi, i-au trecut bubutele ?

Cristal, sanatate Elfisorului ...

Lia ... ai doi copii minunati, iar tu arati f. bine

Noi am fost ieri la serbare la Feli ... la un club pentru copii ... Maaare bulibaseala: spatiu ingust, copii emotionati si agitati, parinti disperati sa fotografieze si sa pozeze ... Dar ei (copiii) s-au distrat de minune ...
Poze de la eveniment:
http://good-times.webshots.com/photo/2861631320044250153VkWPMm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare fetele!

N-am mai intrat demult, va spuneam ca s-au adunat multe chestii acum la sfarsitul anului si n-am mai prea avut timp de DC. Dar incet incet le-am rezolvat si acum sunt ceva mai libera.

Am citit din urma....
Dana, condoleante!

Olivia, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si felicitari pentru examen!

Gabi, bine ca ai scapat de emotii cat de cat, eu zic ca va fi bine cu testul pana la final!

Andreea, sa stapaniti sanatosi casa! Sa cumperi o casa e de bine zic eu...(ce mi-as dori si eu)!

Ii pupam pe Ilincuta, Patrick, Luca, Felicia, Danut si Dea! I-am vazut in poze, sunt toti frumosi!

sanatate muciosilor, tusitorilor, ragusitilor! (In categoria asta intra si Tudor ca si el e bolnav)

Si am avut si noi prima serbare....
poze aici http://community.webshots.com/album/561839255bGhIdW

La noi s-a lasat cu plans. Era proaspat trezit din somn, si foarte bolnav si de abia s-a lasat imbracat! Iar cand a vazut marea aceea de parinti si agitatia de acolo s-a pus pe plans. Prima poezie n-a reusit sa o spuna din cauza ca plangea, pana la a doua s-a linistit, a vazut ca e de bine ce se intampla in jur, ca lumea canta si se distreaza si a putut sa zica si el poezia lui de patru versuri, asa cum vedeti in filmulet.

In rest, ne pregatim si noi de varicela, ca a facut finuta noastra si ne-am cam jucat cu ea. Dupa calculele mele, cam de revelion va fi....asta e! Si asa sotul meu cauta un motiv sa stam acasa, acum il avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

LMA OLivia !

multumim pt aprecieri!

Roxana, cum e cu proba contaminata? Stii ca eu recoltam in punguta din aia pediatrica pana acum...eeeei, de cand buburuza nu mai sta locului e foarte greu. O spal cu apa si sapun, o sterg, apoi sterg cu rivanol, sterg cu comprese sterile, si-i pun punguta. Acum a stat cu punguta o ora si ceva fara sa faca nimic, s-a foit intruna, am tinut-o cu forta. Dupa care s-a suparat si-a inceput sa planga. Am renuntat, i-am scos punguta si-n momentul ala tasc-tasc, a inceput sa faca. Eu m-am repezit la paharelul urocultor, ce-l aveam pregatit si i-am recoltat asa, am tinut paharelul pe dupa jetul ei, asa am reusit sa strang cativa mililitri in cutiuta. Azi primim antibiograma, ieri am aflat doar ca nu e urina sterila.

Intrebare: daca in urina ies leucocite (50-100) asta nu e semn clar ca e infectie urinara? deci ca nu mai are rost sa repetam proba? hai, c-o fi contaminata proba pt ca nu traim in balonul steril, si mai e si recoltata cu japca, da, sunt de acord, dar daca ies si leucocite asta nu e un indiciu ca nu e-n regula? hai lamuriti-ma cum e, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

poze de la cele doo serbari de aseara ale ionului, cea de la scoala si cea de la centru after school http://community.webshots.com/album/561810160uEweeo?start=48
am vazut printesele la serbare si pe tusor, bravooo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare si de la mine !
Nu prea am timp sa scriu mult, am vazut poze frumoase de la serbarile piticilor, ii pup pe toti !
Inca o data LA MULTI ANI Oliviei, sa fii sanatoasa si fericita, draga mea si tot ce iti doresti sa se implineasca !
Io-s prinsa intr-o mie de trebi si aici la firma si acasa, ma bucur ca am reusit sa dau gata cumparaturile (mai am de luat varza pentru sarmale ), am gasit si multe jucarii frumoase pentru copii, ieri ma suna socrela, sa mi se plinga la telefon ca sa nu carecumva sa nu venim la ea la Tgv craciunul asta !! Moam, si io am un chef de iesit, olalalalaaa !! Vorba Ioanei, as dormi toata sarbatoarea asta, asa oboseala am acumulat ! Dar ne descurcam noi cumva !
va doresc tuturor Sarbatori Fericite , cu sanatate multa, belsug si masa plina !! Sa aveti grija de voi si de piticii din dotare ! Va pup si va imbratisez cu drag !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ohoho, am ramas singura p`acilea?

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neahhhh, te supervizuiesc io ... din umbra ... am dc-ul pe taskbar si mai citesc din cind in cind ! Da sa stii ca s-ar putea sa dispar in neantul spatial, ca nush cit mai sta secretarul la birou (ca la el este calculatorul mama) !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, proba se poate contamina si la laborator, eu despre asta vorbeam - din pacate ptr Romania.

Mergi la inceput