Bucurii de sept-oct 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mamilili, bine ca ai zis de Sinupret, ca uitasem de el, sa-i dau lui Vladone

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

M-a cuprins spiritul Craciunului, asa ca vreau sa va intreb:

care e colinda voastra preferata?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mie imi place mult, mult de tot La Viflaim colo-n jos, mi se pare diferita de alte colinde si tare frumoasa.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

A, si Trei crai de la rasarit iarasi imi place mult, tot asa e deosebita.

Iar dintre cele internationale imi plac The First Noel; Oh, come all ye faithful (Venite adoremus); What Child is this... dar si unele mai exuberante, de exemplu Joy to the world chiar ma umple de bucurie.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Vladut s-a trezit toata noaptea tusind, s-a speriat, a plans, a fost agitat. Azi a tusit parca mai putin dar tot a tusit. Acum la 5 mergem la doctorita. Va multumesc pentru recomandarile voastre si pentru ca ati intrebat ce mai face.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Avem si noi poze

AICI

Pupici

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Eu am fost astazi la vaccin cu Luca si asa de tare a plans ca-mi venea sa plang si eu . Are 79 cm si 11,200 kg, a luat in 3 luni 500g, oare nu e putin Oricum sunt bucuroasa ca de ieri a inceput sa mai pape cate ceva la amiaza.

lakioana tocmai am vazut-o pe Reby , e o papusica

eloise si Luca s-a trezit azi-noapte de cateva ori plangand, si nu stiu de la ce.

Merg sa mai citesc din urma si revin

Il asteptam pe Mos Craciun
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Scumpik, ziceai ca este sanie ca a lui M la Selgros? O prietena cauta si-o sa-i zic sa mearga in crcetare. Dupa cum am promis, iata o poza cu sania masurata. Nu stiu cat de clar se vede, asa ca-ti spun ca "scobitura" - sa-i zic asa - are cam 40 cm.[/limegreen]

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate. [/b][/font=Arial]

da, in Selgros SV erau vreo 4 buc dar toate albastre si erau mai ieftine decat pe net cu vreo 20-30 lei, si am vazut ca sunt mici in interior. Oricum cred ca anul asta nu mai luam saniuta ca Luca cand il scot cu caruciorul adoarme tot timpul, iar daca il scot cu sania o sa inghete.

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Scumpiko pai in parc nu te imprietenesti cu alte mamici care au copii micuti ? De mine rade sotul ca atunci cand nu sunt cu fetele din gashca salut jumatate de parc, ma stiu si cu bunici, bone sau mamici...pana si cu niste tataie am vb odata... am priza la batranei

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

la noi nu prea mai ies parintii si nici bunicii cu copii la plimbare ca e frig, asta vara mai aveam cu cine discuta, dar acu nu. Tin toti copii in casa sa nu raceasca...mare prostie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana ! Cu olita...eu v-am zis ca de regula asa se intampla...lasa ca peste ceva vreme o va accepta din nou!

Lili mie-mi place www.trilulilu.ro/ladyinred_2007/15a6ae133416aa" target="_blank">asta si www.trilulilu.ro/Acelashi/6b2bbdde74da7b" target="_blank">asta mi se pare deosebita....si galbena gutuie e tare frumoasa!

Eu sunt suparata de-mi vine sa sar de pe bloc!Asta micu imi e de vreo sapt bolnavior si acum s-a agravat si am ajuns la injectabil(antibiotic)!
Mai nasol e ca de maine pana sambata n-am sot deci trebuie sa-mi gasesc om sa-mi tina copilul la injectii(ca eu i le fac....daca isi scoate branula o sa i le fac intramuscular)....

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

xandrutza wow ce de prajituri faci , sa-mi trimiti si mie cateva la pachet

pufy -am pufisorii, ce a primit de la Mosu' Alesio? i-a dat si lui Nicolas cadou?

mirabela eu ii curat nasucul tot la baie, ca mucisorii se inmoaie si curg singuri

lilina sanatate multa lui Vladone si tu sa te refaci repede ca vine Craciunul

lakioana nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca Reby nu vrea sa mai faca la olita, e doar o perioada cu mofturi, dar o sa-i treaca

Mergi la inceput