LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chris80

dbunny - dupa o saptamana de boala a lui pisi, iti pot spune acelasi lucru ca si dianocica, si pe care mi l-a spus si dr: lasa-i organismul in ritmul lui. pt mine au fost niste zile fff rele, in care pisi s-a schimbat tare mult tare mult la mutritza, zici ca e alt copil. ma ia jalea privind-o, sau vazand cum trec orele de masa una dupa alta si eu arunc mancarea una dupa alta, si ce progres a facut ca a mancat la pranz 8 (opt) lingurite, 4 de mancare si 4 de iaurt, dupa ce in ziua precedenta nici nu se atinsese! asta de la un copil care manca inainte vreo 3-400 de grame la masa de pranz! stiu ca se poate mult mai rau, doamne fereste, dar pe mine m-a cam terminat peisajul din bucataria mea: copilul alb si schimbat la fata in scaun si 3-4-5 feluri de mancare neatinse, numai bune de aruncat.
asta e, ii trebuie timp sa isi revina, ii multumesc lui dumnezeu ca e doar atat, si ma bucur ca azi a mancat bine la pranz. acum nu mai este atat de slabita, nu mai cade din picioare, si ma bucur ca am ajuns pana aici. sunt surprinsa neplacut de mine insami, ma stiam mai rationala, dar asta nu m-a impiedicat sa vad negru in fata ochilor.
m-am lungit. ideea e ca in perioada de dupa boala nu stau lucrurile chiar asa de bine ca inainte si trebuie sa le luam ca atare-uite cine vorbeste :)

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

ntz ntz ntz...nu mananca fructe blenduite de la 6 luni...nu-i place textura..ca fructele in sine le haleste..bucatica cu bucatica... azi a stat lipit de mine in picioare pana i-am curatat o mandarina de toate pielitele...si nu s-a dus.. si a papat tot...si ieri era plin pe botic si barbita de sucul ananasului, eu vroiam sa pape fructe blenduite ca inainte ca-i dadeam 1 mar+ 1 para +juma de banana...de exemplu...asta da aport vitaminic in 5 minute, asa pe bucatele mananca nici pe jumatate si stam o ora...deh...am copil mare

adeju...m-am uitat pe punga scutecelor noastre. Pampersu(dodot la noi) nr 6 e de la 17 la 28 de kile asa mari sunteti?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

cum ati facut muci mai fluizi?seba ii are fff vascosi,degeaba il aspir ca in momentul urmator e iar plin,si respira greu.iar e ragusit-de la secretiile astea care il tot irita.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

sterimar la greu. cate 5-6 pufuri in fiecare nara, apoi asteptam, culcati, pana incepea toate cele sa curga spre gurita si abia atunci aspiram. parca a deju zicea ca la ei a functionat mult mai bine serul fiziologic
multa sanatate

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

cum ati facut muci mai fluizi?seba ii are fff vascosi,degeaba il aspir ca in momentul urmator e iar plin,si respira greu.iar e ragusit-de la secretiile astea care il tot irita.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

am folosit genticol, 2 ori/zi si protargol 2 ori/zi. plus apa de mare (mar plus). am inmuiat secretiile cu mar plus din belsug, aspirat imediat, pus colargol/genticol (alternativ) imediat. au fost grosi si galben verzui 3 zile, azi parca nu mai are aproape deloc, nu l-am mai aspirat. (este o premiera pt noi sa avem doar muci si sa-i tratam cu succes - dar nu m-am mai oprit doar la ser fiziologic ca si pana acum...)

sanatate!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Vazut frumusatza de copil de madaluta... de unde i-ai luat camasa aia rosie? e foarte faina..i-ash lua si eu la Dani.
anateo...eu cand am fost la ugente mi-au spus ser in fiecare nara de 3-4 ori pe zi. Si au zis ca-i mai bun decat sprayul ala de mare..asiza stie si ea de ser incalzit putin...in fata mea i-au injectat cate-o seringa intreaga(5ml) ser in fiecare nara...si n-a fost dureros deloc..mai tare plange cand il spreiez eu acas

ah..si i-am dat flumil pt muci 4 zile la rand... si tot degeaba..de tot n-au disparut...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai ca am nimerit-o ca nuca in perete! :)
am constatat si eu, in incercarea mea nereusita de a-i da bucatele mai mari, ca scazuse simtitor cantitatea de papica, direct proportional cu cresterea timpului la masa. iar treaba asta nu ne-a placut deloc, nici ei, nici mie, asa ca am renuntat, am ajuns la concluzia ca inca nu e pregatita.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ma chinui de la ora 3, dar.....
am facut cunostiinta cu zapada

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

apropo de faptul ca le cere organismul un anumit aliment o perioada de timp, fi-miu a descoperit cascavalul..am gasit un cascaval foarte bun, nesarat, neafumat de la Hochland, acela in ambalaj rosu si mananca de rupe de vreo 3 zile...in afara de micul dejun care e ceva mai diversificat..el papa doar cascaval, felii, cu mana lui...legume nu, carne nu..decat vreo cateva lingurite si musai printre cateva bucatele de cascaval ..iar seara refuza cu strasnicie orice altceva , chiar si iaurtul cel mult iubit..vrea doar cascaval..fara exagerare ieri a mancat vreo 7-8 felii subtiri, de am crezut ca o sa i se faca rau...nu o fi prea mult atata cascaval? probabil ca ar trebui sa i dau cu masura dar rupe din el cu atata pofta si il trece dintr-o parte in alta a gurii cu atata patos ( de parca ar avea cu ce sa il mestece ) incat mi tare drag sa il vad cum papa singurel!

abia in seara asta a acceptat putin pire de mazare cu pui...dar insotit de ..cascaval!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Care aveti chef de vizionat poze cu un bebel mic la botez(ca eu nu stiam la vremea aia a pune poze)acu nu aveam ce face si..poftiti pozebotez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ioooiii, ce fain e Dani in zapada!!!!

Sa va mai zic de noi...joi ne-au parasit mucii, definitiv am zis noi, nici macar un muc n-o mai avut, n-am mai aspirat...am rasuflat usurata, tusea era si ea pe trecute...deh, da' de unde...vineri dimineata muci garla, da' mai multi si mai inversunati ca saptamana trecuta...am luat-o deci de la inceput si habar nu am care e cauza. Tusea exista si ea, dar nu mai e asa puternica...doar ca in seara asta mi s-a parut a fi tuse latratoare de vreo 2 ori...sper sa mi se fi parut doar. In rest, toate bune ...

Azi a papat si el o felie intreaga de paine cu Almette, asa soldatei...nu-mi venea sa cred..mamaaa, ce-i placeee!!! Bine, lui painea ii place oricum; deja stie in care sertar tinem painea, merge, il deschide si se serveste ...Asta nu moare de foame...

Dianocica, nota 10 pentru al tau!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

quote:
Originally posted by desiree

apropo de faptul ca le cere organismul un anumit aliment o perioada de timp, fi-miu a descoperit cascavalul..am gasit un cascaval foarte bun, nesarat, neafumat de la Hochland, acela in ambalaj rosu si mananca de rupe de vreo 3 zile...in afara de micul dejun care e ceva mai diversificat..el papa doar cascaval, felii, cu mana lui...legume nu, carne nu..decat vreo cateva lingurite si musai printre cateva bucatele de cascaval ..iar seara refuza cu strasnicie orice altceva , chiar si iaurtul cel mult iubit..vrea doar cascaval..fara exagerare ieri a mancat vreo 7-8 felii subtiri, de am crezut ca o sa i se faca rau...nu o fi prea mult atata cascaval? probabil ca ar trebui sa i dau cu masura dar rupe din el cu atata pofta si il trece dintr-o parte in alta a gurii cu atata patos ( de parca ar avea cu ce sa il mestece ) incat mi tare drag sa il vad cum papa singurel!

abia in seara asta a acceptat putin pire de mazare cu pui...dar insotit de ..cascaval!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Eu stiu ca ala rosu e afumat.
mai bine incearca-l pe ala albastru.

Dianocica,

Eu i-am pus spuma de baie de-a noastra (Fa cu iaurt parca).
2 picaturi au fost suficiente,iar efectul a fost garantat!

minunea mea

Mergi la inceput