Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Ce faceti mai fetelor? Dormiti cu toatele?
Eu nu am nimic azi de facut si o lalai intr-un fel de mare angajament.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Eu sunt la bucatrie cu treaba multa!
pup fetele
Beatrice, mami de Alex pifos
OlgaTarziu spune:
Si eu pe duca. Incep azi bagajele. Noi mergem in New York vineri noaptea.... E 10 ore de condus pe timp de iarna si cu Tony in masina. Doamne ajuta.
Oricum am intrat sa va urez la toate un Craciun fericit si imbelsugat. Multa sanatate si impliniri!
Si in avans La multi ani, Andutzy!
gabitzam spune:
Mi-am adus aminte acum, ca demult voiam sa intreb. Pe unde o fi Onixone englezoaica noastra? Si Fran? MStroie? Simiena? Simona_Filipas? Rodica? Ruxel? Iuliana? Pengunica? andreea.a ? Crissu? Mickyyy? Mynicegirl? Elly?
Cloreta spune:
Eu sunt acasa azi si maine, am reusit sa iau doua zile libere ca mai am ceva curatenii de facut.
MAi dau cu cohii si pe la ce e la munca dar vad ca ma lasa linistita:) Teodora afost putin cu amam afara ca era numaiin picioarele mele si acum sper sa faca nanai si sa ma lase sa termin treaba.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
Tdi spune:
Cuscra, drum bun si linistit sa aveti, distractie placuta si Sarbatori Fericite! Pupici lui Tony!
Tdi spune:
doarme pitik!
deseara avem aniversare in familie, se implinesc 4 ani jumate de cand suntem impreuna!
gabitzam spune:
Frumos asa, daca sarbatoriti si jumatatile de an! Bravo!
gabitzam spune:
Am vazut o poza cu Daneluta pe contul ei de webshots. Ce-a patit la maini? S-a ars?? Stie cineva?
Mercedes spune:
gabitza- te-ai mai linistit?am copiat si eu in sfarsit filmuletu pus de tine. Partea patra cateva zile n a mai fost disponibila spre disperarea mea dar de ieri da.
Spre fericirea mea daca ma pot exprima asa de ieri de cand am fost la eco pietricele mele s au speriat probabil f tare ca azi noapte am putut si eu dormi ca lumea.
Spuneti mi si mie cat timp au schipatat copilasii vostrii dupa vaccinul de la 2 ani 1/2? Bia e in a doua zi de dupa vaccin si inca dimi schiopata.