Ieri l-am pierdut!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, prin ce momente groaznice ati trecut ! Am plans si eu, cu tine, citind povestirea ta.
Cred ca fiecare mama are gandul asta ascuns, de a nu-si pierde comoara.
Bine ca l-ati gasit la timp, totusi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

da,groaznice momente...bine ca l-ai gasit,si multumesc pt postarea ta,ca asa imi dau seama ca tb sa iau si eu masuri de securitate.
si a mea alearga prin magzine,ma tine de mana 5 secunde si apoi vede ceva si fuge...
a fost o faza,cand in mall ,alergam si eu si sotul dupa ea,ne-au vazut 2 barbati ca incercam sa o prindem ,si au inceput sa alerge si ei dupa ea,...va dati seama 4 oameni alergand dupa un copil de 3 ani,...alearga f repede nazdravana.
asa ca, e cazul sa comand si eu ursuletul,dar va rog dati-mi un seite de unde pot comanda bratari personalizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by mihaela_80

Of, bine ca l-ati gasit in siguranta!

lauraa, lara face intentionat? vai de mine, pai atacul de cord m-ar paste.

da, intentionat, de fapt eu nu ma speriu ca e poveste veche, o si vad in timp ce acosteaza oameni. Si ea pe mine,dar se face ca nu.Si ranjeste toata...

_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ingrozitoare experienta!!!Nici puiul meu nu sta langa mine la supermarket-uri.De multe ori mi-a fost teama sa nu-l pierd,sotul meu imi replica implacabil"stai draga linistita,este langa noi!" dar se uita la el din 5 in 5 secunde,oricand putea disparea de langa noi!
UNDE GASIM BRATARILE PERSONALIZATE???CER AJUTOR MAMICILOR CARE CUNOSC ACESTE BRATARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc tuturor pt gandurile frumoase. Eric se pare ca a fost afectat destul de serios de ceea ce s-a intamplat. Si ieri si azi dimineata am avut probleme cu plecarea la gradinita. Azi cel putin a fost cumplit, nu vrea sa iasa din casa deloc. Cum ajunge la gradinita totul reintra in normal, dar e cumplit de greu sa-l scoti din casa. Sper sa treaca cat mai repede criza asta.

Bratari personalizate gasiti si in linkul dat de Andrada, din pacate e in limba engleza, deci nu stiu daca livreaza in Ro. Si sunt simple bratari, cu un buzunaras mic in care introduci o hartie cu datele copilului. Nu cred ca exista bratari personalizate ci tu le personalizezi cum doresti. Dati cautare pe google dupa bratari personalizate ID si gasiti multe site-uri unde puteti comanda bratari si chiar personaliza.

Andrada, please, imi mai spui si mie ceva de fluierul de care ziceai ieri?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Offf,ieri am patit-o si eu!!
Am fost in Disneyland si-am pierdut-o pe Israa(3 ani) de 3 ori!!!
De necrezut,da ,stiu!Am ramas singura cu ele pt. o vreme si atit pot sa va zic,intr-o fractiune de secunda a disparut!De fiecare data!intr-o mare de oameni si la fel ca tine ,Carmen,am urlat dupa ea ca o disperata(desi aflasem deja ca nu raspunde)!De doua ori am gasit-o repede,a aparut asa cum disparuse insa a treia oara am gasit-o cu ajutorul personalului .A intrat intr-o cladire unde fusese mai devreme ,probabil a vrut sa vada inca o data ce era pe acolo,numai ca nu a intrat pe la intrare(ca era coada) a intrat pe la exit.Au oprit-o doua angajate si cind au anuntat ca e o mamica disperata pe afara m-au dus sa vad daca e copilul meu.Ce spaima am tras.Eram deja isterica.Nu ma mai tineau genunchii si deja plingeam cu vorbe.
Spre deosebire de Eric ,a mea nu da nici doi bani.Inca nu a inteles de ce m-am suparat si nici nu mi-a zis de ce a plecat de linga mine.
Nu stiu ce a fost cu ea ieri,cert e ca m-a disperat toata ziua,n-a stat o clipa locului si nu s-a obosit sa ma asculte prea mult.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Of, ce sperietura ai tras! Bine ca totul sa terminat cu bine, cred ca esti foarte speriata si tu si Eric, acum trebuie sa va reveniti ca Eric sa aiba incredere in voi ca nu i se intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

www.generalpromo.ro/index.php?go=viewsubcat&id=111&catid=12" target="_blank">in genul asta bratari?

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am patit-o asta vara cand eram in Franta. A plecat din curte. Pur si simplu!
L-am cautat vreme de o jumatate de ora urland prin tot cartierul, n-a fost de gasit.
Apoi l-am sunat pe taicas-o care a venit intr-un suflet.
Eram disperati, neputinciosi si sfasiati de durere.
Apoi imi apare si fecioru, calm, detasat, imi spune sa nu ma supar ca a fost cu alti copii intr-un parc din apropiere (de unde, ca era destul de departe) si ca abia cand a ajuns in parc si-a amintit ca nu mi-a cerut permisiunea.
Imi e groaza sa-mi amintesc prin ce momente am trecut!

Mare atentie mamicilor, ca e durere cu pruncii astia!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Da Noe, de genul ala. dar mie imi plac mai mult astea.

http://www.mypreciouskid.com/medical-id-bracelet.html

sunt waterproff si se pot purta mereu.

am mai comandat si asta

http://www.mypreciouskid.com/child-locator.html

Hannen, eu stiu cum e sa simti ca iti pierzi mintile brusc. Abia acum la aproape 1 saptamana imi revin. Sunt sigura ca cei din jur ziceau ca sunt nebuna, in asa hal urlam de durere si disperare si sigur acelasi lucru as fi zis si eu despre mine daca ma vedeam. Recunosc ca mi-am pierdut mintile in acele 15 minute pana l-am gasit si ma rog la Dumnezeu sa nu mai trec prin asa ceva inca o data, ca nu stiu sigur daca inima mea mai rezista. Bine ca ai gasit-o, dar pitica ta e si mult mai mica decat al meu si de-aia nu constientizeaza. Eric realizeaza ca nu a fost ok ce s-a intamplat, dar el are 3,5 ani. Diferenta de 1 an se cunoaste mult la varsta lor. Sa va referasca si pe voi Dumnezeu de rele.

Sarbatori fericite si safe la toata lumea!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput