Strumfi de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
chiar ma gandeam cine o fi "iulaug" asta..........si cand colo era aylin undercover!
lia ma bucur ca sotzul a revenit la sentimente mai bune, asa ca, cum calca pe alaturi balacareste-l pe forum si-si revine!
valen esti super super tare!
am vazut si eu filmuletul cu bona terorista si m-am ofticat cand am auzit-o zicand ca ea e o fire mai violenta asa, pai atunci sa pasca porcii, nu sa ingrijeasca copii!
noi suntem ok.e mama la mine si bebe are companie. ma tot chinui sa ies cu masina in trafic si parca am asa o jena.cred ca pana la urma inchid ochii si plec.va anunt ziua sa statzi p-acasa.
*mihaela*
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Fetelor, va amintiti de asta:
http://www.youtube.com/watch?v=vh8WnnorLKw&feature=related
Mi-am reamintit de copilarie. Intarziam la scoala sa le vad.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Nu numai ca imi amintesc dar as vrea sa vad din nou
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mychydutza spune:
SANDY BELLE ce vremuri. si mi-am amintit si versurile. stateam cu toata familia sa le vedem. nu stiu ce post retransmite "Salvati de clopotzel" ....park ar fi trecut o viata. of ce repede trece viata asta......hai ca am picat in bytoiul cu melancolie si at trebui sa fac curat pe dulapurile din bucatarie
am cautat si eu pampersi din aia cu omida da n-am gasit. sotzul a fost cu cumparaturile.m-a sunat de 10 ori sa ma intrebe de omida aia si pana la urma n-a gasit-o. mi-a luat unii nr 4 gen chilot cu elastic. sunt super faini numai ca miros cam naspa , a chimical..........
*mihaela*
mychydutza spune:
.........ziceam de pampersi ca-s faini. mda, ca si forma , ca mi-a iesit tot pishu din ei. cred ca revin la Happy! apropos, ce pampersi folositi, ca am vazut ca nt 4 sunt de mai multe feluri?
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
da, fetelor, merci. am vazut ca eram undercover. dar interesant e cum memoreaza calculatorul asta ce nu trebuie. ca doar am scris pe user personal ieri ultima oara, am inchis calculatorul, iar el, la deschidere s-a gandit sa aiba personalitate proprie si sa decida pentru mine. asa imi face si cu mailurile de yahoo (ca am doua). vreau pe unul sa mi-l tina minte pentru ca pe celalalt nu il folosesc, dar de-al naibii lui ii place celalalt.
va pupacesc
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
apropos de sandy belle. dar de "helene et les garcons" va amintiti?
broscuta gargarita
liadorian spune:
Ziua buna tuturor!
Dana, tie nu-tirezista nimeni! Ce faine linkurile alea... Pai dupa asa colinda, ce pot eu sa mai spun?!
Gabi, cred ca toate ne topim de bucurie cand ne rad pustanii. Miruna a avut ieri o zi buna de tot, a fost mereu vesela si cu chef de joaca. Bine-nteles ca am incercat sa filmam cateva hohote de ras si eram super fericiti ca am prins niste faze mortale. Cand sa descarcam fisierele...goale! Noroc ca avem copilul in dotare si ca-l mai putem prinde razand!
Ame, inca ma mai gandesc la intrebarile tale. Acusica vin cu raspunsurile!
Aylin, poncho-ul ala fain e numai de fitzele si de mofturile mele - la cat e de activa Miruna, n-am nicio sansa sa i-l pun pe ea. Miru-si tot flutura manutzele si si-l pune in cap. Am zis ca macar de-o poza e bun...
Oana, noi in ultima vreme iesim cu Miruna in marsupiu sau in brate, daca e doar pentru plimbari scurte prin jurul blocului. Tot din cauza zapezii...
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
apropos de sandy belle. dar de "helene et les garcons" va amintiti?
broscuta gargarita
Daaaa! Veneam fuga de la scoala sa prind de la inceput. Era o adevarata moda.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
aylin_tarcan spune:
tare mi-a placuat helene et les garcons. eu ma uitam la el in franta, cand am venit in romania m-am uitat aici si dupa ce nu au mai fost la noi am prins seriile urmatoare iar in franta! ce-mi placeau!!!
dar nu gasesc nicaieri ca tare ce le-as mai vrea!
broscuta gargarita
nma spune:
lia andra a renuntat la titi ca sa iti admire minunea. acum ca nu mai sunt poze e nervoasa. si ii place tastatura. nu stiu ce a apasat ca mi-a marit tot scrisul.
ame poate mai tarziu intru si eu sa raspund ca acum nici o sansa.
aylin la noi e floricica. eu nu cred ca e dintisor. maseaza cu degetul sa vezi daca e tare.
gata ca vin vecinii la cum urla andra
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze