Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
sim_stoian spune:
Prisi, intra pe pmb.ro la harta interactiva fara mijl de transport. Da cautare dupa strada Piscului nr 16. Apar 2 rezultate, alege-l pe primul, cel la scrie la nume vechi Piscului. Aia e.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Annisia spune:
Unde stai Slippersule, ca vine eu si te face!
Apoi depinde de ce moaca ai si ce vrei sa iasa. Depinde de cat vrei sa investesti in vopsea... Vrei de la supermarket, vrei profesionala? Vrei firma?
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Annisio, cred ca stam aproape. Io stau in prelungirea Ghencea. Ultima data am incercat Casting de la Loreal. Nu-i profi, da' nici ieftina nu-i. Si io mi-s satena. Si nu voiam decat un blond cenusiu inchis. Si a iesit o caca maca (ca s-o citez pe fi'mea).
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
Magdaz, parerea mea este ca trebuie sa lasi parul sa se mai deschida de la mai multe spalari. Vopseaua este foarte proaspata si de asta da impresia de negru. Se va deschide cu siguranta. Pe viitor poti alege culori mai deschise. Ca sa nu ai probleme cu parul, poti face o trecere treptata. Adica sa folosesti nuante din ce in ce mai deschise. Mai poti face si alta smecherie acum... Sa introduci fasii din din alte tonuri. Asa vei obtine reflexii, care pun parul in lumina. Fasiile se fac foarte simplu, cu o folie de staniol, pui vopseaua si impaturesti - asa nu afectezi si restul parului. Arata super!
Micul Yannis creste mare
magdaz spune:
Annisia, vezi ca raspunsul meu e in pagina precedenta.Si ca s-o citez pe Slippers ..impresia mea e tot "caca maca" despre casting.
magdaz spune:
Staniol d'ala de se pune si la fripturi? Merge cu folie din aia?
Ai dreptate cu deschisul nuantei dupa spalare (multe, multe) dar am folosit si alte vopsele la care iesea din prima ce vroiam.
luy spune:
Sim, imi pare tare rau de patanie. Bine ca nu s-a ales decat cu sperietura ! Chestii din astea se mai intampla, pe unele le putem preveni, pe altele nu. Si eu stau tot timpul "in alerta" sa nu cada de pe canapea, sa nu-si prinda mainile sau picioarele intre gratiile patutului... De-acum o sa ni se inmulteasca grijile, va veni vremea cand vor incepe sa misune prin casa si atunci sa te tii...
Ceea ce incerc eu acum este sa te fac sa nu te mai simti asa vinovata. Important este ca nu a patit nimic. Uite un de la Maria pentru micutul Tarzan
Despre papanashi... eu vreau socializare si papanashi ( cat mai multi si mai mari ), locul nu are nici o importanta. Deci daca vrea Annisia musafiri... O s-o imbrac frumos pe Maria si o s-o aduc sa-l cunoasca pe frumosul Yannis.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Slippersule, pune un blond cenusiu de la Garnier peste acest caca-maca. Este o culoare foarte frumoasa. Nu iti va iesi ca pe cutie, dar da o tenta excelenta parului. Costa 6 roni...
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Garnier zici? Ma duc azi si-mi iau, ca tot trebuie sa ma vopsesc.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
Da Magdaz, folie din aia de aluminiu. Se vopseste foarte bine cu ea, pentru ca produce un efect termic super si vopseaua patrunde foarte bine in structura firului. Iti alegi fasii de circa cinci cm sau mai late, in functie de cum doresti. Le dai cu o vopsea diferita de cea de baza, impaturesti folia de aluminiu si dupa terminarea timpului de vopsire clatesti. Apoi speli tot parul si il balsamezi...
Toata smecheria este sa faci aceste fasii imediat sub parul de la suprafata. Trebuie sa fii profi ca sa-ti iasa klumea daca iti pui direct de la carare... Asa, daca sunt imediat sub, nu se vede nici ca nu ai vopsit direct de la radacina, nici ca unele sunt mai late si altele mai groase... Dar se vede foarte frumos cand parul este proaspat spalat si pieptanat...
Micul Yannis creste mare