LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
desiree spune:
Adinuta, bafta maine, iubita! Mami Raluca, fii tare!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Dbunny spune:
Raluca...sa veniti repede acasa..sanatosi si frumosi cum sunteti voi
Cele care dati mamaliguta la prunc...o faceti in lapte? Avand in vedere ca eu inca nu i-am dat lapte de vaca...s-o fac in laptele lui? sau s-o fac in apa...ca s-asa o ii pun putina smantanica pe ea???
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
kikineata spune:
Raluca, bafta mare maine! Adinuta tu esti o fetita puternica, zambeste-i lu' mami sa-i arati ca totul va fi bine!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
desiree spune:
dans cu vaca lola la televizor
dans cu vaca lola in marime naturala
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Raluca...sa veniti repede acasa..sanatosi si frumosi cum sunteti voi
Cele care dati mamaliguta la prunc...o faceti in lapte? Avand in vedere ca eu inca nu i-am dat lapte de vaca...s-o fac in laptele lui? sau s-o fac in apa...ca s-asa o ii pun putina smantanica pe ea???
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eu o fac in apa si le pun branza dulce, unt si iaurt
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by desiree
dans cu vaca lola la televizor
dans cu vaca lola in marime naturala
varsta Octavian;
e un dulce Octavian
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Yagmur spune:
A_deju, e atat de frumos Eric.... mortal, iar comentariile pe masura..... sinteti niste frumosi plini de umor
Danutz, cum se mai simte Rares?
Ktrinel, tocmai a trecut un bulgare pe langa mine... tu erai?
Donia, pupici
Asiza, nu mai zici nimic? Ce face Denis?
Kikineata, pupici din Cluj...
Eu sint rupta; cred ca de la stat afara in zapada.... fug repede la somnic...
Noapte usoara si vise placute tuturor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Raluca, ma voi gandi la Adina maine; multa bafta si putere. Va fi bine!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
le-ati dat masline? l-am vazut aseara f interesat de unele asa ca i-am pus la desarat pt azi. a mancat de-a spart.masa de pranz a fost paine cu unt si cu masline. si seara cam la fel sa vedem cat il tine... bine macar ca am scapat de banana...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
kikineata spune:
Eu nu inca ca gargarita e pe pasate inca ea doar biscuite, banana paine cu unt bucatele mici mici. Dar stiu ca exista pasta de masline si e superrrr buna. Pielita aia e cam nasoala cred. SE digera greu.
quote:
Originally posted by dianocica
le-ati dat masline? l-am vazut aseara f interesat de unele asa ca i-am pus la desarat pt azi. a mancat de-a spart.masa de pranz a fost paine cu unt si cu masline. si seara cam la fel sa vedem cat il tine... bine macar ca am scapat de banana...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor