Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by liadorian
[quote]Originally posted by lorinaoo1D. doarme in alta camera de cand a venit Miruna acasa. Ce parere aveti?Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
vaai, lia, cum asa? Si vecinii, rudele, ce parere au despre faptul ca nu doarme langa tine?ca sa ma explic...ca sunt convinsa ca n-ai inteles nimic din ce am scris, am descoperit(mai demult, dar acus va scriu si voua sa ne amuzam impreuna) ca am neste amice romance curioase foc manca-le-ar mama, care nu prea mai au acces direct la ce se intampla la noi in casa, asa ca ma cauta frumusel pe forum si afla dom'le ce mai facem, unde mergem, de ce stam acasa, de ce nu, daca ma cert cu ovidiu si cat de des, ce fac fetele, chestii importante nu maruntisuri. (asa ca lia, ia vezi tu ce parere au vecinele despre faptul ca te porti asa urat cu sotul tau!!!)bon, ca sa nu mai lungesc vorba, acum, la cumpana dintre ani, simt ca am o datorie morala (si nu numai) fata de toti cunoscutii mei care nu au nici o treaba cu topicul acesta, dar care au descoperit ca scriu aici si intra special, pt. a afla ce se mai intampla la noi in casa: deci, dragele mele prietene gospodine, va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine pe parcursul acestui an si ca nu m-ati lasat singura la nevoie si ca ati fost cu sufletul si inima alaturi de familia mea de cate ori ati citit ca ceva nu merge cum trebuie. Nah, azi n-am vesti noi pt. voi, sotu' ma iubeste, fetele sunt sanatose iar io, asa cum ma stiti si cum ma puteti vedea zilnic Nu poci ca sa nu va spun ca va multumesc din inima ca existati si ca mi-ati facut viata mai fericita,(de atata timp acasa ma mai plictisesc si eu, nah...)si ca m-ati distrat cu ridicolul de care ati dat dovada cand ati impinzit diverse "noutati" aflate din sursa sigura. Sunteti penibile. In incheiere ca ma tot tin sa scriu de ceva vreme dar am tot uitat si cine stie cine-o fi disperat sa afle), azi mergem la cumparaturi iar pe seara vreau sa merg la gym; si acum dedicatie pt. cine e direct interesat sa afle:da, draga mea, laaa gyyym, ce credeai ca platesc si nu ma duc, asa cum ai facut tu? pai ne comparam noi doua?Cam atat am avut de spus si de urat, n-ar mai fi decat sa le salut pe "doamne" www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Oi Doamne! Si mai ma intrebati de ce vreau sa raman anonima

valen, catre 'prietenele' tale: E rau sa n-ai simtul ridicolului! Si sper ca le e ciuda pe vacanta ta superba din Cuba. Sac!

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

vazand ce a spus nico (nma) despre bona ei si pentru ca urmaresc stirile (stiti, va spuneam si de baiatul acela obligat sa se sarute pe gura cu un altul), am vazut ieri la tv ca niste parinti care suspectau bona ca loveste copilul, au montat o camera de luat vederi. si intradevar, bona chiar il lovea pe bietul copil de doar 8 luni, il brusca, il zdruncina, asta pe langa faptul ca-l facea javra si ii barfea cu femeia de servici pe parinti. e tare greu sa gasesti o persoana de incredere si mi se pare asa periculos sa lasi copilul cu o persoana straina...dar e posibil sa ajung si eu in situatia asta pe la vreun an.

legat de imbracatul copilului, si noi tot asa: body cu maneca scurta, bluza,uneori si o vestuta smecheroasa deasupra, la bulanele ii pun ciorapei lungi si pantaloni, in picioare ghetute. nu am mai cumparat costumas din ala cu totul (care mi se pare super) pentru ca am primit o hainita groasa, ca un paltonas si am un combinezon din ala din polar, mai subtirel ce-i drept, dar cand il folosesc pe ala il imbrac mai gros pe dedesupt. pe cap caciulita si gluga hainei...aaaa si avem si manusi.
si ca mi-am amintit acum, eu pe denis il strig cum n-ati mai auzit. bineinteles ca tote-s cu a lu' mama: pestisorul lu' mama auriu, gandacul lu' mama de colorado , p'intzul lu' mama, crocodilul lu' mama si ce-mi mai vine la limba, plus astea obisnuite: frumosul, cumintele, dragutul lu' mama, denisuc si tot asa...

am sters corpurile de sus ale mobilei...merg sa continui treaba...
nu v-am spus ca tot pun la marinat muschiuleti de porc, costita, peste ca sa le afumam...o sa am musafiri la stefanelul meu.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

ce mai moare lumea asta de grija altuia!
pai daca-i asa, am sa mai scriu aici ce fac, poate ma cunoaste si pe mine cineva si-i transmite soacra-mii ce harnica sunt eu.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by valen

quote:
Originally posted by liadorian

[quote]Originally posted by lorinaoo1

D. doarme in alta camera de cand a venit Miruna acasa.

Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

vaai, lia, cum asa? Si vecinii, rudele, ce parere au despre faptul ca nu doarme langa tine?

ca sa ma explic...ca sunt convinsa ca n-ai inteles nimic din ce am scris, am descoperit(mai demult, dar acus va scriu si voua sa ne amuzam impreuna) ca am neste amice romance curioase foc manca-le-ar mama, care nu prea mai au acces direct la ce se intampla la noi in casa, asa ca ma cauta frumusel pe forum si afla dom'le ce mai facem, unde mergem, de ce stam acasa, de ce nu, daca ma cert cu ovidiu si cat de des, ce fac fetele, chestii importante nu maruntisuri. (asa ca lia, ia vezi tu ce parere au vecinele despre faptul ca te porti asa urat cu sotul tau!!!)

bon, ca sa nu mai lungesc vorba, acum, la cumpana dintre ani, simt ca am o datorie morala (si nu numai) fata de toti cunoscutii mei care nu au nici o treaba cu topicul acesta, dar care au descoperit ca scriu aici si intra special, pt. a afla ce se mai intampla la noi in casa: deci, dragele mele prietene gospodine, va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine pe parcursul acestui an si ca nu m-ati lasat singura la nevoie si ca ati fost cu sufletul si inima alaturi de familia mea de cate ori ati citit ca ceva nu merge cum trebuie. Nah, azi n-am vesti noi pt. voi, sotu' ma iubeste, fetele sunt sanatose iar io, asa cum ma stiti si cum ma puteti vedea zilnic Nu poci ca sa nu va spun ca va multumesc din inima ca existati si ca mi-ati facut viata mai fericita,(de atata timp acasa ma mai plictisesc si eu, nah...)si ca m-ati distrat cu ridicolul de care ati dat dovada cand ati impinzit diverse "noutati" aflate din sursa sigura. Sunteti penibile. In incheiere ca ma tot tin sa scriu de ceva vreme dar am tot uitat si cine stie cine-o fi disperat sa afle), azi mergem la cumparaturi iar pe seara vreau sa merg la gym; si acum dedicatie pt. cine e direct interesat sa afle:da, draga mea, laaa gyyym, ce credeai ca platesc si nu ma duc, asa cum ai facut tu? pai ne comparam noi doua?
Cam atat am avut de spus si de urat, n-ar mai fi decat sa le salut pe "doamne"

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

...eu as putea sa adaug multe lucruri compromitatoare despre tine. cine doreste, astept un mesaj privat . pe mine ma gaseste mai degraba, ca nu merg la gym . insa de maine incolo, pentru ca in seara asta sunt la concert .

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si tot din ciclul "ma doare grija de tine de nu mai pot", am patit-o si eu cam acu o jumate de ora, de cand m-am adunat de pe drumuri, cu bebe la marsupiu. In drum spre casa, m-am oprit la un magazin sa cumpar niste cas dulce (eu sunt mare amatoare de lactate, de orice fel). Si vanzatoarea, o draguta , ma intreaba: "cat are?", zic: "3 luni jumate" si ea: "vai, si asa il tii?" (adica, "vai de capu' tau, mai femeie, chinui copilu'". Zic sec "da, asa il tin" (deja eram iritata de tonul intrebarii). Dau sa iau bucata de cas, si cocoana iar n-are pace: "SPER ca nu-i dai lui (branza, n.n.)" (acu, mi-a fost clar ca ma considera o vai-mama-mea, coborata acum din copac). Am ezitat intre a-i arunca bucata aia de branza in freza si a o intreba ce o f... grija de mine. Dar m-am gandit ca n-are rost sa-mi mai racesc gura de pomana, asa ca m-am facut ca nu am auzit si i-am intors spatele.
Si nu e prima, tot la piata mi-a zis una ca "ea nu e deloc de acord cu hamurile astea" si atunci n-am rezistat si i-am zis ca imi cer scuze ca n-am consultat-o si pe ea atunci cand MI-am pus copilul MEU in marsupiu.
Scuze ca m-am descarcat aici, dar chiar m-am enervat.

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

valenesti tareeee!!!!!! cat am ras! dar m-am si enervat! cata lume n-are treaba pe lumea asta!! incredibil!
pentru toti "binevoitorii", din partea mea....fara numar, fara numar, fara numaaaaar!

anya/alina, ce sa-ti dau sa nu zici si de mine?

Pupici la toate mamicile si puishorii lor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

cristina sa nu te sperii cu bonele. a mea are si multe puncte bune ca altfel o schimbam. am mai avut si altele. nu e obisnuita sa nu se tina cont si de parerea ei (de 10 ani sta cu copii). eu fac baie la copii cu apa prea rece, ii tin prea dezbracati, nu-i dat fetii milupa care e mai gras decat nan, nu vreau sa renunt la san si chinui fata, etc.
si eu am fost tentata sa pun camera video, dar pana la urma am schimbat bona. si acum am noroc cu alex ca paraste tot . oricum eu cred ca iti dai seama daca bona se poarta urat cu puiutul tau.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

valen mi-a placut. esti tare. unii asa merita.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am intrat si eu scurt ca sa salut vecinele lui Valen... numai bine si va doresc ceea ce ii doriti lui Valen, hai ca am inchis cercul, merg la baie!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput