Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

AM REVENIT.
acum vreau sa le urez bolnaviorilor nostri sanatate! SPER SA NU MAI AVEM PUIUTI BOLNAVIORI PRINTRE NOI SI FETELOR VA DORESC PUTERE SI RABDARE PT CA NOI MAMELE SUNTEM IN STARE SA TRECEM PESTE ORICE.
v-am citit povestile si pataniile fiecereia dar eu zic sa-i multumim lui DD si sa nu ne mei amintim de ele, sa ne bucuram de fiecare secunda petrecuta cu puiutii nostri pt ca ei ne aduc cea mai mare fericire.
sunt convinsa ca fiecare dintre voi abia asteptati sa vina craciunul(mai ales ca pt multe dintre noi este primul craciun cu puiut) sa va tineti puiutii in brate si sa simtiti frumusetea craciunului.

in asteptarea

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Neatza fetelor
Va multumesc pt primiredate despre bebitza mea
o cheama Ruxandra Andreea, am nascut-o normal cu peridurala pe 4 martie 2007, la 12:14 2500g si 48 cm, Apgar 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat repede sa ma laud... baietii au luat si ei varicela... si, se pare ca am luat si eu... am doar cateva bube, una singura seamana cu ale Elenei, dar e doar inceputul... si am febra, si ma dor toate cele, zici ca's batuta
O sa sun dr. sa vedem ce zice...

Iar Elena si-a rupt coaja de la o buba de pe fata... ce mai amre, evident... si printre putinele ramase... asta este... sa nu mai aiba dubii cand o fi gravida daca a avut sau nu...

Azi este serebarea... si n-o sa merg ... se duce cu ma'sa mare si cu tac'su...

N-am citi prea mult din urma... si acum s-au trezit... trebe sa le dau laptele...

Iunita wow... s-a zbarlit pielea pe mine... bine ca nu te-ai pierdut cu firea... nu sti ucate dintre noi reuseam. Pupam pitica...

Sherbi da' cum sa te simti vinovata? Vrei sa te bat? Nu m-am suparat... stai calma... fiecare are dreptul la o opinie... si pana la urma ficare face ce crede mai bine... nu poati fi vinovata tu sau altcineva daca eu v-am ascultat sau nu...

roxygeo pe noi ne cheama lunar pana la un an, la 2-3 luni pana la2 ani... si dupa numai cand/daca sunt probleme...

si daca sunt in stare, ma pun e citit in urma...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

si acum sa trecem la ale noastre.
MIKIYMIHAELA bine ai venit, sa ne spui ce face puiutul tau.

STEFANIA ce frumos este pt tine acum de sarbatori cand ai deja un puiut si altul in burtica.
ce mai face bb2? sa ne arati pozici cu burtici ca banuiesc ca se vede destul de bine burtica.
apropo acum ca esti la a doua sarcina la cate saptamani a miscat bb2?

MARTUTZA, ROXI si LAURA OANA felicitari pt dintisori.
iar tu ROXIGEO nu-ti mai fa probleme ca nu are dinti pt ca asa eram si eu acum 3 saptamani iar acum avem deja 2 dintisori.

LORADIN noi iti tinem pumnii astazi ca rezulatetle sa iasa bine si sa nu aveti nimic.va asteptam cu vesti.

ADINA ce bine ma simt ca esti de acord cu mine pt ca pe min enimeni nu ma cred ca in partea noastra este mai frig si ca ieri nu l-am scos pe stefi afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna...deci vreau sa urez MUUUUULLLTAAAA SANATATE TUTUROR COPIILOR

Asa voi puneti la copii suc de rosii in mancare?k eu vreau sa ii pun legumele cu carnita la cuptor in suc de rosii diluat cu apa...credeti ca poooottt?
k nu mau stiu ce sa ii dau de mancare

smantana pooottt????

hai k fug k nu mai pooot...revin

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

ELYANNE ce rau i-mi pare pentru voi, macar tu sa fi fost fara ca sa poti avea grija de ei.
noi va dorim sanatate si daca te ajuta cu ceva eu am facut varicela cand eram in clasa a 9-a si este mai rau cand esti mai mare.
de scarpinat m-am scarpinat si eu dar am ramas cu semne numai pe burta(norocul meu) dar stai linistita ca trece mai repede si mai usor la voi ca sunteti mici, dar ce mai spun eu ca acuma ai experienta cu ELENA.

Mergi la inceput

madibulanceanoi punem in mancarica suc de rosii demult asa ca nu vad de ce nu ai putea pune, asta vara ii puneam in supica si rosie cruda si nu am patit nimic(bineinteles fiarta cu celelalte legume).
referitor la smantana noi mancam branzica fagaras care are smantana deasupra si o papam si nu avem nimic chiar ne place mult.
spor la treaba si pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ia priviti cum rade Alex ... filmul e facut ieri imediat dupa ce a mancat, inca nici nu-l spalasem pe gura Observati si ca daca mancarea nu e prea lichida nici nu mai avem nevoie de bavetica...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Eliana, nu-ti fa griji in privinta semnului Elenei ca se estompeaza in timp...cand am avut eu varicela atata m-au batut la cap sa nu ma scarpin ca-mi raman semne ca mi-am zis ia sa ma scarpin intr-un loc unde nu se vede...si m-am scarpinat... sub genunchi in mintea mea era un loc care nu se vede deloooc..acuma e foarte putin vizibil
Sanatate multa la toti!

Mady, poti pune suc de rosii atata timp cat nu contine conservanti, iar smantana pui dar nu mai adaugi ulei sau unt

Stefimic, ai incurcat borcanele...nu Stefaniya e insarcinata..sau am pierdut eu ceva
Multumim pentru urari!

Arissa, ma bucur mult ca incep lucrurile sa revina la normal..e mare lucru sa te poti odihni omeneste

Nu stie nimeni cat iaurt le putem da pe zi?

Ce fata mare am...azi face 9 luni. De la 6 luni mi se pare ca zboara timpul nu alta, nu mai e bebelus, deja stie si face prea multe lucruri. Acum a inceput sa imite tot ce vede...cand ne jucam ce fac eu imediat face si ea...ma sterge la gura cu batista, imi arata nasul, daca ii spun sa ma pupe ma musca de nas si ma baloseste toata, of, o iubesc tare, tare, chiar daca ma chinuie

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Ia priviti cum rade Alex ... filmul e facut ieri imediat dupa ce a mancat, inca nici nu-l spalasem pe gura Observati si ca daca mancarea nu e prea lichida nici nu mai avem nevoie de bavetica...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Dragutul de el, ce se distreaza...e un adevarat domn, ce-i mai trebuie lui bavetica!

Diana, tu spuneai ca fierbi in apa cu lamaie fructele din compot? ca sa mai iasa zaharul, sau de ce?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput