Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Tzuna si noi ne trezim de 4-5 ori pe noapte sa mai tragem o dusca de tzitzi sau sa ne mai jucam ca manutele. Cateodata se trezeste plangand, cateodata urland si mai rar se trezeste si incepe sa vorbeasca singur. Cand ii ies dintii, cu cateva zile inainte, nu mai doarme noaptea ca se frichine si atipeste de mai mlte ori ziua, dar este un chin pt ca tot timpul este marait si nimic nu-i mai convine si una-doua urla.....
Vladut se culca in jurul orei 22 si se trezeste in jur de 7.30 dimineata. In timpul zilei mai doarme aprox 45 minute in jur de ora 11 si dupa masa de pranz, in jur de ora 14, mai doarme maxim 2 ore.

Mikiymihaela bine ai venit in stup!

Mergi la inceput

Riana si mie tot Vlad imi place cel mai mult. De fapt banuiesc ca se observa din moment ce asa-l cheama pe copilul meu. Eu i-am pus si al doilea nume, George, pentru ca si acest nume imi place si in plus am vrut sa aiba copilu si un nume de sfant. Si alt nume care imi place este Andrei.

Mergi la inceput

Lumi mie pediatra mi-a spus ca la noi in tara nu exista nimic homeopat pt durerile de dinti si ca ea nu recomanda gama calgel si derivate pt ca ajuta pe o perioada scurta de timp si au efecte negative pe termen lung. Pe mine m-a sfatuit sa las copilu’ in pace si mi-a spus ca daca o sa ii cumpar ceva o s-o fac mai mult pt linistea mea ca oricum pe copil nu o sa-l ajute. (sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, ca doar eu m-am trezit, neuronu’ stingher inca doarme)

Mergi la inceput

Hai ca se vede ca sunt la munca! (si am un chef de munca...) Iar m-am pus pe calare pe net! Cred ca recuperez pt timpul in care stateam acasa cu teroristu si as fi vrut sa va citesc si sa va raspund dar cupilu, nu ma lasa.

Roxigeo si noua doctorita ne-a spus ca ne vedem la un an daca nu apar alte probleme.

Mergi la inceput

Cheburashka impotriva constipatiei la noi a functionat foarte bine LASS BABY. Este un sirop natural pe baza de suc de smochine care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. La noi s-au vazut efectele dupa aprox o luna de “tratament” si copilului ii place si gustul siropelului.

Mergi la inceput

Ramona , da, imi prieste serviciul ca n-am chef de lucru si bantui pe net.... cel putin acum cat sunt nou venita si se poate. Vladut sta cu sotu care si-a schimbat programul de servici in sensul ca pleaca la munca cand vin eu acasa si cand vine de la munca noi dormim, dar asta e daca nu am cu cine sa las copilu. Eu nu vreau bona(ca mi-e frica sa experimentez pe pielea copilului) , pentru gradinita e prea mic...... o solutie ar fi sa stea cu mama mea dar nu vrea sotu ca nu-i place pe ai mei. Parintii sotului lucreaza inca (si nici eu nu-i plac) asa ca ei ies din discutie..... si cam atat. Nu stiu ce o sa fac dupa ca face Vladut anul si nu o sa mai am program scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
Iunia, mi s-a facut parul maciuca! si eu am patit-o acum ceva timp cu cutia de la Vigantol! N-am putut sa cred ca in doua minute, jumatate din cutie nu mai era! e foarte periculos...

loradin, m-ai facut sa rad! si motanul meu a plecat la un moment dat taras cu kk! si numai eu stiu ce a urmat...

