Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Tdi spune:
Ciao fetele!
am un moment de respiro ca Alyssa se uita la "kuki, disi, iaia si po", sper sa ma lase 5 minute sa scriu, si sa nu ma abandoneze neuronu' ca nu ma simt prea bine, aseara sotzul a ajuns la timp de la servici ca sa ma culeaga de pe jos...o sa ma pun o perioada la regim si daca nu-mi trece starea asta ma duc musai la doctor.
Gabitza, cum esti?
Olga, stai linistita ca sunt multi parinti care lucreaza ambii si n-au ajutor cand e copilul bolnav, cred ca cei de la serviciu vor fi intelegatori...prietenii nostri tocmai zilele astea au fata bolnava si fac cu schimbul, o zi sta unul o zi altul pana pot s-o duca din nou la gradinita...si pe mine ma streseaza problema asta, recunosc.
Denisa, felicitari pentru baietel!
a venit sefa
www.dropshots.com/teddylyon1
gabitzam spune:
Tdi, sunt in stand-by, nici bine nici rau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
La multi ani Pisik si Lucas, sa fiti sanatoase si fericite!
Denisa, felicitari ptr viitorul partener de joaca si nazdravanii al lui Cristian!
Gabitza, vorba fetelor testele astea nu sunt sigure, Iosup ti-ar fi zis dc vedea ceva in neregula, sa dea DD sa fie bine!
Beatrice, felicitari si la cat mai multe ore predate!
Olga, multa sanatate pentru Maya si felicitari ptr noul job! Gandeste pozitiv, se gaseste o rezolvare ptr toate, in cazul in care va mai trebui sa stea Maya acasa poate reusesti sa gasesti un baby sitter ptr cateva ore daca nu poate sotzul. Bine ca ai un job bun si dupa cate am inteles eu care-ti si place.
Nelia, te admir, stiu ca tu nu ai incotro dar eu obosesc numai cand citesc programul tau. Si in poze arati atat de fresh, fericita, implinita, cred si eu cu asa familie minunata!
Noi am inceput petrecerile si culegerea de cadouri, ca sa intzeleaga Alex dc vin pe rand si in fiecare casa cadouri ptr ea i-am explicat ca spiridusul mosului intreaba pe la toate rudele si prietenii dc ea a fost cuminte si s-a purtat frumos, si in functie de ce raspunde fiecare, mosul lasa cate un cadou in fiecare casa. In weekend am fost la nasi, mai devreme ca ei de sarbatori sunt la munte. A fost ca in fiecare an, cu multa lume, masa mare, copii au colindat, Alex s-a rusinat si n-a vrut sa cante, s-a ascuns ca un strutz cu capul intre perne. A primit un ponei mic, roz cu biberon, care scoate diverse sunete - a spus "mi-l doream mult" cand l-a vazut, il plimba acum peste tot, a fost f fericita si emotionata.
Sambata seara a fost prima noapte petrecuta fara noi, au luat-o parintii sotzului la ei, sa faca bradul impreuna. Noi ne-am relaxat, ne-am comandat pizza, ne-am uitat la filme pana tarziu, dar am simtit lipsa copilului, mai ales dimineata cand de obicei o luam in pat intre noi si leneveam.
Am fost si la serbarea organizata de companie, la teatrul de papusi. Am vazut"motanul incaltat", piesa f frumoasa ptr copii dar cu multe subtilitati ptr distractia parintilor, la sfarsit a venit msul cu cadouri, cate un sac plin cu dulciuri ptr fiecare copil(si ptr parinti, ca ne delectam pe blat din ele). Alex n-a vrut sa se apropie de Mos, s-a speriat tare de el, asa ca la noi va veni pe geam, va manca prajiturele, va bea lapticul, va lasa cadourile si va pleca fara sa fie vazut.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
lucas spune:
Gabitzam relax! daca vezi tu o femeie peste 35 de ani care la dublu sau triplu test nu a aparut risc eu musc din asfalt!!!
la Matei daca vedeai rezultatul de la triplu test cu riscul cit casa... ziceai ca sunt inconstienta total.
un singur lucru te sfatuiesc: nu reface dublu test, du-te la triplu test, DAR sa faci eco in aceasi zi sau cel mult cu o seara inainte!!!! in ziua cind il faci, daca te tin nervii fa-l in 2 parti, sa ai grija sa fie IN ACEEASI zi ambele teste si astepti rezultatele. adevarul este ca riscul este crescut in primul rind datorita virstei tale. tu stii ca eu am facut si amnio.
Multumesc frumos pentru urari, mi-au facut tare bine! nu sunt foarte happy, si nu legat de virsta, foarte aglomerata sunt, acasa sunt cu ambele bunici si mi-au scos peri albi. la servici ca orice sfirsit de an si cu bune si cu ele. simt miros de vacanta!
Nelia am vazut oarece poze, frumosi tare si iti repet a mia oara cit de mult te admir!
Loreen ai grija de tine, mai da un semn sa stim ca esti ok!
Elisor daca iti spun ca mi-e dor de tine ma crezi??? nu am nici numarul tau de telefon! nici ID de la mss.
Mercedes spune:
Gabitza- capul sus nu te mai gandi la prostii, nu esti prima mama care primeste asemenea informatii si culmea nici nu ti spune pana la capat. Eu zic sa incerci sa te calmezi ca sigur va fi bine.
Si asa pentru linistea ta am o cunostinta care a nascut vinerea trecuta un baietel minunat care tot asa in tara la eco nu stiu ce i s a spus. In ungaria a fost linistita ca va fi ok nu stiu amanunte ( teste sau eco) si a nascut un baietel superb.
ioanailincam spune:
Cu intarziere:
LA MULTI ANI, DENISA!
LA MULTI ANI, PISIK!
LA MULTI ANI, LUCAS!
Sa fiti vesele si fericite toata viata!
Gabi - nu te speria prea tare, stii si povestea mea si a altor fete de pe aici. Acelasi sfat ca si Lucas ti-l dau si eu, fa 2 ecografii, si nu la Iosup ca omul ala nu-mi inspira deloc incredere. Cu putin noroc ai inca timp sa faci programare si la Herghelegiu sau la cine iti inspira tie incredere, am mai auzit de unul Popa ca ar fi bun, dar nu stiu unde lucreaza. In orice caz, sunt alaturi de tine caci cunosc senzatia ca oricata lume te bate pe umar tie iti vine sa-ti iei lumea-n cap.
OlgaM - ma bucur mult ca ai dat un semn de viata, sper sa nu dispari iar dupa anul nou. Si eu am aceasta spaima cu ce se intampla cand se va duce Ana la gradinita caci eu clar nu pot lipsi cand vreau eu (nici daca e nevoie) si la fel si sotul. De aceea m-am resemnat cu gandul ca o voi da la program scurt ca sa nu pierd bona (dar bineinteles cheltuiala va fi dubla, caci si gradinita costa - la program scurt - aproape cat o bona)
Babygirl - si eu stiam ca e cam 45-50 RON un scaunel mamut.
Denisa - felicitari pentru baietel!
Nelia - am vazut si eu pozele, sunteti frumosi foc toti. Si vorba cui zicea mai devreme, numai cand citesc programul tau obosesc, eu inca am porbleme sa o scot cu un singur plod. Aseara m-a adormit frumos la 11 noaptea, cand eu aveam in plan cel putin sa ma spal pe cap, sa termin un film de vazut si ceva romantic pentru sotul. Nu stiu unde ajungem in ritmul asta!
Teddy - multa sanatate!
Loreen/Elisor/Androix - sunteti in greva?
Gata, ma intorc la munca, ca acest sfarsit de an de mult n-am mai avut, imi vine sa-mi dau cu ceva in cap, este incredibil cum toti vor sa semneze acum, sa cumpere, sa ia credite etc. Mare minune sa nu venim noi in vreo zi la munca si saptmanana viitoare din cauza vreunui tembel de client. O seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
Gabi, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Imi pot imagina ce-i in sufletul tau. Am citit si raspunsurile si incurajarile mamicilor. Cred ca m-ar linisti mesajul lui lucas...Esti intr-adevar la o varsta la care orice doctor ar fi mai ..atent..dar asta nu inseamna ca riscurile pe care ti le semnaleaza doctorii pot duce la probleme reale. Ti-as mai aminti si eu ca desi sunt cu 10 ani mai tanara decat mine, ginecologul meu imi semnala ca trebuie sa fac avort, sau nasc copil cu malformatii din cauza listeriei. Nu aveam listeria, iti amintesti? Nu descuraja, incearca sa astepti linistita. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
nelia spune:
Lumea spunea la multi ani, Raluca si eu ma gindeam la Ralwca... si tocmai ma pregateam sa-i spun la multi ani si ei si sa o trag de minecuta pe Gabitza ca nu e trecuta pe listuta in decembrie... Dar mi-am dat seama ca de fapt Lucas e Raluca... Asa e, sau e si ziua Ralwcai!?!
Am citit repejor ce ati scris, astazi fetele sint plecate, bine ca au deschis toate alea, ca eu nu am invatat deloc, ma duc joi ca duda la examen, am zis ca o saptamina in plus ma va ajuta... da, m-a ajutat sa uit si ce stiam saptamina trecuta, mai bine il dadeam si scapam de o grija. Si noi avem petreceri peste petreceri, noi insemnind Agata si tati care o duce! E foarte mindra Agata, ca a fost invitata la toate petrecerile si de la scoala asta noua, si de la cea veche, si de la gradinita Dawson si chiar de la gradinita franceza a avut o invitatie, dar acolo chiar nu am putut ajunge din cauza vremii, ca era departe de noi. Se pare ca e tare indragita de copii si asta imi place, ca imi arata ca se descurca bine in colectivitate. E o dulce, aseara s-a asezat linga bebelus (am facut si o poza, e in album) si imi spune: mami, stii ceva, eu sint topita dupa bebelusul nostru! E atit de mic si de frumos! Imi place sa-i spun Lisandru, fratiorul meu! Ieri dupa-amiaza am petrecut vreo doua ore aratindu-le la fete poze de cind erau mici, nu se mai saturau sa le spun cum si ce faceam cu ele cind erau mici, cum erau, cum mincau, cum dormeau, mai ales Agata! Si Tudora a fost simpatica la un moment dat, ca i-am aratat o poza cu ea pe burtica, dezbracata, cind se chinuia sa-si ridice capusorul si avea o figura foarte chinuita... vazindu-se Tudora a exclamat: not me! Eu i-am spus ba da, tu esti! Si a inceput sa plinga, ca nu e ea, e un bebe... ca e urit!
Cam atit pentru astazi, ca am terminta cafelutza si ma duc sa mai citesc cite ceva din cirnatzul ala de materie, acum cit mai doarme Lisandru, ii place sezlongul ala albastru, i-am pus si un concert pentru pian de Brahms si doarme in el de nu are treaba. Acum imi aduc aminte si ci Tudorei ii placea sa stea in el...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Gabitzam, ai fost la doctorita, ai vorbit, cit de mare e riscul, ce ti-as pus sa faci mai departe!?!
Denisa, felicitari pentru baietelul din burtica. Ii doresc sa fie sanatos si tie sa ai o sarcina usoara pina la capat!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
sufletzica spune:
Gabitza
Intru repede sa iti spun sa incerci sa te calmezi, stiu ca este greu, dar ignora rezultatul ala.Si apoi trebuie sa vezi exact ce spune ca risc poate sa fie si o diferenta mica si una mare.Stii ca si mie imi iesise triplu test la fel, cu risc si la Down si la Edward, si eu am decis pur si simplu sa il ignor.Am facut o analiza pe text ca sa zic asa si cum riscul de trisomie 18 era cea mai mare (cea de Down era o diferenta mica fata de rata normala) m-am apucat sa citesc despre asta.Si ce am vazut? Ca sindromul Edward este f vizibil la eco, ca sunt malformatii grave care se vad la eco.Ori mie imi iesise eco morfologica la 14 sapt ok.Asa ca decat sa imi asum riscul amniocentezei am decis sa am incredere in Dumnezeu si sa merg linistita mai departe.Mi-am anuntat ginecologul ca nu fac amnio si gata.
Stresul cauzat de nebunia asta cu dublu si triplu test este mai rea decat testul in sine.Este atat de mare rata de esec a acestor teste incat sincer eu nu le vad sensul.Mai mult rau fac decat bine.
Sper sa te ajute ce iti spun.
In alta ordine de idei Sara mea a facut rubeola cu toate simptomele, ca la carte.Acum este bine, putem face baie azi dar inca nu iesim din carantina pana la intalnire.Asa ca nu o s aputem ajunge din pacate la intalnirea cu mosul.
Vroiam sa va spun ca si in Plaza este un trenulet care plimba copiii, foarte haios.Din aceeasi gama cu mosul din Vitan :).Mai sunt si spectacole cu copiii mai pe seara, este chiar dragutz.
Bebele meu nu este chiar bine, au iesit niste galme la ultima eco dar pt ca deocamdata nu este nimic sigur prefer sa nu spun mai multe.Pe 27 facem o noua eco si sper ca atunci sa fie un diagnostic sigur pentru ca nu este deloc placut sa stai asa, in stresul asta.Doar ca eu am pace, nu stiu exact cum, dar simt ca bebele meu este ok orice ar spune doctorii.Sper doar sa fie si doctorul meu de acord cu mine :)
Adina, taburetul ala de care zici tu este undeva pe la 50 ron.Sau cel putin asa era.Aveau rosu si parca si pe albastru.Dar nu am mai fost de curand asa ca nu stiu ce au acum in magazin.Noi avem taburet, verde praz.Si sincer as vrea sa ii mai iau unul ca sa aiba si David unul.
In vacanta asta ma pregatesc sa pictez peretii din camera copiilor.Am ales tema, mi-am cumparat vopsele, pensule...trebuie doar sa ma apuc de treaba.O sa va arat rezultatul.
Va pup ca ma duc si eu acasa.Am dat comanda la mama de niste cartofi prajiti si de o friptura la gratar si David vad ca deja se agita la gandul lor :). Este uimitor ce cuminte este copilasul asta in burta.Fata de surioara lui, este atat de linistit.Si sarcina este atat de usoara, fara arsuri si alte placeri aferente.Si fara pofte. Am lua doar 5 kg si sunt deja in sapt 22. La Sara cred ca luasem pana acum vreo 12-14 :).Ma incap inca hainele mele normale, doar pantalonii nu se inchid la burta
Cristina, cand am un pic de timp pun poze noi cu Sara sa o vedeti.Am fost tare prinsa in ultimul timp si intr-un stres nebun.Dar in vacanta imi fac timp, promit.
Fetele din Dr Taberei, de fapt toate fetele doritoare, poate ne intanim intre Craciun si Anul Nou.Ce ziceti? la un loc de joaca sau ceva de genul...Vreti?
Va pupacesc ca ma asteapta haleala acasa.
Pa!