Ieri l-am pierdut!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
mi_ro spune:
Si eu am avut un soc saptamana trecuta. Am luat copilul prietenilor mei(3 ani) in gazduire pentru o saptamana cat ei au plecat pentru o saptamana cu serviciul in USA. Ei mi-au spus sa-l tin cu lesa dar mie mi se pare cel putin bizar sa-l tin chiar legat de mine. Am si eu copil dar are 1 ani si trei luni si l-am lasat cu mama acasa. Asa ca l-am luat pe Nick (asa il cheama) cu mine si cu sotul meu la mall. Am cumparat si pentru el ceva de laraionul de imbracaminte copii si apoi si-a luat sotul meu un trening timp in care Nick trebaluia ceva la un umeras. Am mers impreuna spre imbracaminte femei sa ma uit la o pijama timp in care sotul meu s-a dus sa-si probeze treningul. A fost langa mine tot timpul, il auzam cum tacane la umeras. A venit sotul de la cabina de proba si se uita la pretul treningului. Eu l-am intrebat ce parere are de pijama si Nick a disparut. In 5 secunde fratilor nu mai mult. Am innebunit ca nici macar nu era copilul meu si ce declaratii as fi dat. Copilul nici nu prea vorbeste asa ca.....Am simtit ca-mi pica parul din cap. Imi paralizasera picioarele. Sotul meu a dat o tura rapida prin parterul magazinului si in fine l-a gasit la produse copii unde ramasese el cu gandul la .....carucioare. Saracul probabil il dureau picioarele si eu am zis ca pentru o ora nu mai car si carutul dupa mine, el fiind destul de mare ca sa mearga pe picioare.
Carmen te inteleg perfect prin ce ai trecut dar acum vreau sa le cumpar ambilor copii bratari personalizate. Iti multumesc pentru idee. Va doresc multa sanatate si la cat mai putine socuri de felul asta.
Mihaela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
corinadana spune:
Eu am vazut multi parinti care si i tin legati de ei, scuze daca suna aiurea. Au o curea intre mana copilasului si mana lui/ham ul lui. Este destul de lunguta.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Gabbriela spune:
hamul la copii mai mari e aiurea...
bine ca ai gasit pe Eric. Ai grija cand mai iesi cu el, copilul nu are voie sa fie lasat de manuta singur nici unde, in parkari, in mall, in magazine. Daca nu e in cariucior legat trebuie sa fie invatat sa se tina agatat de mana ta, de bluza ta.. de orice, dar sa fie cu o mana pe tine tot timpul.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Qamar spune:
bine ca l-ati gasit repede
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
kover spune:
of!Doamne!acesta e cosmarul meu:visez ca imi pierd copilul.si cred ca i-am insuflat copilului meu(cel mare) teama aceasta.nu il las de mina,nici el pe mine,la magazin ori ma tine de haina,sau caruciorul micutului.apropo de asta daca cineva se apropie de carucior cel mare il imbratiseaza repede pe cel mic si imi atrage imediat atentia.nici cu teama asta nu e bine ,dar mai bine sa "imi fie teama decit sa ma sperii."mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
dianocica spune:
am inghetat cand am citit mesajul tau. bine ca l ai gasit repede
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
gabella spune:
Carmen mi-ai reamintit cosmarul meu de acum un an, tot de sarbatori intr-un supermarket, nebunie mare si intr-o secunda Andrei s-a furisat printre picioarele oamenilor si a disparut. Am urlat si eu atunci si am fugit cu sotul prin magazin ca nebunii in toate partile si nu era nicaieri. Si la un moment dat aud de undeva de departe vocea lui care ma striga : Gabi, Gabi. Se juca cu becul unei veioze si un domn statea cu el si astepta sa-l gaseasca cineva.
Ma bucur totusi ca toate povestile noastre s-au terminat cu bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
si ana a fost pierduta.. pe 29.08.2007 dimineata, de catre verisoara cu care a ramas in tara (noi fiind plecati in turcia) Am postat cindva un subect despre intimplare. Norocul nostru si al ei a fost o bratarusa din silicon pe care am scris numele ei si numarul de tel al sotuluipoze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Lauraa spune:
Oribila senzatia!
Cand mergem la supermarket Lara are un joc (tampit), pleaca de langa mine si intreaba oamenii pe un ton de-ala speriat: "Unde e mama? Ai vazut-o pe mamica mea??" Si toate astea intentionat. Si se distreaza la culm cand gaseste cate un "fraier" care umbla cu ea prin magazin sa ma caute... E destul de periculos jocul, sper ca ii trece pasarica asta cat mai repede.
_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_80/mihaela_80.jpg)
mihaela_80 spune:
Of, bine ca l-ati gasit in siguranta!
lauraa, lara face intentionat? vai de mine, pai atacul de cord m-ar paste.