Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Fetelor, noi va spunem de pe acum Craciun Fericit si numai bucurii. Sa ne auzim toti sanatosi/sanatoase si voioase. Va dorim tot binele din lume.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Florentina G spune:
Salutare!
Cum ramane pentru maine, mai este cineva dornic de intalnire? Au confirmat Adina si Cloreta pana acum, ar fi fost frumos sa fim macar 4-5. Era bine daca ne organizam din timp... oricum in perioada asta mai greu sa ne strangem.
Gabitza, sper sa iti alungi toate gandurile negre care au pus stapanire pe tine tocmai acum... fetele te-au sfatuit bine.. eu in inconstienta mea, de frica sa nu stau cu stresul toata sarcina, nici nu as face triplul test, consider ca un ecograf performant e mai elocvent ca orice test.
OlgaM, cum mai este Maya? Felicitari pentru job, ma bucur ca ai gasit ceva care sa-ti placa!
Adriana, e tare dragalas bradutul vostru! Si Aidan s-a transformat mult de cand nu l-am mai vazut...pare un baietel in toata regula!
Androix, eu am mers cu rotile strambe la carut toata vara! Se deformasera de la greutatea l-a care l-am supus, plus ca a dat cumnata-mea cu masina peste el cand eram la padure . Acum folosesc unul umbrela cand ies numai cu Patrick si pe cel dublu cand ies cu amandoi.
Nelia, mie mi se pare super carutzul! Am pomenit-o pe Iuliana de multe ori, ca mi-a usurat viatza!
Si azi am iesit cu amandoi la cumparaturi, la supermarket. Maya e incantata de locul ei din spate iar Patrick sta destul de confortabil in fatza... mi se pare insa ca sta cam chinuit cand adoarme ca nu se lasa foarte mult pe spate spatarul de la scaunul lui. Oricum se poate monta si carseat de la majoritatea brand-urilor in fata. M-am uitat la pozele voastre, sunteti asa cum ne-ai obisnuit, minunati!!!
Chrisdun, te prinde bine noua coafura, imi place!
bun si distractie placuta! M-am tot uitat dupa tine pe mess dar nu ai mai aparut!
Danelutza, chiar ti-am remarcat absenta, esti bine?
OlgaT, drum bun si distractie placuta! Te-am tot urmarit pe mess dar nu ai aparut!
Maine daca nu ne intalnim o sa merg si eu cu copii la Mall Vitan, sper sa nu fie foarte aglomerat.
Am fugit ca am cartofii la fiert si am mare talent a ii carbonizez
Cloreta spune:
Florentina, cred ca pica venitul nostru, maine am zis ca sunt libera dar tot trebuie sa ma duc juma de zi la birou, din pacate a doua jumatete:((( MA enervez de mor, am zis ca am si eu parte de liniste pana dupa craciun.
Ati gasit mos pana la urma? Daca totusi se schimba ceva in program sun sau dau mesaj cumva.
Mercedes, pe Teodora nu a durut-o decat locul putin dar nu a schiopatat, noi dupa vaccin am mers pe jos spre casa la recomandarea dnei dr si a fost bine. E adevarat ca a mea nu a avut niciodata reactii puternice la vaccinuri, o data sau de doua ori o usoara febra. Comprese reci daca suporta si poate si nitel nurofen nu i-ar strica.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
Fetelor, m-am linistit, in sensul ca m-am programat la amniocenteza
Doctorita zicea ca nici nu mai este cazul de TT ca ala da chiar si mai multe rateuri ca dublu testul. Si ca in multe tari nici nu se mai recomanda de fapt TT.
Si cum nu am nervii sa stau toata sarcina cu gandul la ceva nasol sau Doamne fereste chiar sa fie ceva nasol, am decis ca mai bine suport o amniocenteza plus pretul aferent de 1500RON.
Chiar daca mi-ar iesi sa zicem TT in limite normale, cuiul tot e adanc bagat.
Totusi cred ca o sa fac si TT, ca m-am programat la CMU. Macar ecografia, si tot cred ca o fac.
Am stat la doctorita aproape 3 ore pina am intrat in cabinet, am citit toate revistele de pe masa de doua ori. Nu aveam programare si am asteptat pina m-a luat printre altele.
Ea mi-a zis ca nu crede sa fie ceva rau, dar nici nu poate sa ma linisteasca, mai bine sa ma ingrijorez degeaba decat sa stau linistita si sa fie ceva nasol. Mi-a zis ca n-a avut nici un caz pina acum la care sa fi iesit testul nasol si sa fie chiar nasol de adevaratelea.
Am plins tot drumul pina acasa, simteam ca-mi ingheata lacrimile pe obraz, e un ger de crapa pietrele.
In fine, om trai si om vedea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_74 spune:
Gabi, imi pare asa de rau ca trebuie sa treci prin atatea griji! Incearca sa te gandesti la altceva, la sarbatori, la Mos Craciun, nu poti sa stai asa incordata pana ai rezultatul. Nu ii face bine fratiorului lui Andrei. Cand ai programare la amnio?
Intrasem sa va redau o discutie pe care am avut-o cu Sergiu in seara asta.
- Mami, tu de ce nu ai puta?
- Pentru ca sunt fata. Numai baietii au puta.
- Eu sunt baiat.
- Da, si ai puta.
- Si tati e baiat. Si el are puta. Tu nu ai puta sa faci pisu.
- Nu, eu nu am puta.
- ... sa faci pisu. Mami, trebuie sa-ti cumpar o puta.
Lili
gabitzam spune:
Lili, pe 18 ianuarie.
E mortal Sergiu, m-a facut sa rad
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Olga, mii de multumiri. Am primit jucariile. Craciun fericit.
Gabitza, curaj ca altceva nu stiu ce sa zic.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ChrisDun spune:
Monule, drum bun si distractie placuta ! Cand plecati ?
Gabitza, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Lili, musai sa-ti cumperi si tu una... daca n'ai
Tina, pe mess intru de obicei invisible, pentru doua-trei minute sa vad daca am offline messages...
Drum bun fetelor care pleaca... eu sper sa mai intru pana pe 24 decembrie... Week-end placut !
Tdi spune:
Gabitza, sunt sigura ca o sa ai rezultate bune la amnio si bebe e perfect, incearca sa te linistesti sa nu-l superi pe micutz!
ChrisDun, nu mergeti nicaieri de Craciun?...ca te stiam plimbareata!
Florentina, sper sa iasa super "serbarea" voastra de Mosh, ce rau imi pare ca nu putem veni si noi!
Monu, drum bun si sanatate la fete sa n-aveti probleme cu ele "in deplasare", Sarbatori fericite!
Mercedes, cum e Bia? noi am facut doar primele vaccinuri in picior si pe atunci nu umbla deci nu stiu sa-ti zic, oricum la cat era de umflat cred ca sigur ar fi schiopatat si Alyssa. comprese reci si arnigel (gel de arnica, de la farmacie) cica sunt bune.
Cloreta, ce program incarcat ai...ii faci concurenta Ioanei
Lili, super simpatic Sergiu! am vazut si pozele, sunteti niste frumosi!