Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Nu stiu cum se cheama, dar daca il mai prind vreodata intru repede si te anunt. Eu cred ca l-am vazut de 2 ori. Si mai e u film tot pe Hallmark cu o tipa, evreica; se intoarce in timp intr-un lagar de concentrare si e alaturi de matusa ei parca.

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna ziua fetelor,
eu sunt noua pe aici cu toate ca citesc foarte des acest subiect. Sunt si eu o mamica de iulie-august, am un baietel nascut pe 15 iulie pe care-l cheama ilie theodor andrei. M-am hotarat sa va scriu deoarece ma framanta o intrebare de ceva vreme. Bebele meu a implinit 5 luni si inca nu se rostogoleste. e destul de grasut ce-i drept are 7.815 kg si vreo 67 cm cred eu.....nu prea-i place sa stea nici in fund decat foarte putin. in schimb la mine in bratesta in fund bine merci fara sa riposteze sprijinit de spatele meu. am tot incercat sa-l pun pe burta sa se rostogoleasca dar nu vrea si pace. sta putin si incepe sa planga de nu te mai intelegi cu el. Nu stiu ce sa fac si daca ar trebui sa ma ingrijorez.... voi ce ziceti? bebeii vostri de 5 luni se rostogolesc? e vreo problema daca pana acum nu a reusit? pls ajutati-ma va rog cu un raspuns

http://community.webshots.com/user/alidutza
http://www.cvartet.ro

Mergi la inceput

trebuie sa va mai spun ca el s-a nascut la 8 luni si o saptamana...nu mult inainte de termen totusi.....dar a avut o infectie foarte mare......nu vreau sa intru in amanunte acum....(spitalul elias...) si a stat in spital 3 saptamani si jumatate la budimex. Din aceasta cauza a refuzat cu desavarsire sanul si l-am hranit cu lapte muls primele 3 luni dar si cu completare iar dupa 3 luni numai cu formula.... Eu mi-am dorit foarte tare sa-l alaptez dar efectiv nu a vrut sa suga de la san nici macar o dat....ne-am chinuit foarte mult. Acum el e foarte vesel si vioi...putin cam rasfatat as zice...ar vrea numai in brate daca se poate...dar v-am zis sunt speriata ca nu se rostogoleste.....se joaca cu jucariile dca i le pun eu deasupra capului si i le tin eu...el nu s-ar intinde dupa nici una am incercat de tinut in mana le tine am testat chir foarte strins....dar daca i le dau eu aproape. Nu intinde el mana sa apuce ceva....poate e prea devreme nu stiu.... Va rog astept raspunsul vostru!!!1
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Salutare!

Oana(ghinetz) am reusit sa mai tin in frau bubitele lui Raducu folosint Trixera de la Avene. E foarte buna, dar din pacate nu elimina decat efectul. I-am transmis Claudiei salutarile tale si s-a bucurat ca se gandeste lumea la ea. Momentan sta la matusa ei pana se elibereaza apartamentul si nu are calculator, dar mai citeste cand vine pe la noi.

Lulu incearca si tu Trixera pt. bubitele lui Luca. E cam scumpa, dar merita. In rest urmeaza sfaturile Dianei, eu tot asa procedez.

Luna si eu m-am uitat la Chicco Polly. Stiu ca tu mai cumparai diverse de pe ebay. Am vazut si eu scaunul acolo, dar din pacate multi il livreaza doar in state. Tu de unde ti-l iei?

Fetelor am vazut ca vorbeati de putzele baietilor. La Raducu este foarte putin desprinsa. Pediatra chiar se mira pe unde face pipi. Eu incerc in fiecare seara sa ii mai desprind , dar fara rezultate pana acum. Stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar tot nu am retinut cum ar trebui sa procedez in cazul in care nu se desprinde.
Astazi dimineata am gasit pe pampers o scurgere galbuie ce seamana cu mucutii de la raceala. Ciudat e ca era in dreptul putzei. E posibil sa elimine mucozitati si prin pipi? Prin caca stiu ca se mai intampla, dar prin pipi nu am auzit. Ce ar putea fi? L-am examinat si totul arata normal. Mamici de baieti !

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

incarc acum niste poze cu el ca sa-l vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by violetan
[
anya/alina, ce sa-ti dau sa nu zici si de mine?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

ma mai gandesc si-ti zic...

apropo de gura lumii...stiti ca eu tin copiii mai dezbracati...anya poarta caciula cand si cand, sub 0 grade. asta toamna, la sfarsit de octombrie, intr-o zi mai racoroasa, dar nu asa sa-ti inghete nasul, am tinut-o si pe arina fara caciula. trecea lumea pe langa noi si se mira..."uite ce copil, fara caciula etc" si ma intrebau diversi:"doamna, nu-i e frig?". eu raspundeam politicos ca nu, ca e invatata etc. la un moment dat, sotul meu ii raspunde unei cucoane:"ba da, ii e frig, dar asa ne place noua sa o chinuim!"

am fost la concert aseara, ca tot ma laudam...a fost f frumos, am stat in primele randuri si mai ca vedeam sub fustitele dansatoarelor lui banica. spectacolul frumos, baietii din trupa de dans...de mare efect, ca sa zic asa.
am lasat fetele cu sotul si cu mama...arina s-a comportat f bine; i-am lasat lapte muls intr-un biberon si...surpriza - l-a baut pe tot, fara "comentarii". basca, si-a tinut si biberonul singurica.eu eram convinsa ca n-o sa-l vrea, de aceea pregatisem si o seringa si o canita si lingurita, sa reuseasca sa i-l dea cumva. tati s-a ocupat de ea, i-a facut baita, cu masaj si tot tacamul, apoi i-a dat laptele si a adormit-o.
eu am avut o mare problema...cand am ajuns acasa, aveam niste sani beton, de nu puteam nici sa respir de durere. asta pt ca dupa concert ne-am oprit la kfc sa savuram niste mancare foarte sanatoasa, la 11 noaptea.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Alina (Anya) imi scri si mie doua randuri despre problema lui Raducu? Te rog...daca ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andreea si eu am aceasi problema cu bebe. nu se decaloteaza deloc. bebe face pisu in jet ca s-a udat odata pe toata fatza. pediatra mi-a zis ca are fimoza si sa-l decalotam dupa 15 ianuarie. nici nu stiu ce sa fac. am vb cu un urolog care ma sfatuia sa ma duc totusi sa-i fac intreventia ca se poate acumula mizerie si sa faca infectie. si ca daca nu i-o facem acum o sa trebuiasca sa o fac mai tarziu cand bebe o sa constientzeze si va fi mai rau. am citit pe net si sunt si mai bulversata: mamici care au facut-o si ziceau ca nu trebuia sau care n-au facut-o si au avut mari probleme..........sunt in ceata totala. oricum pediatra mi-a zis ca daca insistam cu decalotatu cand era mai mic, nu ajungeam la interventie, insa mie mi-a fost frik sa nu-i fac altceva pe acolo ca tot asa am citit ca daca decalotezi fortzat poti produce leziuni care sa faca aderente si sa nu se mai retraga pielicica. uf. cu putza asta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Offff Mychy, asa este...
Exact de chestiile astea imi era teama cand am aflat ca voi avea un baietel. Parca as prefera si eu sa se rezolve problema acum cand este mic si uita repede durerea, dar trebuie sa fiu convinsa ca asa e cel mai bine si din punct de vedere medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am citit din urma dar n-am retinut nimic.

Ame iti raspund mai tarziu la intrebari.

Lia vazut pozici tare frumoasa mandra ta.

AndreeaC eu il voi lua probabil de pe Ebay UK , sunt anumite persoane care livreaza si in EU. Trebuie ori sa citesti la delivery terms ori sa-i intrebi. Referitor la puta baiatului, eu la Cosmin in primul an rar vedeam gaurica pe unde ar trebui sa iasa pipi (acolo in varf) dar mie dr nu mi-a zis nicicand ca ar fi fimoza. Eu stiu ca se vorbeste despre fimoza dupa 3 ani (cel putin aici) in cazul in care tot nu coboara pielea, insa pana atunci imi spunea sa-l trag incet de piele la baita seara, sa nu fortez sa-l doara insa sa trag la maxim pana se intinde cat permite pielea. Mi-a zis ca atat timp cat fac asta, cat el face pipi normal si nu e infectie acolo e ok.

La Adelise a venit Mosul cu caruciorul sport, mai aiurea e ca tb sa vad cum ii explic lui fiu-miu ca el stie ca am vb cu mosu sa-i aduca de Craciun carutul, acum cand l-o vedea.... Vad eu.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput