Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
mai stiti ceva de Loreen, Elisor, Danelutza, Gusta...si o gramada de fete ca mi-e si greu sa le enumar pe toate cate sunt absente si nu mai stim nimic de ele...dati un semn! sunteti bine? ati patit ceva? v-ati suparat? de ce oare?
Ruxel spune:
Buna ziua la toata lumea,
Am vazut ca Gabi iar m-a dat lipsa la apel....asa si este, insa repet ca eu citesc mereu tot forumul DC, dar nu scriu decat la obiect daca am ceva interesant de spus. Nu pot altfel, asa sunt eu. In schimb, pentru toti cei care vor sa vada ce mai face Bia, se pot amuza vizitand linkul de la semnatura mea.
Sper sa nu va supere ce am scris, pentru ca nu am facut-o cu nici o rea intentie.
Deasemenea nu este nici o suparare pentru mine daca ma scoateti din listutza, pentru ca eu oricum o sa citesc in continuare si voi scrie daca am ceva de spus.
Va pupic pe toate si va urez sarbatori fericite
Danelutza spune:
Fetelor, eu sint, traiesc, e adevarat cum a spus Gabitza cu miinile bandajate, azi merg sa scot firele de la o mina, iar cealalta (dreapta) sper sa se dezumfle sa pot face ceva de mincare pentru Craciun.
Va povestesc altadata, cum dintr-un moment de neatentie, puteam sa... mai bine nu folosesc nici un cuvint.
Va pup pe toate si va citesc, chiar daca mi-e greu sa scriu.
Tdi spune:
Danelutza, mi se parea ciudat ca ai "disparut" asa, am puricat subiectul de casnice si am inghetat instant cand am vazut ce ti s-a intamplat...Doamne ajuta ca n-a fost mai rau, iti doresc sa te refaci repede si fara urmari, ai grija de tine!
Mercedes spune:
tdi- Bia e mai bine dar tot schiopateaza putin, nu ma lasa sa i pun comprese si cred ca joaca si teatru un picut. De cate ori o intreb daca o doare picoru imi spune ca da si se lasa totusi masata un pic acolo unde a primit vaccinul iar apoi imi arata ca si pe spate... sta ca o mata si asteapta sa fie masata.
Deorece vom fi plecati si nu stiu daca pana duminica mai apuc sa intru pe net va doresc un craciun fericit de pe acum la toate indiferent daca mai scrieti ori ba.
Cloreta spune:
Hello,
Tdi, nu cred
Si am reusit sa ma duc pentru putin pana in masa, cu tot cu asta mica, mai nasol e ca nu mi-a dormit si refuza in continuare, asa ca orice progarm as fi vrut sa fac a picat.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-12-21" target="_blank">Poze cu Andrei de la serbarea de Craciun de la mine de la servici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Gabitza, ia fa tu un catalog si fa saptaminal prezenta, ca uite asa mai ies fetele din birlog si mai aflam si noi una-alta despre ele.
Ruxel, eu mai citesc pe unde scrii si chiar ma intrebam daca te-ai suparat pe noi ca nu mai scrii aici. Am vazut balerina la petrecerea de Craciun si restul pozelor... ai niste fete superbe! Poate ca mai gasesti totusi si pe aici ceva interesant de spus, macar din cind in cind, ca mi-e cam greu sa umblu tot forumul ca sa citesc despre voi. Ce zici!?!
Danelutza, imi pare atit de rau! Si eu care credeam ca esti ocupata cu curatenia de Craciun si de asta nu scrii. Sper sa fie totul in regula, cind te simti bine sa vii sa ne spui si noua cum te simti.
Gabitza, tie nu-ti spun nimic, decit ca astept cot la cot cu tine (si suflet la fel) rezultatul de la amnio... ala e sigur. Si daca vei avea ghinionul sa fie ceva, desi eu sint sigura ca nu e nimic, trebuie sa vezi partea plina a paharului, ca puteai sa nu afli (daca voiai sa ai un copil acum 15-20 de ani) si sa aduci pe lume un copil cu probleme, cum au fost adusi atitia. Dar eu spun ca nu e cazul sa ne gindim prea departe, dar daca ti-a iesit un risc la dublu test (cu toate erorile lui eu ma bucur ca exista, altfel toate ar fi trebuit sa facem amnio si nu ar fi fost cazul) ai facut fff bine ca ai ales sa te duci sa faci testul amnio, care e sigur. Si eu faceam daca imi iesea cel mai mic risc, e vorba de o viata intreaga a unei fiinte si nu ne putem juca cu ea. Ma gindesc la tine, imi imaginez prin ce treci si sint alaturi de tine. Sper din tot sufletul meu de mamica sa fie totul in regula, ca vei uita rapid stresul prin care treci acum.
