Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by andutzy

fetele din Bucuresti, voi scoateti copiii pe vremea asta? Si ii scoateti in ham sau carucior? vroiam sa merg pana in Carrefour cu Horia in ham, dar mi-am dat seama ca acolo nu am cum sa-l dezbrac si va super transpira, deci am renuntat

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

nu stiu cat de bine e ceea ce fac, insa eu nu l-am prea scos pe vremea asta. mi-e frik de raceala. aerisesc bine si nu-l scot, pt ca mi se pare prea frig. decat racit mai bine mai putin aerisit.....parerea mea!
apropos de "dragoshelu tau", noi avem un prieten caruia sotzu ii zice Dragoshelu Cocoshelu!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Myky, , fie la el acolo!

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele noi bun venit!

Andutzy nu stiu ce temp e acum in Bucuresti, aici sunt 2-4 grade si eu o scot insa nu mult.

Andreea am uitat sa-ti zic ca acum la sase ani fiu-miu n-are probleme la puta si nu a mai avut de pe la vreo 2 ani si ceva, adica i s-a "desfacut" ok. Daca as mai fi avut un baiat la fel as fi procedat, smegma (adica secretia albicioasa) e forma naturii de a ajuta pielea sa alunece iar orificiul se deschide coplet mai tarziu.

Dana multumesc de filme, mai ales cel cu Sandy Bell.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Buna fetelor. Eu o scot pe Maria aproape in fiecare zi. In ham nu am reusit sa o scot decat de cateva ori cand era mica. Am un ham tampit, am senzatia ca poate cadea copchilu' in orice moment. In rest, cu caruciorul. Il las in masina ca n-am lift si pun bebelina pe bancheta pana-l desfac. Andutzy, ai putea sa te asezi pe-o bancuta de-aia din carrefour si sa dezbraci copilul. Asa am facut eu mai demult, cand avea silueta si puteam s-o manevrez mai usor.
Nici Maria mea nu se rostogoleaste. Dar nici nu suporta sa stea pe burta, ma gandesc ca nu vrea sa si-o faca cu mana ei. Nu stiu ce sa-i mai fac s-o invat pe burta. O sprijin cu bratul meu, ii zdrangan jucarii prin fata...nimic.
Referitor la problema mea de sanatate, am mai cerut o parere. Aceeasi. Prin urmare fetita mananca Humana 1 dar doar de la tati, eu urlu noaptea de dureri de sani de 3 zile. De remuscari nu mai zic nimic, mai ales cand o vad ca se intinde cu gurita dupa tzitzi. Oi trece eu si peste asta. Daca nu luam dostinex in mod sigur reveneam la alaptat si dadeam naibii tratamentul. M-am trezit abia dupa ce luasem 2 doze...Asta e, inapoi nu ne mai putem intoarce.

De intors m-as intoarce in romanul Mandrie si prejudecata si sa ma tachinez cu Mr. Darcy - cu conditia sa fie realitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pe Smaranda o scoate bona macar o data pe zi la plimbare, in carucior.

Diana si Sara, bine ati venit.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ame raspunsurile mele s-au luat deja dar mai zic si io:

M-as intalni cu Hitler sa vad ce calitati poate avea atat de puternice de a dus de nas o lume intreaga si m-as intoarce in timp in Anglia anilor 1850 pentru a trai asemanator caracterelor descrise de Jane Austen. Sunt tare curioasa cum e posibil sa iti infranezi sentimentele atat de bine.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

raspund si eu: - mi-ar placea tare mult sa ma intorc in timp cu 200 ani, in satul bunicilor mei, acolo unde am si copilarit; as vrea sa vad cum arata locul in care am crescut ulterior si oamenii din care m-am nascut.- mi-ar placea s-o fi cunoscut pe Cleopatra. (ma si imaginez stand cu ea la o barfa ca-ntre fete...)www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Andutzy multumim, acum parca e putin mai bine bebelina. I-am dat de ieri Sinupret si cred ca am gasit leacul racelii. Sper sa si doarma in patul ei noaptea si ar fi chiar suuuuper.

Afara noi iesim doar pt drumuri scurte si cu masina, mai ales ca e racita. Si eu as fi mers la Carrefour maine dar nu am cu cine sa o las si nu cred ca ar fi indicata aglomeratia in perioada asta cu atatia virusi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by andutzy

fetele din Bucuresti, voi scoateti copiii pe vremea asta? Si ii scoateti in ham sau carucior? vroiam sa merg pana in Carrefour cu Horia in ham, dar mi-am dat seama ca acolo nu am cum sa-l dezbrac si va super transpira, deci am renuntat

Eu il scot si in carut, si in marsupiu. Cand merg la supermarket (si il iau in marsupiu) il imbrac ca pentru inauntru, adica mai subtire, sa nu se incalzeasca. Oricum, afara sta f putin, din casa pana la masina si de la masina pana in magazin, momente in care il acopar bine cu haina mea (nu stiu cum faceti voi, dar eu imi pun haina dupa ce am montat hamul). Asa n-am avut niciodata probleme.

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vivela am avut si eu problema cu scutecele, acum s-a rezolvat (face kk mai putin).

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput