LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by Dbunny
Asiza ce-i aia Almette?
Pasta de branza de vaci cu smanatana si sare...sigur aveti si voi acolo ...
n-am vazut...e pt copii? e ceva stil vay crem?(nu stiu cum se scrie crema aia de unt cu smantana de la unguri...si este cu diferite arome, de sunca, de ierburi cu usturoi, de carnatz...etc) stil Philadelphia...??
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
danita spune:
da, dbunny seamana cu vajcream.
intrebare : ce aduce mosul sotilor vostri ?? sunt in pana de idei poate veniti voi cu ceva fain :)
pupici
D
eu am trecut la faringita :(
Laura13 spune:
dbunny eu l-as lasat daca m-ar lasa si el...la noi printre simpome e si statul in barte....exagerat de mult....ziua, ca noaptea n-ar sta fereasca D-zeu......ei ziua sta in brate, dar numai cu mine in picioare. apropo poate maine dim imi aduce si mie aminte cineva sa imi fac programare la dc.....nu mai pot de spate, piciorul drept ma lasa efectiv, imi scapa sub mine, am cazut ieri de 2 ori deci vrea in brate ori in bucatarie, sa vada nu stiu ce ca oricum nu vrea nik de acolo sau la geam. sau sa mearga, netinut de manuta, dar pt ca e ffff obosit tot cade, se loveste, plange, in brate reusesc sa il linistesc, apoi vrea iar sa mearga, singur....stii ce urmeaza, nu? cam asa se desfasoara activitatea la noi. chef de joaca....ioc. dar scot acum arsenalul greu....jucarii ascunse de vreo 3 sapt! sa vezi acum nebunie....sper
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
vazut poze de la partyul norei , danny in primele ore , nins afara cu fulgi maaari, ce mai, bune dispozitie maxima. degeaba incearca donia sa-mi ia bucuria celor 0,5 cm de zapada cu cifrele alea astronomice ca io nu ma las.. asa ca vi-l prezint pe...www.youtube.com/watch?v=XIy0gIou9P0" target="_blank">fulgerica
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Ktrinel spune:
....ningeeee.....360cm deja cazuti + 40cm care cad azi = ...faceti voi socoteala....nu mai pun poze, doar zic...
zicea cineva de nuci prajite....vai ce amintiri mi-ati trezit...cum de am uitat de asa ceva ??
ma intorc in barlog...
la toata lumea
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
danita spune:
Horoscopul 2008 pe scurt, pentru Taur
Pentru nativii Taur, anul 2008 vine cu optimism si imaginatie creatoare . Daca lucrati intr-un domeniu care presupune creativitate, in 2008 culegeti roadele muncii depuse de mult timp incoace . Daca, insa, actualul loc de munca nu va satisface, aveti ocazia sa gasiti unul mult mai bun, care sa va permita sa va manifestati creativitatea .
Aceasta evolutie se datoreaza prezentei lui Jupiter si Pluto in Capricorn (semn de Pamant, ca si Taurul) . Jupiter aduce reusite, iar Pluto determina schimbari majore, pe termen lung .
Pe tot parcursul anului, Saturn (planeta care reprezinta karma, regulile si restrictiile si ne guverneaza viata fizica) se afla in Fecioara, intr-o pozitie armonioasa cu Soarele natal al Taurului . Pana in toamna lui 2009, Saturn tranziteaza casa a V-a a nativilor Taur, care este casa creativitatii, a copiilor si a dragostei . Prin urmare, Saturn va ajuta sa puneti ordine in aceste domenii . Daca v-ati gasit deja dragostea, in 2008 s-ar putea sa discutati serios despre oficializarea relatiei .
Uranus, planeta care simbolizeaza schimbarile bruste si surprinzatoare, isi continua tranzitul in casa a XI-a a nativilor Taur pe tot parcursul anului 2008 . Aveti sanse sa va realizati anumite visuri, dorinte personale, cu ajutorul prietenilor .
Neptun se afla in continuare in Varsator, in casa a X-a a nativilor Taur, favorizand creatia artistica: literatura, dramaturgia, arta plastica, muzica, dansul .
danita spune:
LA MULTI ANI , ALESSIA , LA MULTI ANI MAYA ! Va doresc sa aveti parte de ce este mai bun in viata!
D
Dia1609 spune:
ktrinel, tu chiar vrei sa ma oftic? hai mai, nu mai pove de zapada, ca asa un dor mi-e de zapada... dar din aia cu nameti maaari, sa ne tavalim in zapada si sa dam copilul pe sanie... of, ce incantata ar fi oana .... si de abia in februarie mergem la munte :(
acum am venit de la party-ul alessiei de flore (na, ktrinel, sa te oftici si tu, ca n-ai atatia copii acolo )... f frumos, si f obositor, ma duc sa culc copilul, care bineinteles ca e rupt (de fapt i s-a facut somn de pe masina, chiar inainte de a ajunge acolo)... party in toata regula, alessia o scumpa, a avut o tinuta impecabila, de craciunita dulceee, va pune flore poze sa o vedeti, iti venea s-o mananci... si deja merge bine de tot... deci, multi copii, unul mai dragut ca celalalt, frumoase jucarii... oana a ochit o papusa sus pe un raft (era inca in cutie) si exact pe aia i-a trebuit-o si a tinut-o in brate non stop , s-a batut cu alti copii pt ea ... ada era si ea somnoroasa, ca adormise pe masina, dar asa atmosfera faina a fost... au calarit un catel maaaare de tot ... vedeti voi in poze .... peste 2 saptamani
Ktrinel spune:
....julie e fascinata de ce vede pe geam si nu mai doarme
apropo de horoscop ....multumesc,suna tare bine la mine pe anul asta...dianarus, si tu esti berbec? nu stiam. dar nu-i de mirare...
dianocica spune:
www.dropshots.com/dianocica#date/2007-03-21/08:21:30" target="_blank">prima intalnire cu zapada
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda