Strumfi de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, daca sotul tau doarme in alta camera, am stat eu si m-am gandit: nu trebuie sa-i dai bila neagra. Caci nu de nesomnul lui se plnge, ci de al tau. De tine ii e lui grija, asta e. Aveam eu asa, ceva banuiala de cand ai scris, ca de mila ta si pentru binele tau vrea sa faca orice, chiar si sa intarce fetita. Dar acum ca ai detaliat, sunt sigura.
Trebuia sa-l lasi sa ia lapte praf, ca iese o ciocolata de casa cu Humana, dementiala!!!
Ce tare esti, Oana! Parca acum imi place mai tare viata mea! Iar bila aceea, mama ei de bila, eu i-am dat-o, eu i-o iau inapoi!
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
liadorian spune:
Claudia, am vazut fotografii cu voi. Sunteti tare fruymoasi, si tu si Patric. Ritualul nostru de seara seamana foarte bine cu al vostru. Al nostru tocmai s-a incheiat cu succes, de vreme ce eu tastez aici de zor.
Ce parere aveti?
liadorian spune:
Iarasi singurica pe aici, cri-cri-cri, iarna gri? (Licenta poetica aia cu griul, ca e un alb frumos afara!!!) Biiine... V-am pus ceva frumos la noua mea semnatura, sub Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
Nonna76 spune:
Lia, ti-am vazut minunea de dimineata dar cum eram furioasa pe D.(bine ca a citit si el Si-i mai spun odata sa aiba grija ce-ti spune ca iar imi schimb parerea despre el) nu ti-am ca mi-e draga.Are niste ochi fata ta si sa stii ca de la laptele tau e asa frumoasa.
Valen m-am distrat pe seama vecinelor tale.Mare-i gradina lui Dumnezeu.Acum ca le-ai facut vedete cred ca se simt bine.
Vad ca e invazie de dintisori.Se pregatesc pustii pentru porcul de Craciun.
O noapte linistita va doresc cu somn pina dimineata.(la asta visez eu).
camelia1 spune:
dupa o absenta mare revenim si noi
vorbeati despre culcatul puilor seara....noi pe la 19:15 incepem ritualul baii: masaj, gimnastica, baita, biberon si somn
am avut si noi probleme cu culcatul lui pana pe la 2 luni cand l-am mutat la el in camera si prima saptamana a fost mai greu dar incet incet s-a obisnuit, plangea il luam in brate 5 minute, il puneam iar in patut si tot asa pana adormea, iti trebuie ceva nervi dar merita, acum nu mai avem probleme adoarme singur
la noi beleaua este ziua nu doarme decat daca il pun pe perna si doarme doar leganat, daca ma opresc se trezeste si face un scandal, e foarte rau de somn, asa ca eu toata ziua sunt in fundul lui dupa fiecare masa trebuie sa traga un pui de somn de 30 minute sau o ora si eu sunt legata de el
asa ca daca aveti sfaturi de cum sa-l fac sa doarma si ziua sunt mai mult decat bine venite
Lia ai o superbitate de copil
Luna m-am indragostit de baiatul tau (ala mic nu ala mare)
David Christian
nunta noastra
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu
camelia1 spune:
si pentru vecinele curioase
David Christian
nunta noastra
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu
ddanagh spune:
Fetelor, va amintiti de asta:
http://www.youtube.com/watch?v=vh8WnnorLKw&feature=related
Mi-am reamintit de copilarie. Intarziam la scoala sa le vad.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Iar asta e pentru tine Lia
http://www.youtube.com/watch?v=1g2z84QsF3g&feature=related
Asa-i ca asa-i ca-i frumoasa sarbatoarea asta pana la urma?
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Valen draga astea da vorbe de duh. M-am distrat copios.
Atata naturalete, atata simplitate si totusi atata adevar.
Din pacate mai am si eu parte de ceva asa zise prietene, mai degraba, invidioase decat curioase.
Bravo tie ca ai puterea sa fi asa directa.
poze cu Dariuta mea
cristina26 spune:
Valen draga se pare ca esti importanta, de te cauta "prietenele" tale sa stie de tine. Pupici la printese si succes la noul loc de munca. Abea astept sa ne spui ca ti-a placut ~prima impresie~.
Va las si ma duc sa imi caut cheile de la masina ca am reusit sa le pierd. Io cred ca o sa incep sa imi folosesc bicicleta, pana o sa o pierd sau stric si pe aia.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul