Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ddanagh multumim mult pentru filmuletele de pe youtube. Am devenit dintr-o data asa de melancolica si fericita

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

buna dimineata
prima care da cafeaua

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Multumim de cafea, Claudia. Beau si eu una virtuala, mai mult de placere decat de nevoie.
Noi ieri am fost la serbarea de Craciun de la mami de la servici, a fost special pt copii. Organizarea cam varza, dar m-am bucurat sa ma reintalnesc cu colegii.
In plus, am primit printre altele, o pusculita cu bomboane in forma de catel imbracat in Mos Craciun (sau cam asa ceva) la care fi-miu a ras aseara in hohote vreo 10 minute. In tot timpul asta, si eu si tac-su stateam cu ochii cat cepele si cu urechile palnie sa vedem si sa auzim ce frumos rade copilul nostru .
Si tot in timpul asta, carnea pusa la prajit pentru cina sotului s-a innegrit de invidie , ca eu nu m-as fi dezlipit de rasetele alea nici cu drujba. Dar a meritat.

Lavinia, pup Lorinuta pe falcute . Eu zic sa profiti acum, cat sta la pupat si cat inca le are.

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ddanagh , mi-ai amintit de Sandy Belle , eram mare fan. Si nu doar eu ma uitam, ci toata familia, fratii, mama, tata .

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Ziua buna,

ieri seara m-a mustrat constiinta ca poate am fost prea rautacioasa cu minunatele cunostinte ale lui valen dar cand am vazut ce ati scris voi m-am razgandit

ghinetz imi place mult umorul tau

lia despre AP parerea mea este ca se exagereaza putin. Nu am nici o problema sa-mi tin copila in brate oricat doreste ea, cred ca ii satisfac nevoia afectiva din plin dar in acelasi timp cred ca are nevoie si sa petreaca timp independent de mine descoperind lumea din jur. Eu sunt suficient de atenta pentru a raspunde nevoilor ei in general inainte de a si le 'exprima'. Dar nici nu ma vad dand cu aspiratorul cu ea legata de mine. Eu aleg o cale de mijloc, nu prea imi plac extremele.

Copila mea e mofturoasa si maraita de cateva zile si ma intreb daca n-or fi tot dintii. Mai intreb o data, poate stie cineva cat poate dura starea asta pana ies? cateva zile, o saptamana, o luna (doamne fereste!)
Ieri dupa-amiaza nu se mai putea, nu dormise de ore in sir, era moarta de oboseala, am scos-o afara si tot nu vroia sa doarma, pana la urma am pus-o in scoica, ne-am urcat in masina si am mers o ora ca sa doarma si ea. Sper sa nu isi faca obicei

Iar ma macina niste intrebari :
1. Daca ati avea posibilitatea sa stati de vorba 1h cu orice persoana din istorie pe cine ati invita? (pot fi si contemporani) Si ce intrebari i-ati adresa?
2. Daca v-ati putea intoarce in timp pentru o zi, in ce epoca/curs de evenimente v-ar placea sa nimeriti? Sau preferati sa calatoriti in viitor?
Hai ca incep sa ma gandesc si eu la raspunsuri

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumim de cafea Camelia.
Am mai citit o data postarea lui Valen ca sa ma binedispun de dimineata.Bravo Valen.Eu credeam ca daca au plecat peste mari si tari spiritul de tzatza l-au lasat acasa.Si eu am vecine curioase dar nu au net.

Am dormit mai bine asta noapte dar dimineata in loc sa ma trezeasca bebe m-a trezit sotzul.Poate daca terminam cu dintii va fi mai bine.Cel de-al doilea dinte inca n-a iesit dar se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

neata! merci de cafea camelia! pe fuga azi si zilele urmatoare ca nu stiu cum fac fata:

deci si asadar si prin urmare:

lia, tot stau sa ma intreb daca e dinte (de fapt masea0 ca e in spate sus. si suna cam ciudat. nu am mai auzit. poa' sa iasa acolo prima data? dar ce sa fie altceva?

am vazut o bucata de miruna cu un poncho super. e o scumpica! si poncho e demential! vreau si euuu!
eu daca gasesc pe undeva sandy belle, iau, cumpar, downloadez fara a sta prea mult pe ganduri. am fost realmente indragostita de desenele alea. ddanagh, multumim de linkuri! daca imi spui si de unde fac rost de desene, iti dau zece bile albe.

eu am un anunt pentru vecinele si prietenele mele curioase (desi nu cred ca sunt. vecine nu cunosc, prietenele mele chiar le invit): cititi, fratilor si surorilor, concorda ce va zic voua cu ce scriu aici! dar se va pierde in eter invitatia mea catre ele sa citeasca, ca nu cred ca intereseaza pe nimeni sa citeasca ce scriu eu. iar daca ma recunoaste cineva dupa pozele puse, dati un telefon, mai stam si noi de vorba! uite asa se regasesc vechi prieteni si cunostinte!

va mai zic ca am incercat ieri sa fac paine la masina de paine. a iesit ceva, dar cam condensata, nu prea pufasa. dar bunuta. insa nu cred ca e prea buna reteta, nici eu nu am cantar de bucatare (asta asa, ca sa ma scuz). dar perseverz. trebuie neaparat sa imi zica cineva retete probate. caut eu, dar zilele astea nema timp pentru jucarele.

si mai intreb o data: sa fie oare maseluta aia? sau ce poate fi? si de vaccinul floricica, nu stie nimeni?

va pupacesc tare tare si sper sa mai pot intra azi un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

aylin, vezi ca ai ramas logata cu iulaug hihi

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Valen ,le salutam si noi pe prietenele tale.
Felicitari pentru dintzisori.
Noi am fost ieri la vaccin,dar nu i l-a facut din motiv de varicela.Aaron are 8 kg si 63cm.
De doua nopti dorm mai bine,doar cu doua-trei treziri,sa speram ca o sa fie si mai bine.Sotul,cand a vazut cat de obosita sunt,mi-a zis sa incep sa-i dau mancare,sa doarma bebe mai mult.I-am zis ca nu are a face cu mancarea,si am incheiat discutia,cu finalul lui:"cum crezi tu ca este mai bine"
Va doresc o zi buna.
a,am uitat sa va spun ,nu mai pot iesi pe strada cu copiii,alunec groaznic-e sticla la noi pe strazi si trotuare-si pentru mine singura e o adevarata provocare.Am citit ca voi iesiti si cu carutul,cum va descurcati?

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:
a,am uitat sa va spun ,nu mai pot iesi pe strada cu copiii,alunec groaznic-e sticla la noi pe strazi si trotuare-si pentru mine singura e o adevarata provocare.Am citit ca voi iesiti si cu carutul,cum va descurcati?

Rau ma descurc.La noi pe trotuare e zapada,carutzul merge f. greu.La fel si noi,parca am fi pe ulitza.Ieri am crezut ca nu mai ajungem acasa.

Mergi la inceput