Eu sint asa si asa. Copiii sint bine, Lisandru creste frumos, si eu ma simt mult mai bine, dar tot nu sint in regula. Si ce e mai grav e ca cel putin o data la doua zile clachez si psihic... de oboseala, de stres, sper sa treaca! Deocamdata doar bocesc, ma descarc si imi trece, dar cam des si daca nu-mi trece nu stiu cum va evalua aceasta depresie, ca motive am destule ca sa o alimentez si sa o stimulez permanent. Dar, cum intotdeauna imi place sa iau ce e frumos din orice situatie oricit de neagra ar fi, luni e Ajunul si astazi ma duc sa iau cadouri pentru Craciun si bradut. Miine seara sau duminica il vom face, ca luni sintem invitati la o petrecere unde va veni si mosul. Abia astept, ca petrecerea va fi pentru copii, dar vor fi si multi dintre prietenii nostri si mai stau si eu de vorba... sper ca despre altceva in afara de copii.
Ieri am dat unul din examenele aminate si am facut, zic eu, destul de bine, sper sa aiba si profesoara aceeasi parere ca mine. M-am linistit pentru citeva zile, dar mai am inca doua hopuri ca sa termin cu sesiunea asta atit de incurcata, dar mai am si timp sa mai citesc.
Astazi ma duc sa-mi iau wrapul, in scurt timp nu-l voi mai putea plimba prin casa in brate, e mic el dar daca il tin mult ma doare spatele. Imi trebuie ceva sa-l tin si sa las si miinile libere pentru fete si alte treburi... Ca Lisandru e mamos rau si nu tace decit in brate, mai ales in ale mele, ca la tati citeodata plinge si in cind il tine in brate, desi acum s-a mai obisnuit si cu el. E clar ca nu are colici, nu are nimic, se simte singur si parasit cind il pun jos si mami nu vrea asta, asa ca... stau cu el in brate mai tot timpul.
Va pup si, fetele, care doar cititi (sper!) si nu scrieti, poate intrati totusi macar pentru un raport lunar, daca nu saptaminal, ca sa stim si noi ca sinteti bine si copilutii la fel.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Danelutza, nu stiu ce ai patit dar iti urez multa multa sanatate, sa te refaci repede si sa revii si in scris aici.
Gabitza, tin pumnii sa fie bine!
Eu bantui, dar doar am citit. Nu sunt intr-o forma grozava nici eu, am terminat curatenia la timp dar dupa sarbatori urmeaza alta distractie cu mobila. Acum trebuie sa apara Mihai acasa dintr-un moment intr-altul cu porcul la sac si eu in loc sa spal vasele prin bucatarie sa aiba loc unde sa-l transeze satu cu voi pe-aici
Gata plec ca s-a trezit una bucata Georgia si plange. Promit ca revin cu povestiri detaliate despre porc si altele mai pe seara.
Andreea mama de Filip si Georgia
Ruxel spune:
sunteti dragutze toate ca mai intrebati de noi, cele care absentam cu lunile....rushine sa ne fie.
Nelia multumesc frumos pentru aprecierile la adresa fetelor. Ador sa citesc mesajele tale si ma intreb de fiecare data de unde e atata putere si organizare in viatza ta.
Citeam acum ceva vreme mesajele fetelor care se plangeau de faptul ca nu au mai facut nimic spectaculos in viatza, ca stau numai acasa si efectiv s-au plictisit........si eu eram (si sunt!) in aceeasi depresie....si ma gandeam cum ar fi sa vin si eu cu un mesaj de genul ala.
Nu scriu pentru ca nu am nimic interesant de spus. De aproape 3 ani fac acelasi lucru: casa, copii, mancare, plimbat, spalat, curat si atat. Nu pot sa ma intorc la servici pentru ca nu am cu cine sa o las pe Bia. La gradinitza nu sta decat pana la 13 si orele alea le sta cu chiu cu vai. Acum vreo 2 saptamani a avut o perioada de cateva zile in care nu a mai plans deloc, dar apoi s-a imbolnavit si a trebuit ca saptamana asta sa o tin acasa, acum urmeaza 2 saptamani de vacanta si va dati seama, in total 3 saptamani de stat acasa. Deci ce va urma dupa vacantza nici nu vreau sa ma gandesc. Din Ianuarie vroiam sa incerc sa o las pana dupa-amiaza, dar va trebui sa-i mai las vreo saptamana-doua de acomodare si apoi sa-mi fac curaj sa incerc.
Dar nu stiu ce as face cu ea daca s-ar imbolnavi, sau in vacante. O sa incerc probabil iar sa caut o bona, dar dupa esecul avut cu prima bona....
In fine, astea sunt "marile" mele probleme, si faptul ca nu mai am o viatza activa mental asa cum trebuie!!! Asta ma omoara !
Cand o sa-mi revina buna dispozitie si mintea la cap o sa incep sa mai scriu.