PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Gina merci de griji si urari.
She-Wolf vacanta placuta in Scotia.
Babee f.frumoasa zi de nastere ai avut. Pupam burtica!

Sanatate la toti bolnaviorii.

Tania bine ai revenit. Si noua ne-au intarziat mult dintisorii. Am avut abia 4 dinti pana acum vreo 3 sapt. cand a inceput "explozia" de dinti/masele. Deci nu-ti fa griji, apar ei!
Am vazut ca l-ai operat pe micut de Hydrocell cand avea 2 luni. Si Sebi a fost diagnosticat cu Hydrocell stang tot la 2 luni dar am amanat operatia pe motiv ca se poate inchide de la sine canalul pana pe la 1 an-1an jumate. La ultimul control acum cateva sapt. ne-am decis ca o vom face la inceputul anului viitor. Sebi e ok asa, nu-l deranjeaza nimic, e super vesel. Stiu ca riscul e ca daca-l lasi asa poate da in hernie. Asa ca o vom face in 2008. Desi e doar in partea stanga, Dr. recomanda sa o facem pe ambele parti sa evitam o eventuala mutare a hydrocelului in dreapta mai tarziu. Se pare ca e o operatie de 20 min. si in mod normal il vor tine in spital doar cateva ore. Deci ne lasa acasa in aceeasi zi. Poti sa-mi spui, te rog, voi de ce ati facut-o la 2 luni? Il deranja, avea ceva dureri? cum a fost la operatie si cum s-a comportat dupa? Orice info mi-ar fi utila. Cred ca esti singurul caz care l-am intalnit aici pe DC despre Hydrocell. Merci frumos! Daca vrei scrie-mi pe PM sa nu plictisim fetele cu sb asta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ralucaspm felicitari pt. baietel! Ce frumos, o sa ai pereche !

Uff, imi doresc si eu BB2. Sper ca anul 2008 sa mi-l aduca !
Apropo, voi ce va doriti pt. 2008? In afara de sanatate pt. noi si pt. cei dragi, of course!




Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

ralucaspm, sa va traiasca baietelul!gata, trecuti pe listuta!
madyn, , de capitolele din spate nici prin gand nu mi-a trecut, am uitat de ele;
2008 mi-as dori, +, as vrea ca sotul sa-si gaseasca serviciu in buc, sa ne fie mai usor daca o sa vina , as mai vrea sa se intoarca mama din strainatate definitiv,... mai pot sa-mi pun dorinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele, din nou.

Fetelor, va doresc sa vi se implineasca toate dorintele pe care vi le puneti pentru noul an.

Raluca, felicitari pentru bebe2 si eu imi doresc bebe2, dar mai stau un picut, sa mai cresca bebe1.

Eu imi doresc pentru noul an sa fiu un pic mai linistita, pentru ca am avut perioade cand am fost cu nervii la pamant si sa ma bucur mai mult de micile placeri ale vietii pe care ni le ofera cei dragi si pe care nu le apreciem mereu asa cum ar trebui.
In rest, sanatate multa si spor in toate! Ceea ce va doresc si voua, tuturor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete


"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Amami, referitor la hidorcel, si piticul meu s-a nascut cu el, dar s-a retras singur. Pe urma era suspect de hernie, daca nu se retrage, ca mai e un pic umflat, ar trebui sa-l operam si noi, dar deocamdata dr. ne-au zis sa-l lasam sa vedem ce se mai intampla. A avut si fimoza, dar am rezolvat-o fara operatie. Off, prin cate am trecut, nu mai vreau sa-mi amintesc.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete


"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Amami Buna. imi pare rau ca o sa treci prin emotiile operatiei. Intradevar este o operatie usoara ca si apendicita.O sa va tina in spital pana trec efectele anesteziei ,dar daca varsa de la anestezie este posibil sa-l tina o noapte sub supraveghere.
Alexandru a avut de la nastere testicolele foarte mari,dar mi sa spus ca daca este hidrocell necomunicant va scapa fara operatie,si am stat linistita.La o luna si jumate am fost la un control la un chirurg si mi-a spus ca este hidrocell comunicant si ca exista riscul de a face hernie strangulata.Cand am aflat ca de la hernie steangulata se putea muri in cateva ore ,am fost ingrozita. Am fost la al doilea medic care ne-a spus aceeasi poveste,si am hotarat impreuna cu sotul meu ca nu are rost sa riscam . Am considerat ca este mai usor de suportat durerea la 2 si 4 luni cand nu tine minte ,decat la 1 sau 2 ani. La prima operatie a fost usor ,am plecat acasa dupa cateva ore,dar la a doua operatie a fost mai greu, a facut frisoane de la anestezie dupa care a facut febra.In prima noapte am ramas in spital ,iar a doua noapte am fost acasa,dar a plans toata noaptea. A fost o noapte ingrozitoare,nu mai stiam ce sa fac ,alergam prin casa cu el in brate,plangeam de mila lui si eu si sotul meu.Noaptea urmatoare a fost mai bine si totul a intrat in normal.
Acum ma felicit ca am facut operatiile cand a fost mic si am scapat.

15+ 1an +4luni

http://community.webshots.com/user/ForseaTania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Gina si Tania merci de mesajele voastre.
Pe noi ne-a depistat la un control de rutina pe la 2 luni. Am fost de cateva controale la specialisti si am fost sfatuiti sa asteptam cel putin pana pe la 1an, nefiind nici un caz de urgenta si existand sansa sa se inchida canalul de la sine (cum vi s-a intamplat voua, Gina). La ultimul control de 15 luni Urologul a sugerat ca ar fi bine sa se faca operatia pt.ca nu s-a retras lichidul. A zis ca nu e urgent si putem astepta pana dupa sarbatori. Deci, o vom face prin ian. Oricat de mica si scurta e operatia, tot treci prin emotiile si grijile de rigoare. In final, tot ce vrei e sa ai rezultate bune si copilul sanatos. O sa trecem noi si peste asta! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Astazi mi-a fost tare rau, m-a durut burta de-mi venea sa urc pe pereti.Cu magneziu n-a fost mai bine, am luat un No-Spa(primul din viata mea, bine c-am luat din Ro).Bebe e foarte agitat, m-am mai si enervat aiurea pe ceva ce stiu ca nu merita dar...

Sanatate multa si copilasilor bolnavi.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi cu chiu cu vai in ro.
Zborul extern a fost f ok fata ok nici o pb insa din bucuresti au inceput si pb eramf obositi avioanele interne au zburat peste tot numai suceava si iasi nu pana si suceava au plecat numai iasul a stat de la 20:10 pana la 22:30 la poarta de imbarcare nu mai era nimeni in aeroport deci toti au plecat venisera femeile de servici sa spele sa curete era pustiu mai erau vreo doi angajati la ghiseu la poarta de imbarcare tineau si usa deschisa de se facuse ger si nici nu au avut bunul simt sa ne zica de ce nu plecam pana intr-un final cu toate ca i-am auzit vb la telefon si se plangeau ca de fapt nu au nici un avion available pt zborul nostru care era ultimul in ordine la plecare si noua ne-au zis ca vai e de vina starea meteo cand in fata noastra vb la telefon si se certau de la avion dar ma rog asta e.
Am ajuns intr-un final la 12 noaptea in iasi, fata a trebuit sa o trezim sa ne suim pe avionul spre iasi a inceput sa planga in hohote ca era f obsoita si a tot plans pana nu mai putea nici sa planga si suspina non stop a atipit putin la Flo in bratze si apoi iar s-a pus pe plans pana am ajuns acasa unde am schimbat-o rapid am pus-o la nani si a adormit pe la 2-3 dar s-a trezit iar suspinand si plangand dim.
Azi a fost ok ne-am plimta putn pana la banca sa schinbam niste bani apoi sa luam o cartela de telefon si a mai dormit in carucior a pus mana pe zapada a mers prin zapada s-a distrat.
In seara asta am avut musafiri ca e ziua tatalui meu si au venit sa ii ureze la multi ani si sa vada printesa mica. Ea la inceput a fost timida si apoi se dadea in spectacol si alinta la toata lumea. Dansa se stramba radea toate giumbuslucurile din carte, respecta programul de uk adik ora 9 ro ora 7 uk ea e la nani nu mai rezista si fugareste pisica toata ziua de o terorizeaza. Si mai si tipa miau miau la ea de matza nu stie pe unde sa o apuce deodata o chestie mica blonda care miauna la ea.
Acuma merg la nani inca mai recuperam somitzul ca nu am dormit tare mult si suntem f obositi. Pupici la toata livada mai revin sa mai citesc maine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, bine ati venit! greu drumul si cu peripetii; sa aveti sarbatori linistite si frumoase!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput