Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
Annisia, vad ca s-au anuntat doritoare: Prisi (bine, ea anuntase deja, dar neuronu' e in vacanta) si Ana. Cred ca cel mai bine e sa ramana la Gigi intalneala, dar sa stii ca io vin si in vizita daca esti amatoare. Si o iau si pe Luy daca ea vrea si vrei si tu sa ii faci cunostinta lui Yannis cu Maria. Vii maine?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Da Slippers. Nu stiu numarul exact. Are cutie cu galben parca si o tipa cu parul lung care sta usor din profil asa... Sa nu te speriiiiii.... Nu are nicio legatura cu nuanta de pe carton. Nu o sa iti iasa aia in veci. Iti va iesi un canepiu frumos si foarte la moda anul asta. Adicatelea un saten deschis cu reflexe albastrui. O nuanta simpla si totusi sofisticata. Daca esti multumita, dai de baut!!!
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Hihihi, Ana, eram sa fim vecine? Noi am avut pamant in Prelungirea Ghencea, in capat la Dantelei si vroiam s ane construim acolo. L-am vandut pana la urma si ne-am luat casa gata ridicata.
Povestioare
Annisia spune:
Da, da, da vinnnnnn!!!! Numa sa-mi dai un reper de soferita, ca nu stie fata zona... Ajung unde si o iau cum?
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Gata. Ma duc sa imbrac copilul si plec la doctor si la Protectia copilului sa depun dosarul de cic. Si dupa aia ma duc sa-mi iau vopsea. Annisia, dau joi de baut. Indiferent cum iese.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
Fetelor, sa va uitati pe linkul pus de Si_bv, cu hainutele de la Tara Fashion. Sunt unele foarte mistoloace!!! Si au preturi bune. Au si lichidari de stoc, convenabile!!!
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Prisi, intra pe pmb.ro la harta interactiva fara mijl de transport. Da cautare dupa strada Piscului nr 16. Apar 2 rezultate, alege-l pe primul, cel la scrie la nume vechi Piscului. Aia e.
Povestioare
Annisia, uite aici indicatiile . In principiu, se intra de pe Bdul Tineretului.
Povestioare
magdaz spune:
Annisia, mersi. Te votam beauty-consultant in loc de..ce-ai propus tu ieri.(Apropos, sexy-balamuc, nu altceva.Arati bine, e materialul genetic bun...cu kilele rezolvi tu cumva).
Pe cuvintul meu ca fac treaba asta cu suvitele cu prima ocazie..adica peste vreo 2 luni. Si pun poze. E mai simplu sa mergi la coafor, dar eu de cind ma stiu am facut "experimente " pe parul meu.
sim_stoian spune:
Sa mai fac rezervare sau ba? La ora aia nu ar trebui sa avem probleme.
Ma duc sa ma joc putin cu Stefan si dupa aia poate il adorm.
Povestioare
Annisia spune:
Fetele mai indraznete!!!! Mai am un pont. Se gaseste la supermercado o vopsea noua de la Palette. Palette XXl, mai exact - costa 10 roni... E belea cu halva. Eu mi-am luat nuantele de rosu si de mov. Este o super vopsea. Daca doriti sa va adaugati cateva suvite, este ideala! Sau, daca aveti sange-n instalatie, va puteti face pe toata tartacuta. Eu am incercat rosul si a iesit un rosu extrem de puternic, cu fasii aproape siclam... O nebunie!
Chestia este ca atunci cand te faci o culoare turbata, trebuie sa ai grija cu ce te imbraci si cum te fardezi. Ca o poti lua usor spre ridicol, daca nu esti atenta...
Micul Yannis creste mare