Strumfi de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Vivela spune:
Mai, eu nu-mi amintesc de Helene et les garcons . A trecut asa mult de atunci? Imposibil sa nu le fi vazut, dar cred ca neuronul meu a intrat deja in concediu de Craciun.
Lia, daaaa, tare bine e cand ne mai scot copiii astia din rutina si ne fac sa uitam de toate problemele. Parca ne sterg cu un hohot de ras toata oboseala acumulata pana atunci...
Oaana,ai niste copii f frumosi, sa-ti traiasca . Vreau si eu reteta de par asa frumos ca la Iosua .
Nici mie nu-mi prea place gheata de pe jos, dar cred ca e totusi mai bine cu carutul decat cu marsupiul. Am eu un fix, sa nu cumva sa alunec cu copilul in brate si sa cad peste el, Doamne fereste!
Totusi, cand ies cu marsupiul, calc f atent si ochesc din vreme portiunile fara gheata.
Ame, iti raspund doar la intrebarea a doua (cum ziceam, neuronul e in vacanta si proceseaza mai greu).
Eu as vrea sa traiesc in PREZENT, pentru ca mai mereu traiesc ba in trecut, ba in viitor, parca nu reusesc sa ma bucur suficient de prezent, desi am multe motive. Cred ca e o mare problema, de multe ori realizez, dupa ce a trecut, ce frumos si bine a fost, dar ca nu am savurat momentul.
Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
nico, merci. poate imi zic si fetele daca ele au floricele
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Nico, pai fetele trebuie sa se cunoasca, nu? Doar sunt nascute asa de aproape una de cealalta! Iar cand e vorba de taste, Miru face ce face si mereu restarteaza calcu'... Nici mie nu-mi iese treaba asta dintr-o singura miscare, asa cum ii iese ei. V-as arata ce experta e la tastat, ca i-a facut ta-su o poza draguta. Din pacate, se vede acolo si cat de super-mega jegoasa e tastatura asta straveche de care dispun... De maine nu mai mananc la calculator!
Aylin, mi-am amintit: la Miruna nu e inca o floricica efectiv, e o bubitza rosie. In spital ne-au spus s-o ignoram si asa facem.
De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Vivela spune:
Aylin, si David isi baga mainile in gura, uneori pe amandoua deodata si tot asa, undeva in spatele gurii ii place sa isi tina degetelele. Ba chiar imi apuca degetul meu si si-l baga in gura (eu ma bucur ca asa reusesc sa-i fac masajul la gingiute).
Am crezut si eu ca e rost de vreun dintisor, dar l-am pipait si m-am uitat si cu lanterna si nu se vede nimic, doar undeva cam in zona premolarilor e un pic denivelat, ca o mica umflatura, dar nimic altceva. Eu am crezut ca asa e conformatia gingiei.
Asa crestem noi
fianna spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Iar ma macina niste intrebari :
1. Daca ati avea posibilitatea sa stati de vorba 1h cu orice persoana din istorie pe cine ati invita? (pot fi si contemporani) Si ce intrebari i-ati adresa?
2. Daca v-ati putea intoarce in timp pentru o zi, in ce epoca/curs de evenimente v-ar placea sa nimeriti? Sau preferati sa calatoriti in viitor?
Hai ca incep sa ma gandesc si eu la raspunsuri
Amethyst, imi plac foarte mult intrebarile tale si tot timpul ma intreb ce o sa urmeze.
Cand eram mica eram obsedata de time travel, acum sunt doar moderat pasionata insa tot timpul mi-am dorit sa calatoresc si in trecut si in viitor. Mi-ar place sa merg in Roma antica pe vremea lui Iulius Cezar, in Japonia lui Tokugawa, in Egiptul faraonilor dar...si in Cretacic sa vad dinozauri. Si la egalitate imi doresc sa calatoresc in viitor peste 100 de ani, 1500 de ani, 10.000 de ani si 1 milion de ani. Asta a fost raspunsul la 2.
1. Mi-ar place sa-l invit pe Jacques de Molay, ultimul mare maestru al templierilor si sa aflu daca a existat, si ce s-a intamplat cu faimoasa comoara a templierilor.
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
Vivela spune:
Si ca tot m-am uitat in gurita, mi-am amintit de ceva, sa va intreb si pe voi. David are niste pete, destul de intinse, albe, pe partea interna a obrajilor si buzelor. Uneori se mai estompeaza, alteori sunt f vizibile. Mi s-a intamplat si mie sa am dupa ce am mancat o data lamai. Dar la el de la ce sa fie? Ii dau vit.C de la Natural, asa mi-a recomandat pediatra, dar nu mi se par acide incat sa distruga stratul superficial de piele din gura.
Asa crestem noi
Amethyst spune:
Multumesc pentru raspunsuri fianna. Daca mai tii minte, ce filme bune ai vazut care au ca subiect calatoria in timp?
Am vazut unul demult pe Hallmark, dar nu am reusit sa-i aflu titlul era cu o fetita si as vrea sa-l revad.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
fianna spune:
Ala cu fetita care se intorcea in trecut cu liftul?
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
Amethyst spune:
Daaaaaaaaa, stii cum se cheama??
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
brazuca25 spune:
Ame ar fi si Masina timpului dupa H.G. Wells. E de prin 2000 si ceva si mie una mi-a placut.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra