LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
fetelor, cum mai dorm puiutii vostrii? ca al meu fatal...pica de-abia dupa 10.30, el care la 9.30 sforaia rupt...si se trezeste de cel putin 4-5 ori pe noapte...
si inainte de 9 trezirea!
www.flickr.com/photos/dbunny/2118238064/" target="_blank">Asa doarme pe tati
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
esti fericita inca antonia adoarme pe 12-1 in ultimul timp uneori plange prin somn toata noaptea,la noi sigur sunt dintii
vazut cu doarme pe tati
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
desiree spune:
dianocica, foarte bine ca i-ai dat masline..sunt foarte sanatoase...au grasimi bune !
eu i-am dat asa goale, bucatele mici...din alea mamut, nesarate!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Donia spune:
Multa sanatate Adinutei si putere pentru Raluca! O sa fie bine, dar e greu sa-ti vezi puiul bolnav si mai ales in spital...
Meey, eu n-am livada de portocali, nu fac comert cu portocale, sa nu ma banuiti de asa ceva .
Da, in general la diaree fructele sunt de evitat pentru ca din cauza fibrelor pot sa creasca tranzitul intestinal si deci sa creasca numarul de scaune, doi la mana, pentru ca zaharul continut in fructe poate sa creasca numarul de scaune.
Dar sucul de portocale fara pulpa nu contine fibre (sucurile, in general, au meteahna asta) si doi la mana, daca e diluat contine doar cantitatea de zahar necesara organismului. Ca energie trebuie sa-si faca de undeva corpul bolnav, de aia sarurile de rehidratare contin glucoza. Plus ca prezenta glucozei ajuta la absorbtia apei si a electrolitilor.
In plus portocalele si merele sunt surse bunicele de potasiu, alt mineral care se pierde in caz de deshidratare.
Si... I rest my case , cartea cu reteta este pentru uz medical, e scoasa de o editura foarte serioasa, referintele sunt impresionante... cam atat am avut de zis.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
bambo si nu esti obosita? eu ma trezesc la 8 si la 9 il las la cresa..si la 9.30 incep lucrul...
dianocica...maslinele dau dependenta...am un sot si 3 nepotele maslinodependente...
mamaana...multumesc...azi incercam cu smantanica...si putina mozzarella
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Ktrinel spune:
..am revenit din pauza, colega m-a scos afara la o plimbare..sunt -10C si un soooaareeee...a se intelege bine: noi la -10C ne suflecam manecile si dam jos caciulile :)) superba vreme!! sper din tot sufletul ca socrii au scos-o afara pe Julia...
adinuta de raluca_u, multa sanatate!
dbunny: maslinodependenta ..de unde le scoti maica?? mai deunazi, dayanara pomenea de tanga ...ce face sangele spaniolesc din om...
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
..am revenit din pauza, colega m-a scos afara la o plimbare..sunt -10C si un soooaareeee...a se intelege bine: noi la -10C ne suflecam manecile si dam jos caciulile :)) superba vreme!! sper din tot sufletul ca socrii au scos-o afara pe Julia...
He, he, la noi a nins pana mai adineauri... si pe strada la noi nu intra plugul, nu stiu cum o sa ies maine sa o duc pe Roxana la scoala...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
Lavinia-da e mult mai frumos in copou a fost superb ieri
Desiree-vazut Octavian mandru in scaunul de masina
vazut si dansul cu vaca lola le are cu dansul
A_deju-multa sanatate
super pozele de la motz,mai ales aia cu fundita
dayanara-liliacul?
Kikineata-din ce in ce mai frumoasa gargarita
Dbunny-eu i-am facut mamaliguta cu apa si ii pun iaurt
dormim pana la 10-11 uneori dar tot se simte oboseala
Dianocica-inca nu a papat masline,dar vom incerca ,
ce mai stii de Dandusa?
pt.Adinuta si Raluca,multa sanatate
fug,ma strga amandoi
n buna
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
Ktrinel spune:
la noi nu mai ninge de azi noapte...plugurile au lucrat nonstop..acum se pregatsc sa vina camionele sa incarce muntii de zapada ...ii arunca in fluviu...azi dimineata, din cauza reflexiei/refractie ...ce-o fi ...luminii, sloiurile de gheata de pe StLaurent pareau albastre-verzi-mov...cerul era roz-bleu...era incredibil de frumos...
Ktrinel spune:
kiki, ce falcutze a facut gargaritza ta...pfuii....ce frumusica e!!
chiar asa, dandusa, mai traieste ?...cu cine, stim, dar cum? cat de bine? cat de frumos?
mamaana spune:
am uitat sa va zic ca de cateva zile fetele mele mananca dimineata sandwich cu unt si cascaval(havarti pentru cine stie) iar tot la 3 zile le dau galbenus de ou cu branza; paharul de lapte e nelipsit dimineata - am fete mari
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)