LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
sunt ofocial disperata. dupa 3 sapt de nesomn noaptea (o singura noapte am avut in care nu ne-am trezit de min 5-6 ori) acum nu mai doarme nici ziua. cate 40 min, de 2 ori pe zi, dupa care se trezeste plangand ffffff tare, abia abia l-am linistit, dupa 20 min de reclame. nu vrea in brate, nu vrea jos, nu vrea pe pat.....plange si plange. ei de ieri a declarat si greva foamei, ieri a papat fructele dimineata, dupa care 180 ml de lapte toata ziua....si cateva firmituri de paine. nu mandarine, nu legume, nu nimic. azi dim fructele cu chiu cu vai, la pranz 5 lingurite legume, 5 bucatele de paine, 90 ml lapte si atat. nu vrea biscuiti, nu vrea mandarine, nu vrea paine.......ce-i cu el?????????????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Asiza,
Multumim de complimente si multumim pt photo frame- foarte tare!
Dia,
Ce frumosi suuunntt.. si Oana e bossul acolo .
Si Alessia..mama ce ochi mari si albastri!
minunea mea
ziggy spune:
Maya-Maria de Ingerasa
Andrei de Monique
Alessia de Flore
Teutz, frumoasa povestea nasterii.
Danutz, sanatate multa Mariei-Sale, sa ii treaca febra.
deeaA spune:
DIA sunt absolut superbe pozele,fulguletii, mamicile
YAGMUR dar nu stiu de unde sa le iau(PM-urile)dc am primit...etc..sunt intr-ale pc-ului,oricum multumesc ca te-ai gandit la mine,uite,multi,multi pt.tine
DIANOCICA mersi pt.LOS TRES CERDITOS a stat si baiatul meu linistit 5 min ....si cred ca asa o sa fac si eu cu pernele,ca nu se poate,eu il dau la o parte,eu il gasesc cu caputul pe perna.
adinazot spune:
MAYA,ALESSIA,ANDREI
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
deeaA spune:
A si multumim fetelor care s-au gandit si la noi si ne-au trimis si noua zapada,e asa frumooooooooos afara
LAURA 13 nush ce sfat sa-ti dau,ca asa se intampla si la noi de cateva nopti(mai putin faza cu mancatul,ca oricum el nu prea mananaca)or fi dintii????
daphna spune:
ALESSIA!!!!!
ANDREI!!!!!!!!
MAYA!!!!!!!!!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!!
Fetelor ,multumim mult ptr urarile d ieri....sunteti minunate.
A fost o zi superba,cu multi fluturasi in stomac...am retrait cu mare emotie momentele de acum un an,cand i-am vazut ptr prima data mutrisoara frumoasa.Bine ai zis,Madaluta.....Elisa este visul superb al vietii noastre,motivul vietii noastre pentru care m-am chinuit si am luptat cred k vreo zece ani.Elisa....te iubeste mami mult,mult,mult............
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Donia spune:
La multi ani Alessia!
La multi ani Andrei!
La multi nai Maya!
Sa fiti fericiti o viata intreaga si sa va mearga bine, bine, bine!
Felcitari pentru primul anisor!
Felicitari flore, monique si ingerasa pentru minunile voastre!
Eu raportez din nameti, se anunta 40 cm de zapada, eu sper sa se opreasca pe la 25 maxim. Ktrinel probabil face transee pe sub nameti.
Azi vin nasii la noi pentru taiatul de mot, sper sa fim bine cu totii. Revin pe seara sa ma uit la poze.
Teutz, minunata povestea nasterii, esti plina de dragoste pentru frumoasa ta!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Care aveti chef de vizionat poze cu un bebel mic la botez(ca eu nu stiam la vremea aia a pune poze)acu nu aveam ce face si..poftiti pozebotez
Ce mititel era in cadita aia tinut de popa...cum mai trece timpul Doamne...ai 2 copii frumosi
Admirat si gogosarel Daniel de Laura la zapada...cata distractieeeee..noi am pupat zapada anul trecut, anul asta nu mai pupam dupa cum se anunta timpul...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
f pe scurt, ca-mi pica netul non stop
cu intarziere de 2 saptamani fix , poze de la party-ul de 1 an al Oanei
edit: in poze le puteti vedea pe fulguletzele: Oana, Ada, Alessia si Karina
Adimrat party cu domnisoare adevarate......Oana are par lung...cand treceti la bentite si fundite? agrafe si alte ciumbuslucuri agatate-n par?(d'aia vroiam eu fetita...sa-i fac freze si fundite-n par)
Desiree...daca nu face reactie urata la cascaval da-i...dar n-ar trebui sa inlocuiasca alte mese....eu ceea ce-i place mult ii dau cat vrea el...dupa portia lui de papica!
Laura... noi avem simtome asemanatoare: dormitul fatal, rasuciri si treziri in urlete, dar apetit inca mai are si papa bine. ceea ce mai avem e o roseata mica(iritatie) la fundoi...si vad ca totalul asat de sintoame vin si se duc...vin si se duc...dar ne chinuie asa de vreo luna. eu dau vina pe dinti, masele si alti colti....stii ce-am observat? se streseaza si el cand sunt toata ziua calare pe el...il mai las in treaba lui...si-si vede de treaba prin toate colturile sufrageriei, prin sertare, cu camioane si vaca lola dupa gust...daca-i copil...sa se joace...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.