LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 4
Ktrinel spune:
roxanica, impresionante cuvintele mamei tale...inca mai rumeg la ele...
vazut iesence mandre toate...cu nasu'n zapada...voi ce ne mai concurati.
danutz, ofofof, cum v=ati pricopsit
asiza
kiki, welcome back ..gasca te asteapta...btw, kokorina, concediu placut, adica mai placut decat celalalt cand v-a chinuit Pascal...
a_dejude unde muci? de unde???? ...pai la -15 ce faceti? asa va pregatiti voi? :))) auzi, dar motanu mai sta in tarc ...ca noi de vreo 3-4 luni l-am strans (ca si patutzul)...dupa ce a avut o tentativa clara de a se arunca in cap...asa ca acum troneaza in garaj si asteapta cumparatori...
chinico, esti in ro deja?
desiree...vezi ca confunzi ..asta de-aici e tara zapezilor, a mamei lor...cica asa iarna aici nu au avut de 30 de ani...bey, ok, macar stiu ca sunt asigurata urmatorii 30.....puteti veni cu incredere ca nu se mai repeta ..dupa 30 de ani ma gasiti in Brazilia
yagmur, cata distractie pe capul tau ....
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
auzi, dar motanu mai sta in tarc ...ca noi de vreo 3-4 luni l-am strans (ca si patutzul)...dupa ce a avut o tentativa clara de a se arunca in cap...asa ca acum troneaza in garaj si asteapta cumparatori...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
ala e patutul bre ... :)))
si pe chinico s-o lasati in pace, se pregateste sa-si lanseze (pe orbita) ultimul roman :))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ruxandra_sb spune:
Adinuta si mamica ei, Raluca_u, ne roaga sa le tinem maine dimineata pumnii stransi, stransi.
Sunt internate la G Alexandrescu si Adinuta va suferi maine o mica interventie la ureche; are otita bilaterala. Care va fi cu anestezie generala si mami e cam ingrijorata... ne roaga sa trimitem inspre ele valuri, valuri de energie pozitiva.
Bafta Adina! Multa putere Raluca. Sa fie bine.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
kikineata spune:
Poze 1 an de Gargarita
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
danita spune:
dragelor ,
am vorbit acum cu raluca si este in spital cu adinel . adinel are otita la ambele urechiuse iar maine dimineata o vor opera . trebuie perforat timpanul .
sa ne rugam pentru sanatatea adinei si ptr reusita operatiei !
adinel stiu ca vei reusii sa treci cu bine , noi te pupam si suntem alaturi de tine si de mami !
D
dianocica spune:
editez: scuzati ca n-am citit inainte...
fetelor, raluca_u are nevoie de gandurile noastre bune. e cu adinuta in spital, otita la ambele urechi de marti, nu cedeaza la nimic, maine dimineata o opereaza. am vb cu raluca, era mai speriata de anestezie (generala). hai sa ne gandim la ele
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
mamaana spune:
raluca_u multa sanatate ! ma gandesc la voi
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
si Tudor a vrut sa fenteze scoala azi, dar nu i-a mers: m-a sunat la 8:17 ca nu a trecut school bus-ul si a venit acasa, ca oricum nu mai era nici un copil in statie; l-am trimis pe jos cu bunicul, eu fiind aia 'mean'; evident ca scoala nu era inchisa
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
raluca, si eu ma gandesc la voi!! sanatate si refacere rapida adinelului si tie multa multa multa putere!!!!!!!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"