ma laudam acum vreo doua zile ca baietul meu nu are crize din cauza dintilor...ei, bine, m-am laudat degeaba! adica eu sper ca tzipetele in miez de noapte, nervii si nesomnul sunt de la dinti. De mancat mananca la fel, dar nu mai zic hop pana nu sar parleazul! Si se agatza de mine ceva de groaza. Nu suporta sa plec din raza lui vizuala, nu suporta sa-l las jos din brate. Ptr prima data azi noapte s-a trezit tzipand si a trebuit sa-l plimb prin casa. Doar pisicul l-a linistit. L-am lasat in camera, surprinzator s-a urcat in pat langa noi... Luca statea intr-o parte, pisicul in cealalta si vreo 20 minute s-au uitat unul la altul, Luca l-a mangaiat (iar m-a dat gata ca de obicei il ciufule)si s-a culcat. Parca a existat o comunicare intre ei care m-a lasat fara cuvinte...ceva special...

Bun venit mikiymihaela in stup!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata fetelor,

TZUNA, Alexia doarme ziua in 2 reprize.Una in jur de 10.30.-11 si a doua dupa amiaza.Doarme pe fiecare repriza intre 45 de min si 2 ore(ff rar).Noaptea e din ce in ce mai bine.Nu mai se trezeste sa manance.Dar totusi se trezeste o data cd stie smecheroaica c-o iau cu mine in pat, eventual ii dau un pic de apa si doarme pana la 7-8 dim.In tp noptii mai geme, mai plange, dar nu se trezeste.

ROXYGEO, vizita la dr , cica lunar pana la un an.Noi nu facem asa, ca e ff aglomerat la dr .Ultima data am dus-o la cab particular.Dar nu e nicio pbl dc il duci mai rar atata tp cat copilul e k.

LORADIN, dar cum se murdarise pisica de kk?Haioasa treaba....
MYKIMIHAELA bine ai venit la noi..
Felelor aici e un ger de crapa pietrele.Ieri n-am scos-oi pe Ale ca si mie mi-era frig.Sa vedem azi...La Slatina nu i-am luat premergatorulsi chiar imi pare bine.A invatat sa se ridice pe toate alea.Se catara de-abinelea , e o adevarata maimuta.Facem, ex de mers, dar tot de manute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!
Cafeaua am baut-o, dar pana acum nu m-a lasat matza sa scriu. Apuc sa citesc cat de cat ce scrieti si zilele astea am stat cu inima stransa pentru ca mereu aparea cate un bebelus bolnav. Le doresc multa multa sanatate si mamicilor putere sa treaca impreuna peste asta.
Anca_2007, Mickymihaela, bine ati venit in stup!
Maya a implinit ieri 9 luni, cat pe ce sa uit. Are aproximativ 8.700-8.800 g si 74 cm, tot cu aproximatie. Ca mai toti bebelusii, se foieste mult, cerceteaza si strica tot. Se da jos din pat singurica. Mai nou ii reuseste si daca nu e asezata cu funduletul spre marginea patului. Nu face pasi nesustinuta iar la capitolul vorbit tot la ma-ma, ta-ta, ba-ba, iiii si aiaiaiai suntem. Doar uneori simt ca-l foloseste pe ma-ma ca sa ma strige. Stie unde-i lumina si lucram in continuare la facut pa. Are trei-patru metode diferite de a-mi fura ochelarii de pe nas. E o nazdravana si o iubim mult mult de tot.
De cateva nopti, nu se mai trezeste atat de des. Doar de 2 ori, maxim 3 pe noapte. Iar eu incep sa-mi revin, ca nu mai eram normala dupa 2 luni si jumatate de nopti nedormite. Si totul din cauza ultimilor 3 dinti, care au iesit aproape simultan.
Plec sa-i pregatesc papa. Inca o data multa sanatate bolnaviorilor!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata stup!
haide sa uram "LA MULTI ANI" albinutelor si bondareilor nascuti pe data de 19.
deci, pupam, felicitam, uram sanatate si multe bucurii aduse parintilor:

GEORGE CATALIN MIRIAM RIANA
BRYAN STEFANIA
ROBERT GABRIEL ANDREEA BEATRICE

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput