LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DIANOCICA multumesc frumos!Si faza cu asa de tanara,nu am vrut...dar daca s-a intamplat si m-am simtit pregatita....nu am regretat nici o secunda pana acum ..si nici de acum incolo(never ever)
Baiatului meu ii place sa doarma cu caputul pe perna,eu il las fara,dar ingraditi cu 2 perne(sa nu cada)si-l gasesc mereu dormind ca un om mare,cu capul pe perna.De la cat este recomandat sa doarma cu perna???ca mie una mi-e frica ca se sufoca sau ca face rau la coloana ca nu sta drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,
Intre timp s-a terminat spuma..si nu mai folosit de vreo luna..da nu a avut nimic.

Laura,
are Dani niste ochi..te dau pe spate..o sa-ti stea fetele la usa..

mihaita s-a speriat de zapada..a scuturat un brad si i-a cazu tzapada pe fata..si dupa aia nu a mai vrut sa puna mana sau sa intre cu picioarele in ea.

minunea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Donia,
Intre timp s-a terminat spuma..si nu mai folosit de vreo luna..da nu a avut nimic.

Laura,
are Dani niste ochi..te dau pe spate..o sa-ti stea fetele la usa..

mihaita s-a speriat de zapada..a scuturat un brad si i-a cazu tzapada pe fata..si dupa aia nu a mai vrut sa puna mana sau sa intre cu picioarele in ea.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

in primul rand pt ma-ma!!!! baiat mare ce sa mai! in al doilea rand multumim de aprecieri, dar dupa cum arata "piata" din iasi cred ca mihaita va fi un concurent serios la fete....noroc ca stam in cartiere diferite in al treilea rand tre' sa zic ca dani a simtit nevoia sa si guste zapada....de 2 ori, desi s-a strambat din prima....a mai bagat boticul o data

deeaeu stiu ca nici pt adulti sunt sunt f indicate pernele, acum, sincer, nu stiu sa iti zic de ce si nici cat rau ii face lui bb......dar daca puteti evita.....daca nu....incearca sa ii dai o pernita mica mica sa doarma pe ea, macar nu doarme pe din acelea mari

asiza initial vroiam sa zic apoi am dat in ....iar muci....offff, pana cand????? sa dea DD ca data asta sa nu fie nimic grav, doar niste muci.....si tusea sa dispara DEFINITIV!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Nici nu mai vorbesc cu voi... intai Canada... acum Iasiul... vrem si noi zapada!!! A nins si la noi putin dimineata cica, dar bineinteles ca aici nu se aseaza...

Azi am trait un moment special - am fost cu Serban la serbarea de Craciun de la mine de la serviciu. De fapt, s-a organizat la teatrul de papusi si copiii au putut viziona un spectacol, apoi au primit cadourile (din care se vor infrupta mami cu tati... ca lui nu am ce sa-i dau de acolo - numai bomboane cu ciocolata, etc, etc...). Nu imi pusesem prea mari sperante, dar am zis ca nu ne obliga nimeni sa stam, daca nu ii place plecam si gata. Ei, dar a stat puiul meu la mine in brate 40 minute si a urmarit spectacolul... Cand am ajuns noi incepuse deja, dar am stat totusi pana la sfarsit... ma uitam la el cat de atent era... asa dulce... si nedumerit cand toata lumea radea... se uita in jur... nu stiu daca mai erau copii asa mici in sala... dar eu eram asa mandra, si simteam ca puiul meu e cel mai cel..si...si... stiti voi...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza, nu stiu daca te ajuta cu ceva, am postat acum cateva mesaje 'tratamentul' aplicat (cu de la mine putere) pt mucii galbeni ai lui marc. e prima daca cand iau mucii in primire de la primul semn, cu arsenalul intreg (nu numai ser fiziologic) si e prima data cand castig meciul cu ei. asta seara l-am aspirat si nu a mai iesit aproape nimic. voiam sa fiu sigura. a durat 4 zile dar pt noi e o mare victorie, de fiecare data mucii galbeni insemnau infectie in nas, care mergea ori spre amigdale ori spre ureche.

fetelor, stie cineva pe langa budapesta, sau pe drumul intre oradea si budapesta, un hipermarket ceva de unde se pot cumpara borcanele pt bb la preturi mai bune ca la noi? (sotul merge pana la budapesta, duce pe cineva la aeroport sapt viitoare si vreau sa ia borcanele)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Pentru ca doar ce a batut miezul noptii, profit de ocazie sa urez norei mele Alessia, sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata! Un pupic maaaaaaare de la Serban!

Si si pt Maya si Andrei!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumoase de pica antonia si mama ei, nu stiam de unde are antonia ochii dar acu am aflat

laura ala mic al tau e scump tare dar de cate ori ma uit la albumul vostru nu ma abtin sa nu ma uit la asta
http://family.webshots.com/photo/2544807600060410496aojmKp
haioasa rau poza

acu ma duc sa vad ce poze mai sunt

nici ivan nu mananca fructe, a mancat fructe doar la borcan, acum nici din alea nu prea mai ii sunt pe plac da tot mai baga un borcan de 130 pe zi

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Am disparut cateva zile pentru ca n-am prea avut acces la calculator din cauza sotului si oricum nu puteam posta din cauza problemelor cu yahoo-ul. Acum cica s-au rezolvat. Da doamne sa si tina minunea! Acum am de recuperat o gramada, dar maine seara ma pun pe citit din urma.
Cu putina intarziere dar din tot sufletul urez si eu:
La multi ani fulguletilor nascuti pe 13, 14 si 15 decembrie!
Beatrice de Chinico
Christian de Donia
Darius de Madaluta
Rares de Danutz
Eric de A_deju
Elisa Cristiana de Daphna

La multi ani si fulguletilor care pe 16 decembrie implinesc un anisor!
Maya-Maria de Ingerasa
Andrei de M_monique
Alessia de Flore26

Tuturor multa sanatate, bucurii, noroc si fericire! Felicitari parintilor pentru frumosii copii carora le-au dat viata!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi am serbat si noi ziua Alexiei impreuna cu Grigore al Ruxandrei si cu Maya, o piersicuta. A fost super, copiii s-au distrat tare bine. Dupa ce-au plecat invitatii Alexia s-a asezat in fundulet la usa si a inceput sa planga, ar fi vrut sa continue petrecerea. Lasa ca vom petrece si maine, adica azi, de fapt, ca vin nasii sa-i rupa turta. Maine seara pun si poze, ca acum sunt rupta de oboseala!

De-abia astept sa citesc din urma, mai ales ca sunt si niste povesti ale nasterilor, sa vad si poze... maine seara.

Noapte buna tuturor si o duminica frumoasa!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput