LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LAURA 13 sunt INDRAGOSTITA de puiul tau,e un scump
DESIREE buna descoperire,da-i mai multe feluri cu el,vezi poate accepta!Al meu nu are nici un aliment(in afara de lapte)pe care sa-l manance cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Momentul drobului de sare
Stiati ca spuma de baie:
- este iritanta pentru zona genitala, ceea ce poate sa dea usturimi la urinare? Sau sa favorizeze aparitia infectiilor urinare? www.babycenter.com/400_when-can-my-baby-take-a-bubble-bath_515114_1000.bc" target="_blank">Link
- nu este indicata in cazul copiilor care au dermatita atopica?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Lavinia, ai dreptate, e albastru ( ma uitai in frigider)..Hochland classic, neafumat..nu stiu ce mi-a venit cu rosu...cred ca l-am vazut si pe ala rosu in seara asta si mi-a ramas pe chelie..e ala albastru, clar!afumat nu i-as da..inca!

l-am spalat o singura data cu gelul meu de dus..ca eram in pana de samponel! sunt o gramada de produse pentru copii, non-alergene,speciale pentru ei, pe piata...nu are rost sa ii spalam cu ale noastre..care sunt facute petnru noi si cu mai putine masuri de protectie a pielii!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Care aveti chef de vizionat poze cu un bebel mic la botez(ca eu nu stiam la vremea aia a pune poze)acu nu aveam ce face si..poftiti pozebotez

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

vai cat de frumosi sunteti toti 3. bravo, felicitari ca ai facut acest bb asa tanara.

laura nu stiu care m-a imbolnavit mai tare: dani, zapada, sau geaca. de unde are geaca asa simpla? am cautat de am albit...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Care zice si mie cum se zice la "muci" in engleza??? ...am io o vaga amintire ca ar fi "snot" sau ceva asemanator, dar nu-s sigura...no, scoateti-ma din dilema...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

chris pai si d mananca mai putin de cand vrea doar mancare 'normala'. dar poti incepe cu o masa neblenduita la 2 zile, sa zicem. ca de pregatit nu se va pregati decat exersand. nu zic sa incepi de acum...dar dupa ce isi revine, daca ii face placere...a, si chiar acum, ai putea sa o incerci cu banana intreaga, de ex. s-ar putea sa manance de placere mai mult decat de nevoie, respectiv blenduitul

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Mmentul drobului de sare
Stiati ca spuma de baie:
- este iritanta pentru zona genitala, ceea ce poate sa dea usturimi la urinare? Sau sa favorizeze aparitia infectiilor urinare? www.babycenter.com/400_when-can-my-baby-take-a-bubble-bath_515114_1000.bc" target="_blank">Link
- nu este indicata in cazul copiilor care au dermatita atopica?

ce ma enervezi...noi inca avem marea problema cu facutul baii in cadita.. cred ca nu mai e nimeni ca noi..de bine ce acum juma' de an dadeam tonul...acum imi e greu sa fac chestii fun pt mai mult de 5 min in juma' de m patrat in cadita...si ieri am vazut ca a facut niste bulburuci in apa si au iesit balonase. si le tot urmarea cu degetul...ma mai gandesc...oricum sa fie ceva special pt copii. si oricum nu dureaza peste 10 min baitza deci..ma mai gandesc...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

Care zice si mie cum se zice la "muci" in engleza??? ...am io o vaga amintire ca ar fi "snot" sau ceva asemanator, dar nu-s sigura...no, scoateti-ma din dilema...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

da, snot

cu muci= snotty

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by deeaA

Care aveti chef de vizionat poze cu un bebel mic la botez(ca eu nu stiam la vremea aia a pune poze)acu nu aveam ce face si..poftiti pozebotez

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

vai cat de frumosi sunteti toti 3. bravo, felicitari ca ai facut acest bb asa tanara.

laura nu stiu care m-a imbolnavit mai tare: dani, zapada, sau geaca. de unde are geaca asa simpla? am cautat de am albit...

diana si david 03.12.06

sigur dani te-a imbolnavit cel mai tare ca e cel mai frumos, dupa al tau desigur, in ochii tai geaca e mark&spencer, e mostenire de la nepotica mea, aia de la caracal....am zis ca eu nu am dat nici un banut pe haine de iarna, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ps sa mai zic ca mai am doua asa? daca erai mai aproape faceam cu randul....o sapt tu una, alta sapt eu si tot asa........daca ziceai mai repede se rezolva....chit ca sunt mosternire

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput