Strumfi de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
brazuca25 spune:
Am fost la control cu Deni si mi-a dat alt tratament pt nasul infundat. Acum e randul lui tati sa caute prin farmacii Colargol ca se pare ca nu prea se gaseste. Se pare totusi ca statul asta mufata la tzitzi zi si noapte a dat roade si gogoshik mea a luat 200gr in 8 zile. Deci mergem pe tzitzi in continuare. Sper sa faca si ele fata ca deja sunt cam "speriate" de pofta bebelinei.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Doamne ce oameni sa stea sa te pazeasca pe forum si sa te spioneze! Foarte urat! Vorba fetelor, macar sper ca si-au bagat unghia in gat cand au vazut pozele din Cuba!
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
elizas spune:
Cat despre bone... ca veni vorba... am schimbat si eu vreo patru la al doilea copil. Pe ultima nu am rabdat-o mai mult de o luna si mi-am propus, tot atunci, ca in viata mea sa nu mai dau ce am eu mai scump pe mana strainilor. Mai bine am ales sa stau acasa cu puii mei. Pana ma intorc in campul muncii, mai fac un master, mai iau niste cursuri on line, mai fac niste specializari... Ce concediu poate fi mai palpitant decat cel in care iti vezi minunile crescand!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
brazuca25 spune:
Am vazut si eu reportajul cu bona filmata cu camera ascunsa. M-am ingrozit! Cred ca o bateam daca era copilul meu.
Mare noroc am ca am parintii acasa si gata sa stea cu copilul cand este nevoie!
raton spune:
salutari doamnelor de pe forum si vecinelor lor
mai, da' nu mai poate lumea de grija altuia. si eu mi-am auzit la comentarii, mai ales cand o purtam, asta-vara, pe cristina in wrap, ca o tin ca pe un catzel (?), ca vai de coloana copilului, ca ce-s io, tziganca s-o port asa? (si poate ca sunt romnie, nah! ca o o puritate in genele romanilor... ce sa zic)
m-am obisnuit, da' unele te lovesc in moalele capului
claudia75 spune:
Buna fetelor!De mult vroiam sa scriu, sa va povestesc si eu despre baiatul meu. Dar...misiune esuata. Nu stiu cum sunt bebelusii vostri, dar al meu e terorist rau. In sensul ca nimic nu poate fi facut fara el. Este hiperenergic. El trebuie sa participe la tot ceea ce fac eu. Ma duc la calculator, trebuie sa fie si el de fata, ma duc sa mananc, trebuie sa participe si el la masa mea si tot asa...Il mai pacalesc din cand in cand si il adorm. Atunci profit de moment ca sa spal si eu vasele sau sa fac putina ordine in casa. Maxim 30 de minute doarme. Se trezeste si zbiara ca vrea la mama in brate. Il iau si incepe sa rada. E smecher tare. Daca sunt langa el, e cel mai dulce copil din lume. Rade mult, face tumbe (se rostogoleste de pe fata pe spate), scoate tot felul de sunete, ma pupa in felul lui, adica imi molfaie obrazul. Toate astea cu conditia sa nu plec de langa el. Abia reusesc sa fac si eu o baie. Nu de alta, dar dupa 10 minute vine sotul meu transfigurat, cu copilul in brate, ca sa ies mai repede ca zbiara bebelusul. Pentru ca sa scriu acum, l-am pus in carucior si caruciorul langa mine. Este adevarat ca stand mereu langa el, plange putin, e foarte vesel si a crescut foarte bine. La 4 luni avea 7 kg si 67 cm. Dar, totusi, cum sa fac sa mai reduc din nevoia asta a lui de a fi mereu langa mine si sa mai stea si cu taica-su? Nu de alta, dar in curand o sa ajung un zombi. Prietenii rad de mine si spun ca la 20 de ani tot lipit de mine o sa stea. Totusi si-a facut putina mila de mine si a inceput sa doarme bine noaptea. Doarme chiar si in patutul lui care este langa patul parintilor. Important este sa fim si noi in camere. Daca aude sforaitul lui tat-su doarme si el linistit. Dar pana sa-l pun in patut trec printr-un intreg ritual. La 8 seara ii fac baita, apoi ii dau sa manance, dupa care trebuie sa ma joc cu el pana la 12 noaptea. Atunci trebuie sa-i dau san pana adoarme si abia dupa ce adoarme profund pot sa-l pun in patut. Norocul meu este ca doarme pana la 9 dimineata. Voi ce program aveti alaturi de bebelusii vostri?
Eric Patric Andrei (9 august 2007)
http://community.webshots.com/user/claudiapirvoiu
Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112938
Ioana75 spune:
Andicu.
Lia, spune-i si sotului de bulina, poate ia masuri sa-si 'albeasca' portofoliul. Sma doarme cu usa inchisa, dar eu aud imediat ce incepe sa ciripeasca; sotul insa nimic.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ghinetz spune:
Lia, daca sotul tau doarme in alta camera, am stat eu si m-am gandit: nu trebuie sa-i dai bila neagra. Caci nu de nesomnul lui se plnge, ci de al tau. De tine ii e lui grija, asta e. Aveam eu asa, ceva banuiala de cand ai scris, ca de mila ta si pentru binele tau vrea sa faca orice, chiar si sa intarce fetita. Dar acum ca ai detaliat, sunt sigura.
Trebuia sa-l lasi sa ia lapte praf, ca iese o ciocolata de casa cu Humana, dementiala!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Victor al meu a fost azi atat de marait! Ca niciodata! Sper sa fie dintisorul si sa revina la sentimente mai buna, asa cum il stiam. Noroc ca sotul e in toane bune si ma ajuta - acum, de exemplu il plimba el prin casa. Despre somn...pai cam asa: culcat la 9, trezit la 12, la 3, la 5, la 7. Nu ma plang. Asta e el, sanatos sa fie. Nici sa ma trezesc nu mi-e foarte greu. Dorm cu el in pat, il alaptez culcat, doar ma rotesc la fiecare trezire ca sa pape din tzatza cealalta. Nici comod nu-mi e, dar iarasi spun: asta e! Am avut unul care de la 2 luni a dormit de la 21 la 5 neintors, de puteam sa plec de acasa si sa il las (nu singur, pe atunci stateam cu mama).
A! Pentru prietenele dragi ale lui valen...sarbatori fericite si voua! Adica: . Si salut respectuos. Adica: .
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
Vaaaai, ce-mi vazura ochii??? Valen, asa prietena imi esti tu? Pai abia acum imi spui de "colegele din umbra", dupa ce eu toata dimineata l-am balacarit aici pe D.? Rusine sa-mi fie! P.S. Ce frumos stii tu sa te certi, valen! Eu puneam biciul pe curioasele astea bagarete!
Eliza, Mihaela, ! Ce-mi place cand tine lumea cu mine! Acum sa va spun si de ce ma bucur eu asa: a venit D. de la munca tot numai un zambet si-o veselie, a facut el cinste cu masa de pranz si dupa aceea m-a trimis la plimbare. Citise omul pe forum toata dimineata cum ma jelesc eu pe aici si-a zis sa ma mai aerisesc un pic, sa nu stricam o casnicie numai fiindca a fost el nesimtit o data!
Diana, am citit si eu paginile la care m-ai trimis, am tras aer in piept si ... gata. Ca sa schimbam ceva in rutina Mirunei ar trebui ca eu si D. sa fim pe aceeasi lunguime de unda. Sau macar el sa nu fie acasa. Oricum, dupa ce am tras aer in piept mi-am spus ca ar trebui sa ma mut de tot cu somnul in camera la D. Acum fac naveta pana pe la o bucata de noapte intre el si Miruna, dupa care raman langa M. (Na, iar povestesc din casa. Le rog pe vecinele mele curioase - daca bantuie vreuna pe aici - sa savureze din plin detaliile astea picante!) Stiu ca Stefania incercase asta la un moment dat si a doborat-o in cele din urma oboseala. Cu putin curaj, incerc si eu schema asta.
Aylin, un dintisor?!!! Deja! Felicitari Almei! Miruna isi mananca mainile intr-un mare fel de cateva zile si azi, cand am citit despre dintisorul Almei, i-am luat si eu gurita la cercetat. Iar Minunea a zambit larg de tot si stirb, ca sa ma asigure ca are de gand sa mai bebelusheasca o vreme.
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra