Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cat am sters pe aici m-am gandit si eu la intrebarile lui Ame si , ca si Claudia, m-am gandit la Paris in evul mediu sa vad daca intr-adevar nu se spalau. Recunosc ca nu m-am gandit la perioada lui Isus insa acum ca am citit asta, ma pune pe ganduri. Ideea e ca as vrea sa colatoresc in tecut pentru ca viitorul sunt convinsa ca il voi vedea (bineinteles sub o alta stare-spirit).
L-as intreba pe Iuri Alekseievici Gagarin daca intr-adevar a ajuns pe luna. Eu sunt convinsa ca nu.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Tocmai am schimbat pampersul bebeului si mi-am amintit ca intreba cineva, nu-mi amintesc cine, ce scutece folosim. Noi folosim Huggies, mi se par calitativ comparabile cu Pampers, iar la pret, cam la fel. Si, din greseala, am luat dinalea cu elastic. Deci cine "urmarea" omida de la Pampers, poate sa incerce si Huggies Premium, ca sunt cam la fel. Eu n-as zice ca sunt neaparat mai bune ca sunt cu elastic, m-am trezit cu kk pe haine la toate scutecele pe care le-am incercat pana acum (cu si fara elastic), asta din cauza ca bebele meu se foieste si da din picioare, cred ca de entuziasm dupa ce a "rezolvat problema" .

Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by raton

Intrucat ma simt un pic responsabila de (re?)lansarea subiectului attachment parenting, trebuie sa precizez ca ma regasesc mai degraba in principiile curentului astuia, nu neaparat in toate practicile. De altfel, am auzit de AT cand avea Cristina vreo luna jumate, iar deciziile privitoare lacresterea ei le-am luat mai mult instinctiv, nu bazat pe vreo teorie. Cat despre gradul de 'atasament', Cristina are momente multe in care NU vrea in brate si mi-o 'spune' foarte clar, sau prefera s-o las in pace sa se joace in treaba ei, sau nu vrea interactiune - in momentele astea e foarte draguta, ea se uita la mine, ma studiaza, dar dk ma uit si eu la ea se face k ploua si se uita pe pereti...
Acum , de ex, sta in scoica si smotoceste vacutza portocalie, iar mie imi mai aruca doar cate o privire de control. Cumintenia lu' mami! Dk ar dormi si noaptea fara sa se scoale din 2 in 2 ore si chiar mai des....

Ce tare ne-am regasit, eu si Miruna, in randurile tale! Una avea o perioada cand urla urat de tot daca o ridicai in brate. Ajunseseram sa ne intrebam daca nu cumva are ceva rupt pe undeva ... Acum s-a mai imblanzit si ne lasa s-o smotocim.

Lid, bun venit! V-am vizionat pozele, ai un baietel tare scump! Nu stiu cata consolare e asta, dar nici Miruna nu se rasuceste pe burtica. Are cateva tentative la activ de a sta pe o parte, dar atat. Iar statul pe burtica a devenit interesant numai in ultima vreme, cand o tin asa pe pieptul meu, ca s-o ajut sa eructeze. Ii cant mult, ii zambesc si ei ii place sa ma piste de obraji. Altfel, nu doarme pe burta niciodata.

Luna, Ioana, ! Salutari de la Miruna!

Ame, dupa ce am sazut eu s-am cugetat, am zis ca cel mai tare mi-ar placea sa stau o ora langa Van Gogh - nu stiu cat mi-ar vorbi el, dar mi-ar placea la nebunie sa-l cunosc. Iar de calatorit in timp, Franta secolului al XIX-lea, cu siguranta. (Bai ce greu a fost de raspuns, de data asta. Mi-era asa de greu sa ma hotarasc la o singura chestie...)

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaprodan spune:

Buna.Si noi suntem bebei de august ne-am nascut in 13 august 2007 la 12:13, 3100gr , 49 cm si ne cheama Sara Stefania. Sanatate va doresc tuturor. Va pupam Diana si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Claudia chiar nu era un miros ciudat, iar ceva asemanator a mai eliminat prin caca.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Andreea ti-am trimis un pm ieri l-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Andreea C, doctorita lui Horia i-a desfacut putza la 3 luni (ea de obicei face procedura la o luna dar mi-a fost mie mila). Nu l-a durut prea tare ca nu a plans mult, si dupa aceea l-a dat cu betadina si crema de galbenele. Acum datoria mea este sa-l desfac bine acolo in fiecare seara, ca altfel se lipeste la loc. Insa am ramas siderata cata mizerie stransese acolo in astea 3 luni (branzica galbena). La Dragos(cel mare), doctorul ne-a zis sa il desfacem noi treptat treptat. NU reusisem insa sa desfacem tot pana la aproape un an si atunci, am insistat putin si a fost JALE! A urlat 5 zile la fiecare pishu, se tinea de nu facea pipi si 15 ore...groaznic! NU mai vorbesc ce teroare traia de fiecare data cand il spalam acolo, si acum, la un an si jumatate de atunci a ramas cu teama. CONCLUZIA MEA este numai una: mai bine cand e mic si nu constientizeaza decat sa se ajunga la infectii sau sa fie desfacut acolo mai tarziu cand sufera enorm!
Andicu, imi pare rau ca nu ti-am raspuns acum cateva seri cand erai foarte suparata. A doua zi nu a mers netul si de atunci tot incerc sa intru sa-ti scriu. Sper sa citesti. Parerea mea este ca nu trebuie sa disperi ca nu mananca supe, e posibil pur si simplu sa nu-i placa gustul cum nici noua nu ne plac diferite mancaruri. Ai rabdare, pentru el oricum acum cel mai important e laptele, nu fierturile alea. Eu nici la varsta asta nu iubesc supele si ciorbele, deci e de inteles sa aiba si ei mancaruri care nu le plac. Poti avea insa surpriza ca peste vreo 2-3 saptamani cand incerci iar, sa ii placa. Nu il forta insa si dupa parerea mea, mai lasa-l o perioada fara incercari. Te pup!
Anya, ma bucur ca a fost frumos la concert si Arina a fost asa cumintica. De tatic, ce sa mai zic, doar aplauze...ca la concert!
brazuca, sanatate micutei (poate chiar este bine acum, dar eu am retinut din ce am citit zilele astea ca e bolnavioara,racita).

Horia are 7,250 kg la 5 luni fara cateva zile. A luat 900 grame in ultima luna. cred ca incepem si noi cerealele curand, ca vad pe el ca nu il mai satisface numai laptele meu amestecat cu laptele formula. sa vedem ce zice pediatra noastra acum la 5 luni cand vine sa-i faca si celui mare Havrixul.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Se vorbea acum ceva vreme despre diminutive pentru copiii nostri si daca suntem sau nu de acord cu ele. Sunt pe faza, nu?
Eu nu am suportat niciodata cum i-a zis soacra-mea lui Dragos si anume Dragutzu'sau Dragalashu'. Mi se pare gretzos! El nu e dragutz, este Dragos, sau cum ii mai ziceam noi cand era mai mic, Dragoshelu'.Acum ii zicem Dadi, pentru ca asa spune el ca se numeste, iar lui frati-su ii zice Eia. tot soacra-mea acum ii spune lui Horia - Horinca. Sa dea naiba, ce poate fi frumos la apelativele astea????

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by dianaprodan

Buna.Si noi suntem bebei de august ne-am nascut in 13 august 2007 la 12:13, 3100gr , 49 cm si ne cheama Sara Stefania. Sanatate va doresc tuturor. Va pupam Diana si Sara

Salut, Diana si Sara! Diana, ai observat probabil ca mesajele iti apar cu intarziere pe forum - e din cauza ca sunt moderate. Cum treci de 10 mesaje, te ciim "in timp real". Deci... persevereaza! Povesteste-ne mai multe despre Sara!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

fetele din Bucuresti, voi scoateti copiii pe vremea asta? Si ii scoateti in ham sau carucior? vroiam sa merg pana in Carrefour cu Horia in ham, dar mi-am dat seama ca acolo nu am cum sa-l dezbrac si va super transpira, deci am renuntat

Mergi la inceput