LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Ktrinel
..am revenit din pauza, colega m-a scos afara la o plimbare..sunt -10C si un soooaareeee...a se intelege bine: noi la -10C ne suflecam manecile si dam jos caciulile :)) superba vreme!! sper din tot sufletul ca socrii au scos-o afara pe Julia...
He, he, la noi a nins pana mai adineauri... si pe strada la noi nu intra plugul, nu stiu cum o sa ies maine sa o duc pe Roxana la scoala...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
da, am vazut si eu acum ca sunt unele strazi pe care nu intra cu plugul... din fericire noi stam pe un 'drive' so vin cu plugul
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Ktrinel spune:
mamaana, un adevarat festin :))....nu zic ca beau si din pahar...noi am incercat si nu a fost rau...cel mai mult ii place din sticla de plastic de jumate..mi-ati dat o idee cu maslinele...dar aici nu sunt asa de bune...doar la arabi...da's sarate rau...
Donia spune:
quote:
mamaana, un adevarat festin :))....nu zic ca beau si din pahar...noi am incercat si nu a fost rau...cel mai mult ii place din sticla de plastic de jumate..mi-ati dat o idee cu maslinele...dar aici nu sunt asa de bune...doar la arabi...da's sarate rau...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Sunt unele bune, negre, nu prea sarate, fara samburi, la conserva. Prin toate supermarketurile. Ce-mi plac!
mamaana, sotului meu ii place Havarti, dar dupa o lunga perioada de Havarti am trecut la Swiss, ca e preferatul meu. Ce bine papa fetele! I-am dat si eu soldatei cu unt si cascaval, dar mai mult pe post de completare.
kikineata, cat e de draguta kikineata ta! Si ce s-a mai suparat ea ca i-ati taiat motul! Si pe Cristi l-a cam enervat chestia asta, promit ca n-o sa se mai repete.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
le stiu pe alea..eu le mananc o cutie odata...dar mi se par cam ...batrane...nu-s asa proaspete...nu stiu¸cand or fi fost culese, nu mai e urma de ulei pe acolo...
bebinuta spune:
salutare fetelor
in sfarsit apuc sa scriu ceva
Danutz,multa sanatate va doresc!
Raluca, iti tinem pumnii pentru maine. Dar de ce trebuie operata?
Am vazut si multe poze, pe toate le-am vazut: cu Antonia in mall, cu Dani in zapada, cu Dani spaniolul in pat cu tati, cu frumoasa Alessia in zapada, cu Alexia cretulina la ziua ei (mama ce bine arata tortul), cu Sara la taierea motului, cu motanul Eric in strampi, cu Octavian si scaunul bengos, cu minunatele gemene:Stephanie si Isabel, cu Julia cea fortoasa, cu miscotel si surioara lui frumoasa in fata bradului, cu David si jucarile lui, cu dulcica de Tony si... sper sa nu fii uitat pe nimeni. Pozele sigur le-am vazut. Ma mai gandesc.
Am fost la chef ieri, la Alessia, care merge foarte bine si rade aproape tot timpul. Noi am ajuns cam tarziu, Ada era putin maraita, dar pana la urma si-a mai revenit. Oana a agatat o papusa si nui-a mai dat drumul, pica si ea de somn pe acolo, dar a fost frumos, multi copii si un tort ffff bun. O asteptam pe Flore sa puna poze.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by mamaana
am uitat sa va zic ca de cateva zile fetele mele mananca dimineata sandwich cu unt si cascaval(havarti pentru cine stie) iar tot la 3 zile le dau galbenus de ou cu branza; paharul de lapte e nelipsit dimineata - am fete mari
deja beau fetele din pahar?? bravo voua...avem si noi havarti aici...
tot la 3 zile galbenus zici...eu am chef de-ai da zilnic...ca nu mai stiu ce sa-i dau...si-i place mult oul...
Mamaliguta n-a avut succes...poate n-am fiert-o destul...a papat 4 lingurite...
ktrinel... initial am vrut sa spun olivodependenta...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
ruxandra_sb spune:
tema cu spumantele de baie:
da si eu stiu ca sunt nocive; mai ales pt doamne/fetite. Nu folosim nici noi, adultii.
tema cu tv-ul:
nu, nu are voie la tv/calculator si clar nu-l antrenez pt asta. De ce sa-mi bat singura cuie in talpa.. nu-si strica decat creierul si ochii. Asta nu inseamna ca nu mai scapa, dar in general nu dam drumul la tv cu el pe langa.
Teutz, frumos ai mai povestit.
Monica, v-ati intors de la munte?
Apropo, Ralumat ai ajuns cu bine? Inzapezeala, ceva?
Dia, sunt superbe pozele. Superbe! Iar cel mai mult mi-au placut cele cu voi doua, de dinainte de petrecere.
Asiza,
Donia..
Acs, felicitari lui Victorila. Si.. sunteti minunati.
Saryta, cum fu la vaccin?
Lavinia, stai linistita. In ultima vreme.. si mie mi se mai intampla..
Danutz, dar cum naiba au picat toate pe capul vostru . Multa, multa sanatate lui Rares.
Yagmur, scuze. Azi nu stiu ce-am facut.. am ratat la apeluri. Iubita, stiu ca-i greu si ca esti putin geloasa.. dar lui Luca ii este bine cu dadaca si este iubit. Asta conteaza.
Roxanica, off draga de tine . Vorba aia.. cu fii atent ce-ti doresti.. ca s-ar putea indeplini. Pai da, job bun/succes in cariera inseamna de cele mai multe ori.. mai putin timp pt restul. Adica si pt cei dragi. Trebuie gasit cumva un echilibru.. imi place sa fie tare, sa aduca bani frumosi acasa, dara vreau sa stea si cu noi.
Care-i treaba cu a_deju si cu buclele lui fiu-meu??
.. reusit gatat capitol, restul lasam pe maine.. ca suntem dati de-oparte..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
roxanica2006 spune:
asiza, nicio veste despre denis???Sper ca sunteti bine, sanatosi. de fapt Donia sta f f f bine la capitolul intuitie, si ea zice ca nu e laringita, ci doar o tuse pasagera. S-o credem, zic io.
Da, stai asa, Asiza, ca io nu prea pricep: voi plecati definitiv in UK??? Va stabiliti acolo?? Am inteles ca doar mergeti in vizita la sotul tau care lucreza acolo.
Flore, te asteptam cu poze si impresii despre aniversarea printesucai. Mor de nerabdare s-o vad in costumul de craciunita!!!
Ruxandraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Hai mai povesteste cu noi, uite, nu ne dai niste retete de cozonaci pt. Craciun???
desiree, tot uit sa te felicit pentru noul job, sau mai e de sustinut interviu, etc, etc?? Vazut dansatorul blond si frumos!
kikineatzaaaaaaaaaaa mie mi-a fost dor de tine si de draga gargarita. Ce frumoasa si eleganta e Sara!! Iar tu pupacioasa si iubitoare, ce-l mai imbratisai pe sotiorul tau cu ochi frumosi!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianocica spune:
am pus aici doua poezii f faine. daca aveti chef...alex i le tot zice lui d, el e lesinat, se invata usor si -s mai putin violente decat originalele. eu oricum rad de ma cocosez de fiecare data cand il aud pe alex ca mereu le zice cu intonatie si cu pasiune
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Donia spune:
quote:
le stiu pe alea..eu le mananc o cutie odata...dar mi se par cam ...batrane...nu-s asa proaspete...nu stiu¸cand or fi fost culese, nu mai e urma de ulei pe acolo...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Io chiar ieri ma minunam ca le simteam grasoase... tu ti-ai pervertit gusturile, mai ia o pauza
Ca bine zici, ia sa ma duc sa termin cutia sa ma scap de o grija.
Da, ale mele se simt grasoase.
bebinuta, am vazut-o pe Ada la chef... cred ca la Oana, nu? Da, ca flore inca nu a pus poze.