Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.

Imi pare rau ca deschid calculatorul dupa atata vreme si dau doar peste vesti proaste.Sa dea D-zeu ac astea sa fie ultimele rele din stup.ma rog la el sa ii faca bine pe puiutii bolnaviori.

Victor are 3 dinti..si al 4 lea pe drum..a fost la Ploiesti si a luat lectii de mers de la Tudor...acum ...fug sa-i dau titi de noapte buna

multa sanatate.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna MickiyMihaela!
Bine ai venit in stupul nostru.Nu e tarziu deloc, iar pentru a fi trecuta in listuta de catre draga Roxanici, da mai multe date despre puiul tau.Date cum ar fi...numele, data nasterii, felul nasterii si greutatea.Parca atat
Felicitari nou dintosilor de Roxi si Martutza.
Ia ziceti ce tratament homeopat pentru alinarea durerilor dentare cunoasteti?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara stup!

Iunita - multi pupici in primul rind sa treaca sperietura

Tzuna - la noi programul este asa:
Scularea pe la 8-9
Papa 9-10
Somnic 10.30-11 pina pe la 12-13
plimbare
Papa 13.30-14.30
Somnic 15 pina pe la 16-17
Papa 19
somnic 19.30 pina la 20
papa 21.30-22.00
somnic de la 23-23.30

Sper sa se inteleaga ceva de aici ..bine astea sunt ore cu aproximatie pt ca ieri de exemplu ne-a dat scularea la 7.30, iar seara a dormit de la 20 la 22 si nu a mai adormit decit pe la 24.30

Mikymihaela - Bine ai venit!

La multe lunite albinutelor si bondareilor care se serbeaza pe 19!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori si multa putere parintilor!

Noi: N-avem dinti, si momentan se pare ca nu ne aratam nici cea mai mica intentie in acest sens...in schimb facem vocalize, am descoperit ca putem sa tipam.....noroc ca primii vecini sunt la 500m...chiuim la brad, il alergam pe mos craciun (ala pe baterii)

Intrebari:
1.Cind trebuie facut urmatorul control la dr? Exista niste termene, ca pe noi ne-a vazut dr ultima oara la vaccinul de sase luni...si nu stiu daca ar trebui sa ma agit sau nu...din cite imi aduc aminte a zis ceva ca ne vedem la un an?

2. Mai e cineva fara dinti?

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

fetelor, vi s-a prescris pana acum paxeladine pt bbei?? mi l-a prescris dr de familie si farmacista nu a vrut sa mi-l dea pe motiv ca nu se da la copii asa mici
va rog dati-mi un raspuns repede, daca sunteti vreuna pe aici

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

mie dar i-am dat STODAL apna la urma ca farmacista m-a intrebat ce fel de tuse are si i-am zis ca harcaita...si a zis ca e mai bun Stodalul ca e natural si e pt ambele feluri de tuse ca paxeladinul e pt tuse seaca , si ca poate dr nu a inteles la tel ce fel de tuse avea Winnie.
La noi fff bine a functionat Stodalul

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

He-he, hai ca de mult nu v-am auzit dragele mele, asa ca trecem si noi la raport, acum cand doarme puiul:
- Noi avem 7,5 luni si vreo 9 kg + 2 dintisori. De mancat mancam orice ne da mami si am mai manca daca ne-ar da. Doar ca avem o mare problema dupa ce mancam fructe crude, adica mar, para si orice aliment sau suc crud. A mai patit cineva asa ceva? Ei ii plac f mult fructele si sucul, dar dupa aia sa te tii bine cat de tare poate sa o doara burtica. Eu nu ii dau de cand mi-am dat seama de la ce e, dar mai incerc uneori, sa-i dau cate putin si tot acelasi efect are. Si cand ma gandesc ca unii bebei mananca marul ras de la 3 luni... Oare merita sa ma ingrijorez? Sau sa mai astept?- Toata chestia asta cu fructele fierte, copate si din borcanel + branzica si ou, o constipa destul de mult, asa ca astept sfaturi contra constipatiei, dar fara sucuri si chestii crude.

In rest nu ma mai satur sa ma uit si sa ma joc puiutul meu si profit cat stau acasa, ca nu se stie cat voi mai sta. Sunt tare draguti, mai ales acum cand incep sa descopere lumea. Cel mai mult ma impresioneaza cum a zis ia primul cuvant, si n-a fost nici mama, nici tata, ci BA-BA. Toata ziua striga prin casa ba-ba-ba-ba si eu sunt tare necajita ca nu zice si ea mama, sau macar tata. Dar nu-i nimic, invata ea si din astea. Anul acesta am hotarat sa nu facem brad in casa (cred ca ultima data cand scapam), caci avem 2 brazi frumosi in curte pe care-i impodobim cu multe globuri si luminite. Sunt f frumosi mai ales acum cand a nins. Vroiam sa va intreb de unde ati luat voi sanie pt bebei? Abia astept sa o dau cu saniuta...

Hai sa va zic ce am patit saptamana asta: am facut panaritiu la o unghie si a trebui sa intervina chirurgiocal ca sa mi-o trateze. A fost cumplit, caci mi-au dat si niste antibiotice si mi-au intrezis sa alaptez cateva zile. Puiul nu a vrut deloc lapte praf si a mancat doar supa si cereale si tare greu a mai fost. Am chemat-o pe mama sa ma ajute, caci atunci cand o luam in brate se repezea direct la san si ma tragea si deschidea gurita, iar mie mi se umpleau ochii de lacrimi stiind ca trebuie sa-l arunc. N-am rezistat deca 2 zile si o noapte asa, dupa care am cedat. N-am mai luat antibiotic. Nu stiu ce se va intampla, dar n-am mai putut sa o fac sa sufere. A fost o senzatie tare emotionanta cand i-am dat lapte iar. Nu s-a dezlipit de san decat dupa vreo juma' de ora, ea care termina in max 10 minute totul. Acum astept sa vad ce-mi zice doctorul cand o sa vada rana. Cred ca o sa se prinda ca n-am mai luat antibiotice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

va mai amintiti de noi??? sper ca DA !

am rezolvat problema cu calculatorul , adio virusi, monstrii si ce "ganganii" or mai fii fost in el.am pierdut multe capitole si nici o seansa sa recuperez....AM UN TERORIST!!!!

IMI VREAU COPILUL CUMINTE INAPOIIIIII

SE CATARA PESTE TOT, CADE, URLA, NU STA FARA MINE , PLANGE DUPA MINE, DOARME CU MINE DACA SE TREZESTE SI NU SUNT LIPITA DE EL MERGE IN 4 LABE IN PAT MA CAUTA MA 0PIPAIE PUNE CAPUL PE MINE SI DOARME CU KURU IN SUSU IN GENUNCHI.DACA ADORME IN BRATE SI IL PUN IN PATUT SE TREZESTE INSTAT LA ATINGEREA SALTELEI( NU TOT TIMPUL DAR MAI MEREU)...MAMA ..NU ZICE!!!..

vb pe limba lui toata ziulica chiar si adormit, vb la telefon "daaa, da da da" de obicei cu mama mea.mancam orice mai ales ca tre sa apara si DINTELE NR.6!!!! musca de ne indoaie cum te prinde cum te....musca!...si cate si mai cate...

am vazut nume noi la noi in stup...BINE ATI VENIT!!!!!

SI EDY PAPA TOT CE PRINDE!!!! si noi am avut un episod din ala dar s-a terminat totul cu bine.

ma chiunui sa il invat pe edy sa spuna:"Ana are mere!"...pt ca toata ziua zice ANA, ANA, ANA!!!!. MAMA e fericita pt ca o cheama Ana....

IO sufar ca nu SPUNE mama!

va pup si va urez o noapte linistita pt ca io nu mai stiu cum este! chiar vroiam sa ma laud acu` nu de mult ca ma mutasem inapoi in dormitor si uite ca nu a durat minunea mai mult de 3 zile!!! ca sunt inapoi in camera lu edy si pe deasupra si cu el in pat!!

hai ca m-am lungit ca o zi de post...sper sa pot intra mai des..

pupici

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Karra, merci de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata

Numai mama de .....pisica sa nu fi! Aseara dupa ce Anei i-am administrat 2 ml de peritol(si astfel a reusit sa doarma si ea toata noaptea) ma pregateam sa ma bag in pat.Il vad pe sotul meu cu o fatza nedumerita privind pisica."ce s-a intamplat?" intreb eu.Raspuns "nu se poate,hai sa ma ajuti" Sa-mi vina rau nu altceva.Bella mea avea un sfert din coada si tot fundu plin de ......da de caca.Imaginati-va cum arata o pisica blanoasa ,alba si plina de caca.Ce-a urmat e de cascadorii rasului.Am chinuit pisica ca pe hotii de cai.Initial am bagat-o cu fundul in lighean.A inebunit ! S-a urcat pe sotul meu de ziceai ca este in copac.Zdrente l-a facut! Nu a mers.Am sacrificat buretele de baie incercand sa o spalam.Rezultatul? Dezastruos.Apoi am trecut la foarfeca. Am reusit dupa vreo ora s-o tundem.Ce urlete ,ce zbateri nu vreti sa stiti.Impingea cu toata fortza ei in usa de la baie dor doar va scapa.Dupa o ora si jumatate am dovedit-o. Am cazut lata! Era tot ce-mi doream sa fac cand in sfarsit dormea si copilul meu.Deci...concluzia.....numai mama de pisica sa nu fi!

Am emotii azi.Mari emotii! Si timpul asta trece asa greu!

Gata! Sper ca v-am adus un pic zambetul pe buze.Sanatate multa puiutilor vostri!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna

florina uite ce am gasit pe net despre viermisorul vostru Blastocystis hominis este destul de des intalnit la examenele coproparazitologice, fiind considerat de unii un microorganism comensal, astfel prezenta sa in scaun avand o semnificatie discutabila. De aceea nici nu se declara pe buletinul de analiza decat in cazul in care se gaseste in numar mai mare de 5 elemente parazitare pe campul microscopic (la examinare cu obiectivul x 40).
Poate da manifestari clinice variate, digestive si generale: dureri abdominale, diaree, constipatii, varsaturi, astenie, lipsa pofta de mancare, cefalee, intoleranta alimentara; poate da de asemenea si fenomene alergice insotite uneori de cresterea numarului de eozinofile.
Se trateaza cu Metronidazol sau Tinidazol 2g/zi; luati legatura cu medicul dvs de familie.
Numai bine!....pe un forum medical...tu citesti , tu hotaresti..si totul va fi bine

Zadi experienta mea cu cantacuzino este aceeasi, doar ca eu nu m-am multumit sa cred cantacuzino-ul. aveam acelasi kk dus si la cantacuzino si la un lab cu plata, cantacuzino nimic, dincolo -paraziti. si asa am stat aproape 4 ani, cand a incaput sa-si faca prezenta si simtomatologia. dar urat de tot, cu greturi , varsaturi, inapetenta...juma de an m-am chinuit asa ...pt ca la cantacuzino nu iesea nimic. pana am dus iar la lab cu plata si am si intepat-o si ne-au iesit paraziti iar la sange eozinofilele mari...deci , cantacuzino-ul pt mine si-a pierdut credibilitatea... scuza-ma te rog, nu am nimic cu tine, dar ..NUMAI CAND AUD NUMELE DE CANTACUZINO...MI SE FACE GREATA... stiind prin ce am trecut eu cu fetita...am foast cu ea la nu stiu cati pediatri , la orl crezand ca o avea ceva in gat de ii provoaca greata numai cand o chem la masa, voiam sa merg cu ea si la psiholog crezand ca este criza de gelozie pe fratiorul ei si ca amintindu-si cat de atenti erau toti cu mine gravida pt ca varsam mult...incearca si ea sa castige aceeasi atentie...in sfarsit...nu a fost decat o invazie de paraziti nenoriciti...deci, citeste si decide singura pt tine...

vreau si eu reteta de biscuiti facuti in casa fara bicarbonat si alte cele...Elena2006, tu ziceai ceva...

magdalena76...iti prieste serviciul...ai timp de net...cu cine sta Vladut?

iunia multe imbratisari si pt tine si dulceata ta...am plans

laptele...[pai in spitalul de copii mancarea sugarilor se pregateste o dat pe zi dimineata...se tine la frigider...la ora mesei se incalzeste si se da pe saloane cu numele copilui scris pe el...asa cum se duce condica de medicamente personalizata si vin inapoi pungutele cu numele pe ele, la fel se face si cu mancarea , dr prescrie ce mancare va primi fiecare copil in functie de diag...deci, sa o scurtez...LAPTELE SE FACE DIMINEATA PT 24 DE ORE , se tine la frigid, laptele incalzit dar nefolosit nu se tine pt masa urmatoare...acuma nu va apucati sa faceti laptele pt 24 ore...adaptati la situatia voastra...eu il fac si il tin cam 3 ore daca se intampla sa nu manance, sau daca plec de acasa si stiu ca i se va face foame curand...plec cu el gata pregatit. ( spitalul se numeste Grigore Alexandrescu)

A SE CITI DE BB CARE NU DORM DOAR DACA VOR SA URMEZE EXEMPLUL!!!!!!
deci Bryan doarme asa - de la ora 10.30-11 doarme cam 3 ore poate si putin mai mult si la 4.30-5 mai doarme 1ora si juma...asta cand este Alexia acasa si deci este galagie in casa...ieri am fost eu plecata cu ea si Bryan a stat cu tati asa ca a dormit dimineata 4 ore si dupa amiaza 2,5 ore la ora 9 seara a adormit si este 7.30 si nu s-a trezit niciodata pana acum...DECI INTREG PUIETUL DIN STUPUL, VA ROG SA LUATI EXEMPLU DE LA BRYAN SI SA VA LASATI MAMELE SA SE ODIHNEASCA PENTRU A SI FRESH SI SA SE POATA JUCA CU VOI.

MIKIMIHAELA BUNVENIT...date despre tine ca sa ne cunoastem mai bine si in felul asta sa treci de mesajele moderate...
cam atata ca au inceput sa se scoale lumea prin casa...adica sotu' si vrea sa citeasca ziarele on line.
o zi buna va doresc

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna dimineata stup!
Hop si eu cu un capuccino aburind. Cine mai vrea?

Carmina multumesc pentru raspuns. Daca milumilul este asa de consistent cred ca o sa il dau in locul mesei de cereale.

Iunita , bine ca s-a terminat cu bine si multi pupici sa treaca sperietura. Si eu am senzatia ca nu pot tine pasul cu fimiu. Acum a inceput sa cotrobaie si baga in gurita tot ce gaseste.

Mergi la inceput