Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)
Raspunsuri - Pagina 5
g_ioana spune:
neatza,neatza repede la condicutza:)
Vivia felicitari pentru examendin cate vaz io slabe sperante sa va repatriati.....teoretic sunt in vacantza da' practic...ieri a fost o mini petrecere de craciun la servici,ne-au colindat studentii si am mancat covrigi cu vin rosu fiert cu scortisoara,azi pentru ca bona este deja in concediu am fost cu cupilul la scoala,acu' copilu doarme iar io fac mancare
Noi la febra peste 39 tot cu novocalmin,dar cel mai sigur fenobarbital,ii scade mereu de la el!
Sa va spun ce program avem,in seara asta mergem la o minipetrecere cu arbitri,maine la intalnirea cu mosu de la Romagic(daca se mai tine)poimaine la colindat bona iar duminica la Campulung,de acolo in a treia zi de Craciun spre Buzau...io sincer vreau acasa,sa dooorm.....dar nu-i rau nici in deplasare ca am scapat de facut mancare si distrat cupil
Ma duc sa fac ciorba,sunt in zona si revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
ziua si de la mine. azi atat am putut alerga de dimineata si pana acum....bleacks. mai am doar o zi...e singurul lucru care ma inte sus.
Oliv multe multe felicitari inca o data pentru gradul nou. Poze de la serbare deloc deloc? cool Uka, Winnie e pentru bebelusi....
Ioana, Cristal si Andries distractie placuta in vacanta!
Andries sanatate multa lui Victor, sper ca Mirciulix sa nu ia deloc virusul!
multi pupici tuturor!
kim222 spune:
Andries sanatate multa! Dusuri sau impachetari mai reci ajuta...Eu sper sa puteti insa pleca..
Monica super felicitarea! Vacanta placuta si voua! Iar Maria este de coma..la gradi!
Daria am ceva poze...dar sa nu rideti si sa credeti ca am dus copilul la serbare in maieu http://good-times.webshots.com/photo/2986828550100032467XXAIGa?vhost=good-times
Roxana nu ai zis aveti musafiri? Sa ai concediu placut!
Ioana repatrierea nu depinde de situatia de aici...ci de cea din Ro...din pacate...
Dorsilia spune:
buna !
iata o parte dintre pozele promise
http://family.webshots.com/album/561831945pGqYmv
Nu am apucat sa va citesc pe indelete, am observat ca mai sunt si bolnaviori...le dorim multa sanatate, si noi avem nevoie pt ca urocultura Deei iar nu e sterila, nu mai stiu ce sa zic si ce sa fac, avem o ecografie renala facuta recent si aparatul renal e normal conformat in opinia medicului, si cred ca stie ce spune pt ca e urolog pediatru, lucreaza in spitalul de copii pe sectia de urologie, e cel mai bine cotat pe acest segment, e profesor doctor, are experienta, altul nu avem mai bun aici. Probabil iar o sa ii dea antibiotice :((
alice2004 spune:
Am intrat rapid sa ii urez Viviei LA MULTI ANI cu sanatate si fericire !! Sa fii iubita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
gata, acu am semnat actele asa ca-i oficial. ne-am luat casa! o fi bine, o fi rau, nu stiu ca acu-s prea zapacita de cap dar vom vedea noi.
lia, mi-am placut mult poza in care dea da pup iar danut e super frumos si are niste ochi...
philip&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Olivia, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii in viata si sa ramai la fel cum te stim!
am vazut poze de la serbare, mi-au placut mult testoasele si cred ca au fost niste scumpi. nu te mai stresa cu maioul....nici nu e asa ciudat
Lia super pozele cu doi copii frumosi! sanatate Andreei. proba poate fi contaminata...nu neaparat nesterila (iti zice un om patit )
Andreea de pupi sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti parte numai de bucurii in ea!!
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
la multi ani, olivia! toate dorintele sa ti se implineasca!
philip, sa stapiniti sanatosi casa!
i-am vazut pe deea si danut (lio, arata foarte bine!), vazut si uka, bravoo, niste frumosi cu totii
revin ca am una bucata sef in zona pus pe trebi iegzact azi;))
szivarvany spune:
KIM
Vazut poze cu Luca, Danut si Deea
AndreeaP -
Revin later ... sunt coma Si muncim de zor ... bleah.
Daria & GIULIA(2004 08 16)