Bucurii de sept-oct 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

pufy imi pare asa de rau ca e bolnavior Nicolas si stiu ca e greu sa faci injectie la copii mici, ca am vazut azi si Luca cum a reactionat. Dar cum ii faci antibioticul, in vena? nu prea ma pricep de aia te intreb

Il asteptam pe Mos Craciun
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Intrebare: spalati copii pe dintzuci? daca da cu ce pasta?

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara.
Sa stiti ca am fost cuminte, am tocat (relativ) putini bani
Lili, colindele mele preferate sunt "Colo sus in vremea aceea" (nu stiu sigur daca asta e numele, dar stiu ca o canta Stefan Hrusca); dintre cele internationale "White Christmas" si "Have yourself a merry little Christmas".
Mirabela, nu mai curat nasucul Narcisei decat la nevoie. Am observat ca de cand a dat zapada, plimbarile zilnice au alungat mucisorii.
Scumpik, daca vrei prajituri sa stii ca te astept si in vizita
Lakioana, ai o scumpete de fetita, sa-ti traiasca! Mi-au placut tare mult pantalonasii ei, sunt foarte frumosi.Sper ca faza cu olita sa fie trecatoare.
Pufy, sanatate multa lui Nicolas, sper sa-i treaca cat mai repede.
Andra, cum a fost la doctor?

Lexi, mai da un semn de viata, daca ai cum.
Sephora, voi ce faceti?

Ma duc sa ma alimentez, revin.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Intrebare: spalati copii pe dintzuci? daca da cu ce pasta?

sporadic, cu pasta dinti pt.copii, blend-a-med, colgate sau una roz cu crocodil, am uitat cum se cheama

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, imi pare rau pentru Nicolas. Sanatate multa si puiului bolnavior.
Dragute pozele de la serbare (uitasem...).

Mamilili, mie imi plac toate colindele, la fel de mult.

Lakiona, tare frumusica Reby!
La faza cu olitza, eu n-as stresa-o prea tare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

POZE POZE POZEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

Iaca si eu pe aici, ca am avut multa treaba, dar maine, pe cuvant de onoare, ca o termin.

Mirabelac, e vorba de masinuta pe care ai vrut sa o cumperi de la Metro, dar se vandusera si nu ai mai gasit? Cred ca o sa fie o mare bucurie pentru el si nu o sa mai vorbeasca ccc coreeana.

MamiLili, bine ai revenit. Ai fost la Mall in Iasi, nu? Asa de frumos l-au "ornat"? Noi voiam sa mergem maine la Mc'D, dar o sa mergem cat de curand si la Mall.

Despre mucisori? Mariei ii mai pun ser in nas uneori, ca mai apar din aia uscati, care nu o lasa sa respire bine, desi am o cratita cu apa pe calorifer. Ii scot cu betisor, dar am mare panarama, ca nu ma lasa, plange de sare camasa pe ea.

Multa sanatate lui Nicolas si Vladut sa vina cu vesti bune de la dr.

Scumpik_lui, incerc sa o spal zi de zi, dar sta ea cat sta, mai mult tine gurita intredeschisa si nu ajung la dintisori cum vreau, asa ca ultima parte e mai mult spalat cu forta. Pasta se cheama Vademecum, sau cam asa ceva.

Lakioana, fa si tu o pauza de olita, daca vezi ca acum nu o vrea. Am vazut pozici cu Reby si mi-a placut una ca parul prins in varful capului.

Lilina, sa treaca cucuiul repede, repede!

Si eu voiam sa intreb de Anangel, daca stie cineva daca a plecat sau si-a gasit apartamentul pe care-l cauta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

merg sa fac niste clatite ca a dat sotu comanda si apoi revin

Mergi la inceput

Am revenit dar vad ca e liniste pe aici.

xandrutza venim cu colinda, da?

Gety, lilina pt raspuns, si eu il spal pe Luca cu Colgate 0-2 ani si ii place sa-i periez dintzuci, iar dupa ce l-am spalat ii dau lui periuta si o mai strange intre gingii, ca ii mai ramane ceva pe acolo si vrea sa fie sigur ca e curatata toata guritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

xandrutza venim cu colinda, da?

Sigur ca da, poftiti!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput