Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
La multi ani, Lucas!
Gabitza, sper sa fie totul OK. Faptul ca e cu risc e oarecum normal la aceasta virsta, dar asta nu inseamna ca bb mic are ceva. Faci si triplu test si apoi, daca si ala iese cu risc, testul amnio (sper sa nu ajungi la el, din informatiile mele, la triplu test riscurile scad si ai nevoie de amnio numai daca riscul e ff mare). Stiu ca nu ai cum sa te linistesti, dar am vrut sa stii ca sint alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine.
Eu sint singura cu toti trei acasa, sotul e plecat cu treburi (saracu'), totul e din nou inchis, sintem ingropati in nameti! Si e si ger, nici afara nu putem iesi, decit poate sa scoatem un pic nasu'... Si, sint cu Lisandru in brate, care doarme pe muzica facuta de caprele de surori, care se cearta pe o casa, desi au doua... Am devenit imuna la tipetele lor (si Lisandru la fel), de fapt, la orice, sint de un calm de invidiat. Daca m-ati vedea, eu pe scaun, incercind sa termin mesajul asta, cu Lisandru dormind in brate (cum o putea dormi, frate, in urletele astea, alea doua jos linga mine, tipind una la alta, dar cu ochii la mine, sa le fac dreptate, dar eu nimic... se musca, se trag de par... le las sa-si scoata ochii, ca si pe noi ne lasa mama si apoi ne pupam de mama focului. In privinta piticului din brate, m-am convins, nu cred ca are nica, pur si simplu nu-i place sa-l pun jos cind e treaz, numai cind adoarme profund, pot sa-l pun linistita jos pentru vreo doua ore, dar a ajuns sa aiba un singur somnic din asta pe zi. Dar doarme noaptea, de la 9-9.30 pina la 12, suge si apoi adoarme la loc pina dimineata, la 7 sau chiar 8. Boierie! Eu pot sa spun ca ma simt un pic mai bine, s-au mai potolit rinichii, cel putin pina o vor lua pietrele la vale, probabil ca ma dureau si de la infectia urinara si de la nastere, ca de vreo trei zile nu ma mai dor chiar la fiecare miscare, din cind in cind mai am cite un junghi, dar suportabil. Tdi, bineinteles ca vreau reteta, orice imi face bine e binevenit. Da, cred ca exista radacina de patrunjel, parca am vazut.
Cam atit pentru astazi, ca timpul meu liber se reduce treptat observ, ma duc sa-l pun in patut pe printul adormit, am separat fetele si jucariile, sint in camera lor cu usa inchisa si nu au voie sa o paraseasca decit cind le spun eu... si nu le spun (sic!), poate apuc si eu sa termin cele trei tarte cu mere pe care le-am inceput de dimineata si ciorba de varza... am inchis de trei ori aragazul, ca nu am terminat de tocat varza. M-am apucat de toate, am scos niste file de somon (sau macrou!?!) sa fac snitele, am o supa cu galuste la fiert, sper sa mai ramina ceva din ele si niste cartofi de terminat de curatat ca sa-i fac natur pentru peste, ca la altceva nu ma duce capul la ora asta... am si fierul in priza, din cind in cind mai calc cite un body... Ma pufneste si risul, ca de plins mi-a trecut!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Am pus www.dropshots.com/aurice" target="_blank">dovezi ca am facut tarte si ca Lisandru mai doarme si in alta parte decit in brate...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
babygirl spune:
LA MULTI ANI, RALUCA!!!
Multumim pt pontul cu Mosul de la Mall. Am fost duminica cu Ema si i-a placut. N-a vrut sa stea in bratele mosului, dar i-a cedat acesta fotoliul sau. N-a vrut sa cante Veronica, dar a cantat mosul Veronica pt Ema.
Am lipsit de vineri pt ca n-am avut net. N-apuc acum sa va citesc, dar maine recuperez. Am intrat sa va intreb daca stiti careva cat costa la Ikea un scaunel din plastic mamuth cu spatar, nu taburet Au si pe rosu, stiti cumva?
patriciaRO spune:
Lucas Sa fii iubita si sanatoasa si sa ai parte de Sarbatori de vis alaturi de familia ta.
Eu duminica toata ziua am fost la examen. Am luat examenul cu brio si de-acuma am diploma si de instructor de bodytoning... Si am ajuns seara tarziu si prea obosita ca sa mai scriu ceva. Am mai intrat sa mai dau detalii dar apoi la 10 eram in pat.
Beatrice, mami de Alex pifos
omustata spune:
La multi ani, Raluca! Sa fii sanatoasa si sa termini cu bine masteratul!
Anca-am vazut toate pozele, in sfarsit. Frumosi ca de obicei.
Nelia-sunteti o familie foarte reusita! Tu arati excelent, nici nu s-ar zice ca ai nascut acum 3 saptamani (deja!!!), iar fetitele sunt niste scumpe. Are Lisandru o poza cand sta cu buza putin indoita unde mi s-a parut ca seamana cu tine. Cat despre faptul ca Lisandru doarme cand fetele tipa, stiu ca atunci cand Maya era de varsta lui noi dadeam cu aspiratorul langa ea si nu se trezea. Acum doarme iepureste, se trezeste la cel mai mic zgomot. Citisem undeva ca la varsta aceasta inca nu sunt constienti de mediul inconjurator si din cauza asta nu ii deranjeaza zgomotul. Ce bine ca doarme ca lumea. Si eu am un astfel de copil si stiu ce binecuvantare este.
Gabitza-te rog mult nu te stresa. Am auzit de atata false alerte legate de testele astea, incat efectiv nu cred ca are bebelusul tau nimic. Stiu ca esti ingrijorata, si eu as fi, insa ponderea persoanelor pe care le stiu ca s-a alarmat de la asemenea teste care s-au dovedit false este atat de mare incat eu sincer ma indoiesc de utilitatea lor. Eu nici nu mi-am facut triplu test. Ce-i drept, dupa 35 de ani aici ti-l fac obligatoriu, dar eu inca nu aveam anii astia pe vremea aceea.
Beatrice-felicitari pentru diploma.
OlgaT-uitandu-ma pe adresa ta de pe plic mi-am dat seama ca locuiesti exact in acelasi oras cu rudele sotului meu din Canada. Ar fi culmea sa stati si aproape.
Maya se simte mai bine, dar tot vomeaza o data pe zi, ceea ce ma speriase rau de tot. Numai la voi ma gandeam OanaC. Apoi dimineata am sunat la daycare sa-i intreb daca circula vreun virus prin clasa Mayei si mi-au spus ca toata clasa ei a fost bolnava de virus la stomac si cu exact aceleasi simptome. Asa ca m-am mai linistit. Am dus-o totusi la dr azi dimineata si binenteles ca a fost degeaba. Mi-au spus ca toata ziua azi numai copii cu virusul asta au venit si m-au trimis acasa asa cum am venit. Dar stand cu ea acasa zilele astea (inca nu am inceput noul servici, si l-am intrerupt pe cel temporar, deci am o pauza pana in ianuarie) m-a apucat disperarea. Oare ce fac eu cand incep serviciul, daca trebuie sa stau acasa cu ea 5 zile? Nu-mi pot permite sa lipsesc atat de mult de la servici. Si nu avem pe absolut nimeni care sa ne ajute. Sotul ma linisteste ca vom face cu randul, dar el pleaca destul de des. De fapt si acum cat Maya a fost bolnava el a fost la o conferinta in India. A venit azi cand deja Maya este mai bine. Dar azi nu este joi, asa ca ma opresc aici.
Olga si Maya (28.05.2005)
ChrisDun spune:
'Neata !
Ralwca - sanatate multa si putere sa le duci pe toate !
Gabitza, tin pumnii sa fie totul bine.
Florentina, frumoasa ideea ta, iar faptul ca ai reusit sa obtii sala este minunat ! Din pacate, desi Carina se simte bine, azi noapte a dormit calumea si nu a mai avut febra (nu are nici secretii), n-as vrea sa ma risc sa vin cu ea (desi taaaaare as mai fi vrut) si apoi sa va virusez pe toate .... Asa ca eu zic pas.
Bea, felicitari si la mai bine !
Adina, din pacate habar nu am cat poate costa un scaunel dintr-acela colorat, cu spatar, desi chiar la inceputul lui decembrie m-am uitat expres, gandindu-ma ca as putea sa ii iau Carinei (vreo 50 de lei ??)... in schimb, am retinut cat costa scaunele din lemn antichizat, 70 de lei bucata ...
Nelia, ce mici gospodine ai tu acolo ? Felicitari pentru cum te descurci cu toate, de fiecare data ma uimesti !
Apropo de capricii, la noi (deocamdata) functioneaza numaratul pana la 3 Nu apucam sa zicem 2 si deja s-a executat, desi daca nu aplicam metoda, n-avem nici cele mai mici sanse de a o convinge... In schimb, daca o iau in brate sau o trag deoparte cand face vreo boroboata, imi iau instant palme peste oki Ultima data a fost in public, la coada la Angst ... si se uitau oamenii aia la mine si la ta-su cu o milaaaaa
Sa aveti spor (in ce v-ati propus azi)!
Cloreta spune:
Adin, ceva in jur de 48-50 ron era, cand am fost noi acum o mie de aninu aveau rosu
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
denisa73 spune:
Am fost la dr si e sanatos tun,adica o sa avem tot BAIETEL,eu asta imi si doream,e altceva 2 baieti se inteleg altfel.Astazi Cristian s-a inchis cu cheia pe dinauntru in dormitor si a trebuit sa chemam pe cei care se ocupa special de deschisul usilor si ne-a luat o gramada de bani pt 1 minut,cat ia luat pana a deschis.Va pupic dulce!
19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
monu spune:
Felicitari pt caruciorul albastru!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.