PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Buna fetele!
Anasia multumim.Am poze faine cu fata si nu reusesc sa le bag pe calc ca am uitat cdul de la camera acasa. Am sa le pun pe laptop si de acolo sa incerc sa ma conectez la internet si asa sa iti dau poza pt colaj.
Gabriela imi pare rau sa aud ca te simti rau. Pupici pe burtica.
In rest vrem si noi zilele astea sa facem bradul ca trebuia ieri dar eram prea obositi am avut musafiri asa ca nu am mai facut nimic aseara decat sa socializam asa ca poate in seara asta ne apucam de el.
Pupici la toata livada trec mai tarziu pe aici!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
map spune:
'neata la mamicute,
am trecut si eu repede sa mai citesc. Azi am zi scurta ca la 13 vine sotul acasa sa stea cu Robert si eu fug la dr. Mai au si eu o pauza si cred ca-mi va prinde bine ca ma simt obosita. NU ma vaiet ca-mi este greu dar zi si noapte numai asta 5minute pauza merit si eu
Gabriela imi pare rau ca te doare burtica. Eu iau magneziu verla si ajung pana la 6 pe zi cand erau probleme.
mada bine ca ati ajuns cu bine. Sedere placuta alaturi de cei dragi.
Monica 10+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
bulinuta27 spune:
neata fetele
la mine e ca la mielu' turbat...asa e in fiecare an...acu 2 ani pe 27 la 10 seara aveam autocar ptr viena si la 6 juma eram cu cristi pe tel...el acasa si ii ziceam ce sa puna in bagaj...cam asa e si acum
babee sper sa facem masina dar avem ceva probl cu un bou de politist...ca nu ii pot spune altfel...a gresit certificatul constatator si nu vrea sa il refaca ca ii e frica...ca si-o ia...si noi pierdem timpul...imi pare rau sa aud ca nu te simti bine...stai la pat si fii cumintica...no-spa poti lua pana la 3 pe zi...iar magneziu...eu am luat toata sarcina 4/zi si a fost super...face bine si la psihic
martta
cristina sanatate la puiul mic
consi mai zi de lucuta
Tania frosea bine ai venit la noi!
julax drum bun si sa va iasa bine analizele
map sanatate multa multa
mai fetele a scris a.cicel? ca am vazut-o pe listuta ca e gravi
mada imi pare bine ca ati ajuns ok
La Multi ANi Tweety!!!!
ptr anul care vine imi doresc SANATATE MULTA si o casa mare! totul la superlativ ...sunt modesta domle'
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
doniro spune:
Buna ziua! Dam si noi un "raport".
Am facut bradutul pe 15 ian, in timp ce Daria dormea. A fost incantata cand l-a vazut, a inceput sa mangaie globurile, beculetele, beteala si toate cele. A vazut un Mos Craciun in brad si a zis ca e Ham (orice aratare despre care nu stie ce e, zice ca e Ham). A incercat sa traga de globuri, i-am zis ca nu e voie, a zis si ea "nu nu" si de atunci doar vine langa brad si il iubeste.
Bb din burtica e bine, pe 23 acum merg la un control ca e dr meu de garda, sa vedem ce zice. Daca bb mai are de gand sa stea, de la spital plecam la Predeal pt cateva ore.
In rest suntem bine, asteptam noul membru, am cumparat patut si cand il vad parca sunt si mai nerabdatoare sa il cunosc pe mititel. Sunt curioasa rau cum o sa fie Daria. Stiu ca la inceput o sa fie incantata de bb, dar sa vedem dupa ce se obisnuieste cum va fi.
Sanatate piticilor bolnaviori, va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
mada, nu-i nimic, asteptam cu poza; spor la impodobit bradul!
babee, ti-a mai trecut?
bulinutza, de a.cicel am citit la burtici;
doniro, of, dr m-a intrebat ieri daca am venit ca sunt, m-a pus serios pe ganduri; mai era o graviduta in 5 luni cu bb de 10; ma bate serios gandul si pe mine;
map, succes la dr!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
doniro spune:
quote:
Originally posted by anasia
mada, nu-i nimic, asteptam cu poza; spor la impodobit bradul!
babee, ti-a mai trecut?
bulinutza, de a.cicel am citit la burtici;
doniro, of, dr m-a intrebat ieri daca am venit ca sunt, m-a pus serios pe ganduri; mai era o graviduta in 5 luni cu bb de 10; ma bate serios gandul si pe mine;
map, succes la dr!
o sansa pentru Sosonica
Pai si ce mai asteptati? :) Stii cum e, fiecare isi face socotelile si ia decizia cand e mai bine... La noi socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aia din targ, in sensul ca vroiam sa raman insarcinata cam acum, cand Daria are 1 an jum... S-a intamplat mai devreme, asta e... Sunt sigura ca la inceput o sa fie greu pt mine, dar la fel de sigura ca pt copii e super ca e diferenta mica, deci merita. Eu o sa uit greul si ramane avantajul pt copii.
Asa ca... spor la treaba!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR 3 SAPT.)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu. Am fost cu piticul la dr. si e bine, nu mai are nimic. Sper sa fie bine de-acum incolo!
Mada, bine ai venit in Romania, asteptam pozele!
Babee, Gabriela sper ca sunteti mai bine azi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
map spune:
anasia hai ca facem galerie sa ne spui in scurta vreme ca va veni un bb2
doniro si eu ma gandesc ca va fi greut dar noroc ca va veni mama si ma va ajuta ea. Or mai face bunicile si la noi cu schimbul, sigur nu ne vor lasa singuri sincer ma bazez pe asta ca altfel ei aici is in pom...trebuie sa car copilul peste tot cu mine pentru ca nu am absolut pe nimeni cu cine sa-l las daca sotul este la munca.
Monica 10+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
andreea25 spune:
ziua buna
babee imi pare rau ca nu ti e bine.nu te mai supara ca nu e bine nici ptr tine nici ptr bebe.si eu am luat no spa la greu in sarcina si supozitoare dc era necesar ( imi scapa acum ce supozitoare luam )
mada bine ai venit !
julax mi au iesit bicuitii.am luat si forme ,tare dragutze ( ursulet ,inimioara,floricele ..) .a basculat sotul la greu
chiar ma gandeam la a.cicel,ca ea mai intra.ma bucur ca e si ea gravi.eu am vazut ca medeea e si ea gravi,si ea era in livada noastra.
de amiss _zip ati mai auzit ceva? ce mi placea cum scria si ea..si binenteles de Petra ei dragalasa
va poop ca pitika puteeeeee Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
anasia spune:
map, doniro, pana una-alta, nici n-am cu cine sa-l facca sotul e plecat taman cand e perioadamai astept sa ramana in buc
o sansa pentru Sosonica