LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

]Dia, vrei razbel? in zapada sa ne batem ? sau in copii sa ne intrecem? ...Flore, printeselor, abia astept sa va vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

]Dia, vrei razbel? in zapada sa ne batem ? sau in copii sa ne intrecem? ...Flore, printeselor, abia astept sa va vad.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

da da da da da ,.. vreau razbel in zapada cu copii cu tot ... te bagi? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, ce "bentite si fundite? agrafe si alte ciumbuslucuri agatate-n par?" ... aia a fost pe la 3 luni, ca acuma nu mai sta... si le smulge din par cat ai zice peste... si mooor, ca asa de bine ii sta cu agrafe si alte cele... nu le tine nici macar de-o poza ... asta e, poate i-or trebui pe la 5 ani ... si fiindca ii tot intra parul in ochi, am tuns-i acum cateva zile in somn ... asa ca nu mai are parul lung, sa fie altele domnisoare, care stau cu bentite, agrafe si fundite... ca noi suntem baietei acuma (noroc cu cerceii din urechi, ma felicit ca i-am pus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica dupa ce mi s-a blocat calc de vreo 3 ori am reusit sa vad filmuletul....ma asteptam sa il vad infofolit pana-n gat la prima zapada si cand colo....mai, mai ce a mai studiat bulgarelul ala.....ma duc sa ii fac si eu lui dani....mie nu-mi trecuse prin cap

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

vazut poze de la party cu Oana si printesele
vazut poze si cu fulgerica si primul contact cu zapada

Laura-poate e de la dintisori maselute toata agitatia asta sper sa treaca repede
antonia aseara iar a adormit la 1

ma bag si eu la razbel cu zapada ma primiti?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alex se uita cu d pe poze. si ii zicea:
-tati, uite, aici suntem noi la mare. iti mai aduci aminte?
-a
-si cum ma, tati, ma, tu o sa uiti tot? tot ce facem noi acum? toate lucrurile astea frumoase?

va dati seama ca mi-a sarit o lacrima instant...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

....zbang ....un bulgare pe spate, Dia, te-am ochiitt........chiar ar fi faina o bataie cu zapada...dar cu cine? ...cu soacra...hihihi...ce tinta as avea...

dianocica, tu cu ce filmezi si cum pui filmul ? faci vreo manevra? ca eu filmez cu aparatul foto si cand le pun pe un site, desi pe calc se vad bine, iese ca naiba...parca se schimba rezolutia...care e secretul?

zbang, un bulgare si pt tine...bai, ce tinta am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

...nu mai pot...aseara nu mi s-a parut...tuse latratoare si parca incepe si a ragusi. Mie-mi seamana a laringita...de ce?????????

Rog sa nu-mi raspundeti la mesajul asta...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si daca tot veni vorba de zapada,si noua ne placeee

DIA,mortale pozele,sunteti niste frumoase toate!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Of Asiza ce rau imi pare... of Doamne sanatate!
Du-te la doctor.. refacere rapida!

minunea mea

Mergi la inceput