Ieri l-am pierdut!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Simonna spune:
Carmen, sa stii ca eu pastram special balon cu heliu in casa, pe care i-l legam de mina cind mergeam la mall. Pentru cazurile normale, in care copilul pur si simplu se rataceste in mall, ne-a ajutat f. mult, era f. usor de depistat in multime cu balonul plutind deasura capsorului...
Din pacate, pentru cazurile anormale, cele in care iti este luat intentionat, nu prea ajuta nimic...
Craciun Fericit,
Simonna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmen_So spune:
Asta e unul dintre cosmarurile mele, ca as putea sa le pierd. Am fost acum doi ani (cand o aveam doar pe nr 1, de un an atunci) singura cu ea la mare. Cele cateva zile pana a venit si tati au fost groaznice, stateam numai in picioare, cu ochii pe ea. Norocul nostru a fost ca ea e un copil foarte sociabil, deja de a doua zi ne cunostea lumea prin jur - a plecat o data putin mai incolo, dar a venit o bunica cu ea de mana imediat. Insa sociabilitatea asta a ei ma sperie, tocmai fiindca poate sa plece cu cineva care ii zambeste. I-am explicat eu ca nu trebuie sa plece, dar cred ca inca nu intelege pericolul. Imi amintesc acum cum ii explicam nepoatei mele, cand avea vre 5-6 ani cred, ca nu trebuie sa accepte nimic de la straini: faceam repetitii cu ea, in care eu eram "strainul" si daca uita si primea bomboana, lua si in ghiont, ca uitase.
Foarte buna ideea cu bratara, dar si cea cu balonul.
Uf, bine ca s-a terminat cu bine, fetelor care ati trecut prin asta, ca e groaznic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Pana gasiti voi nu stiu ce bratari personalizate, cumparati una simpla din silicon (pe care se agata litere pentru nume, de ex.) si scrieti cu un marker numele si telefonul; se prea poate sa devina definitiv acest provizorat, dar nici perioada prea mare nu trebuie sa stea cu ea, invata repede datele personale...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
laurabb spune:
da,eu am cumparat ursuletul child locator,nu e cine stie ce,..pt ca fiica-mea il inchide si il deschide cand vrea ea.
am inceract chiar ieri la mall,sa-l pun in functiune,nu se aude nici foarte tare.
Cu balonul e buna ideea,insa eu stiu ca un balon cu heliu sta in sus ax 48 ore,..deaci ar trebui sa ma duc tot timpul sa cumpar balon si apoi sa iae in oras...,,prea mult efort .
ada spune:
Eu am patit acelasi lucru cu baietelul cel mare, care atunci cand s-a nascut fratiorul lui, la diferenta de 4 ani si 5 zile, era de fapt tot un copilas, dar eu il invatasem deja numele si adresa si numarul meu de mobil.
Am iesit o data in parc cu amandoi, cel mare se juca pe langa mine iar cel mic a inceput sa maraie in carut.Am bagat capul sa-l linistesc pe pici si sa-l aranjez mai bine, cand ma ridic cel mare disparuse. Il strig, nimic, deja ma apucase disperarea, am inebunit efectiv, nici voce nu mai aveam si imi tremurau picioarele, ma gandeam cum sa fug mai repede cu carutul sa il caut si in ce parte s-o apuc. Si-mi da Dzeu o clipa in care am putut sa judec si sa analizez situatia, ma uit in jur si vad o gasca de copii care se distra de mama focului, se catarau pe liane....acolo era si nu auzise cand l-am strigat, el nici nu realizase ca se indepartase.
Si de-aici si dupa ce vorbesc cu prietena mea care isi pierduse fetita undeva in Spania, intr-un loc aglomerat si langa mare....imi veni si mie ideea ca totusi tre sa existe ceva care sa te ajute sa nu-l pierzi, sa-ti atraga atentia daca se indeparteaza, ca sa stii in primul rand incotrosa te indrepti ca sa nu-ti irosesti energia in alte directii.
Asa ca sunt in cautari si tratative sa aduc si in Ro astfel de produse, unul este asemanator ursuletului dar are raza de actiune mult mai mare si nu poate fi actionat de catre copil fara ca parintele sa stie, celalalt chiar indica directia in care a luat-o copilul. Dar va zic eu mai multe dupa ce le-oi testa pe al meu copil si oricum o sa aflati pt. ca reclama va fi aici pe DC, clar.
Oricum tre neaparat invatati numele si adresa + numarul de telefon si dat un reper. Spre exemplu in parcul in care iesim deobicei ne-am stabilit un loc al nostru pe care il stie bine si i-am spus ca daca cumva se pierde ne intalnim acolo...dar el e destul de maricel. In rest, ochii/n sapte fetelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
quote:
Originally posted by laurabb
da,eu am cumparat ursuletul child locator,nu e cine stie ce,..pt ca fiica-mea il inchide si il deschide cand vrea ea.
am inceract chiar ieri la mall,sa-l pun in functiune,nu se aude nici foarte tare.
Cu balonul e buna ideea,insa eu stiu ca un balon cu heliu sta in sus ax 48 ore,..deaci ar trebui sa ma duc tot timpul sa cumpar balon si apoi sa iae in oras...,,prea mult efort .
Noi am cumparat baloane cu heliu pe 19 dec. cind am fost in disney.Si acum stau sus in plafon
![](icon_smile_big.gif)
Hannen
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](majoreta.gif)
![](bunny.gif)
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
simina2005 spune:
Eu l-am pierdut pe Andrei intr-un centru comercial f aglomerat...Am alergat disperata printre oameni sperand ca il voi gasi la fantana unde ii placea lui sa se joace...Nu era acolo...M-am reintors si l-am gasit in fata unuia din magazine/chiosc in brate la proprietara magazinului...A vazut ca se ratacise si deoarece nu vorbea inca bine...a preferat sa-l tina pe loc ...si la vedere ...sperand ca o sa-l cautam si noi prin apropierea locului unde l-am pierdut.
I-am multumit cu lacrimi in ochi...m-a imbratisat si mi-a raspuns ca este si ea mama si a trecut si ea prin asta.
Ii multumesc si pe aceasta cale pentru gandul bun si timpul acordat ...
De unde pot cumpara bratara de identificare pt copii?
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](huta.gif)
![](grup.gif)
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!