Bucurii de sept-oct 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc, dragelor, pentru retete.
Am de unde alege.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

itzy, mamilili, ramomar, scumpik, xandrutza, lakioana

cucuiul meu doare doare uf uf buba

aseara am fost si noi prin mall, ca 'desteptii' si ne-a tras curentul (tampita expresia)...si acum Vladone stranuta si are nasucul plin de mucisori ....am inceput deja sa-i dau oscilo si vibrocil (asa ca itzy noi nu mai mergem in parc diseara )

PS: starea mea nu-i deloc mai buna

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilina, fruntea sus! Eu sunt alaturi de tine, doresc sa te incurajez si sa-ti amintesc ca exista si lucruri frumoase in viata. Iti doresc sa le descoperi si sa le redescoperi si astfel sa alungi tristetea care te copleseste.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, sa-ti raspund: in saniuta ii pun o paturica groasa pliata in doua, ca sa nu-i fie frig. Intr-adevar plasticul e f rece, fiind saniuta atat de joasa. Oricum nu stau mai mult de 45 min - 1 ora cu sania.

Lilina, imi pare rau c-ati racit. Sanatate lui Vladone! Si tie sa-ti treaca repede cucuiul si starea proasta. Papa niste ciocolata sa-ti creasca endorfinele.

Pufy, frumoase poze! Copiii au avut roluri, inteleg. Au primit cu totii cadouri la fel sau nu? Ultima poza, cea de acasa, e buna de inramat. Alesio e atat de serios in tzinuta business.

Vazand pozele voastre, mi-am amintit de una din serbarile mele de la gradi, cand fetele erau imbracate in fulgi de nea si baietii in pitici. Am si-o poza cu Tudor Parghel, fiul Ancai Parghel, cea care canta melodia ultra in voga acum, Zamorena. Oricum, Anca Parghel e o mare muziciana, zic eu. Cand eram la gradi ne acompania la acordeon la serbari.

Xandrutza, spor la bucatarit si prajiturit, ca sa ai timp si de huzurit!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, merci! Dar voi prajituri mai pe seara, acum ma tot foiesc pe langa calculator. Indata plec de acasa,ma duc sa toc bani
Si mie imi place Anca Parghel.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen][font=Arial][b]
Papa niste ciocolata sa-ti creasca endorfinele.

pap zilnic (desi nu sunt fun) si tot degeaba

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

quote:
Originally posted by MamiLili
Papa niste ciocolata sa-ti creasca endorfinele.

pap zilnic (desi nu sunt fun) si tot degeaba

Un vin fiert?

Mergi la inceput

M-a cuprins spiritul Craciunului, asa ca vreau sa va intreb:

care e colinda voastra preferata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Pufy...

Fetelor, revin si eu in randurile voastre. Sper sa tin pasul...

Sunt putin trista. Reby a mea, de cand bantuie prin toata casa si face numai ce vrea ea...joaca...joaca ...si iar joaca...nu mai accepta sa o pun pe olita. Spune caca, fuge la olita, dar cand dau sa o pun, fuge, se tranteste pe jos si spune: NU...NU....NUUU. Daca o iau si o pun, plange dar pana la urma face. Daca o las si nu o pun pe olita...se joaca ce se joaca si dupa aceea vine la mine si imi spune iar: caca...sau nu imi spune deloc, doar o miros eu. Va inchipuiti ce suparata sunt...dupa ce ea a facut NUMAI la olita de la 6 luni jumate. Ba chiar a inceput sa faca si pipi zi de zi, numai la olita. Pana cand casa a fost toata a ei...si de atunci...nu mai vrea deloc.

In rest e o fetita taaare cuminte si ascultatoare...orice ii spun asa face. Doar cand e ff. obosita sau ii e foame e mai rautza.

Vorbeste foarte multe. Face deja si propozitii scurte...ca de exemplu: Mama bebe nana= Mama, pune-l pe bebe sa faca nani. Ne intelegem foarte frumos. Canta cat e ziua de lunga si danseaza. E atat de scumpa cand se apuca sa cante cu jucariile ei: beeeeeebeeeee nanaaaaaaaa, gagaaaaa (o ratza de plus) nanaaaaaaa, peeepeee (piticul lui Alba ca zapada, care la randul ei este ADA)naaaanaaaaa.

In fine...totul este bine la noi cu exceptia olitei. Sotul imi tot spune: lasa...bine ca e sanatoasa. Asa este dar sunt putin trista...

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Stiam eu ca am un raspuns restant:

Mira, eu nu-i curat nicicum nasucul. Adica nu i-l curat permanent, ca un ritual, ci doar cand este necesar - de ex dupa baita, cand venim de-afara, dupa ce se smiorcaie - il sterg cu un servetel de hartie pe sub nas si gata, nu umblu inauntru. Cand are nasul curgator la fel, doar cu servetele la exterior, nu-i pun nici un fel de picaturi in nas, ii dau doar Sinupret pe gurita si scapam de muci.

Lakioana, ai o fetita foarte precoce si inteligenta, stii deja. Poate trece si ea printr-o perioada de "greva" si-o sa-si revina curand.

Mergi la inceput