Copiluti de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Sufletzica, sper sa fie bine sanatos bb!

Nelia, am gasit in arhiva formula as, reteta pentru eliminarea pietrelor de la rinichi fara dureri, sper sa fie buna, NU a fost testata de mine sau cineva cunoscut ca sa pot sa-ti dau garantii.
Deci: 1/2 kg radacina de patrunjel se spala bine cu mana (fara a intrebuinta cutitul sau un alt metal). Se pune la foc in trei litri de apa si se lasa la fiert pana scade la 2 litri. Se strecoara si lichidul obtinut se pastreaza. Peste radacina fiarta mai inainte torn alti doi litri de apa si fierb din nou pana ramane un litru. Rezulta 3 litri de ceai (amestecat) ce se pastreaza inchis in sticle, la frigider. Se beau trei pahare pe zi (dimineata + pranz + seara), inainte sau dupa masa, pana se termina cei 3 litri. Cu timpul, calculii se gelatineaza si se descompun treptat, eliminandu-se fara dureri. Daca e cazul, se reia tratamentul dupa o pauza de trei luni. Nu are contraindicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Gabi, tinem pumnii sa fie bine si sa te linistesti repede. Cand vorbesti cu dr. tau?

Cu intarziere, LA MULTI ANI PISIK SI RALUCA!! Sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!

Olga, felicitari pt job, Beatrice, felicitari pt examen.

Azi a avut Sergiu serbare la gradinita, era dimineata gatit pruna si mandru de el nevoie mare. Si-a spus 'poezia', cu ajutor din partea educatoarei, a topait, de cantat mai putin, dar s-a descurcat bine pentru prima lui serbare (ma asteptam sa fuga la ma-sa in brate cand a vazut multimea de parinti).
Am incarcat niste poze si ma chinui si cu 2 filmuletze, da' nu stiu daca o sa reusesc.
http://www.dropshots.com/Ada_74

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, multumesc! Caut radacina si trecem la treaba.
Beatrice, felicitari pentru reusita! Tinem pumnii sa ajungi unde vrei tu!
Ada, abia astept sa-l vad pe Sergiu la serbare, aici nu se fac serbari, nu se spun poezii, nu se cinta... nu se face decit o petrecere unde copiii fac ce vor ei. Singura serbare in stil romanesc la care a participat si Agata, avea vreo trei ani si ceva, a fost la scoala romaneasca din cadrul unei biserici, unde tare as vrea sa reincepem sa ducem fetele. Am vazut pozele, ce frumusei sint toti si Sergiu pare ca se simte tare bine, mai ales in poza unde tine de mina o printesa la fel de frumoasa ca el.

Dupa ce ca aici sint nametii cit blocul... ninge la greu! Cred ca in curind nu vom mai putea iesi din case! Si cind ma gindesc ca de joi va trebui sa ies si sa aduc fetele acasa, cu tot cu bebe, ma ia cu frig. Noroc ca va fi doar pentru doua zile si apoi vine vacanta! Poate pina la anu' se mai potoleste ninsoarea, eu chiar sper ca pot sa merg cu carutul!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Nelia, sper sa-ti ajute reteta! Sa stii ca te invidiez putin cu zapada, de cativa ani n-am mai avut una adevarata si parca mi-e dor, totusi imi trece repede cand ma gandesc la frig si mazga si ca as fi si mai blocata in casa decat sunt deja ca mi-ar fi frica sa conduc pe zapada.

Beatrice, am uitat sa te felicit pentru reusita la examen, pentru diploma de bodytonic (suna )...bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Lili-ai o frumusete de baiat!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Scot capul dintre muntii de praf si lucruri neasezate la locurile lor. Trag speranta ca azi sa termin tot si sa ma linistesc si eu ca nu mai pot deja. Georgia are impresia ca mi-e usor tare asa ca s-a decis sa se trezeasca in fiecare noapte si la 2 si la 5, laptele e pe duca asa ca biberonul e la putere Ma si gandeam zilele astea ce senzatie imputita traiesc: pe de-o parte ma gandesc ca e bine ca am avut si pana acum si i-am dat ceva mai mult decat lui Filip si ca ar fi exztraordinar daca m-as putea detasa si impaca cu situatia, pe de alta parte imi pare rau ca nu mai am, plus ca e infinit mai comod s-o mufez la tzatza decat sa merg la bucatarie sa fac un biberon. Pe de-o parte ea urla ca in gura de sarpe ca nu mai curge lapte, pe de alta parte pentru vreo doua mese ar fi suficient dar ea vrea mai multe mese.
Am fost si noi ieri la mosul la tati la serviciu. De la un super entuziasm ce era pe Filip cand am intrat a amutit si daca aveam fusta pe mine intra sub ea. Nu a scos un cuvant, nu s-a dus la mos, nu s-a dus la bradut, nu l-au incantat zanele, renii, nimic. Mai distractiv a fost pentru Georgia care l-a scuipat pe mos pe ochelari si l-a tras de barba in timp ce-i spunea in gura mare o poezie doar de ea stiuta si inteleasa.
Ma introc la ale mele si revin mai tarziu, sau cel mai sigur maine.

A si pentru ca totul mergea struna in viata mea de cateva saptamani incoace zilele trecute am ramas si fara carucior ca s-a impiedicat un nene de o roata si a strambat axul si am o roata stramba motiv pentru care evident nu mai pot sa-l folosesc

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama ce frig e afara!!! Am plecat vreo doua ore sa ma duc pina la CMU si am intzepenit prin statii, n-am mai facut sportul asta de mult. Si in autobuz s-a urcat o tanti cu un brad stufos si mi-l tot baga in mufa de-mi venea sa-i dau vant.

Andrei e invitat la ziua unui baietel, un prietenel de-al lui din parc, si se duce cu Dora, bona lui. Sunt curioasa cum o sa se comporte printre mai multi copii cam de-o varsta cu el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, am mancat ca un ushor. Ne-a dat directiunea de haleala si baut cu ocazia sfarsitului de an. Au adus o firma de catering si au facut aia platouri-platouri pe acolo mai ceva ca la nunta, de eram numa' asa . N-am rezistat pina n-am gustat macar putin din fiecare Taaare as mai fi baut, dar m-am abtinut. Era la usa in sala un chelner cu piscoturi si sampanie si am inghitit in sec. Am luat doar piscotul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Gabitza, puteai sa bei putin, sampania e slaba..Eu am baut vin in sarcina din cand in cand cate un pahar(cam o data la 2 saptamani).

Am terminat cu cadourile si cu bradul 2.Am cumparat un brad adevarat de care m-am indragostit de cum l-am vazut si asa am transferat totul din bradul de plastic in cel adevarat.Parca numai acum simt ca vine craciunul.Aici bradul www.dropshots.com/adrianayampey
Am spalat covoarele din casa cu o masina inchiriata la baza si am cumparat toata mancarea pt Craciun.
Mama vine poimaine pt 3 saptamani si ii dau bucataria in primire :), abia astept.

Eu va doresc sarbatori fericite un an nou fericit si plin de satisfactii personale si profesionale!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Andreea, sa fie intr-un ceas bun terminarea lucrarilor!
Gabitza, Dragos e mort dupa party-uri de copii, mai ales daca se tin in locuri de joaca...locuri de joaca ale caror este mare fan! Topaie intr-una pe saltele si e cel mai fericit in piscina cu bile!
denisa, felicitari pentru baietel!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput