LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Asiza ce-i aia Almette?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Pasta de branza de vaci cu smanatana si sare...sigur aveti si voi acolo ...
Teutz, citit pe nerasuflate minunata poveste a nasterii!!! ...astept poze...
Dianocica, evident ca copilu' e ok, la fel cum e si Denis...gecile astea sunt de vina, mama lor de geci, ca nici lui Denis nu i se incheie pana sus
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dbunny spune:
www.dropshots.com/dbunny#date/2006-12-30/19:42:54" target="_blank">Dani in primele 3 ore de viata
E un colaj facut de cumnata-mea...cu muzica...dar cam mare...lasati sa se incarca prima data...a 2-a oara va merge mai bine
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Lavinia_P spune:
Dianocica,
Eu am crezut ca a nins in toata tara..nu am vrut sa va ofticam..
Dbunny,
Mi-am adus acu aminte..ca am vazut pozele si ce ochi aveti amandoi..ce albastru..semanati mult..
Spuma de baie nu pt relaxare o foloseam..ci pt distractie..ca era funny.
minunea mea
anateo2004 spune:
MAYA
ALESSIA
ZMEUL
am vazut poze cu zapada.nu-i drept,noi trebuie sa mergem la munte ca sa ne putem delecta cu asa ceva
am citit povesti care de care mai e motionante
promit ca saptamana asta pretez si eu.noi suntem asa si-asa;seba muci,teo muciea de doua zile face si un pic de febra.acum nu stim apar bube n-apar sau e doar de la viroza respiratorie.oricum luni ma duc cu ea la ORL.din octombrie tuseste si muceste,pauza n-a avut ci doar intensitatea a fost diferita.acum a inceput iar sa tuseasca noaptea.
ieri am avut petrecerea exinsa cu nasii si bunicii,a fost frumos.seba n-a putut sa se joace cu masinuta primita a fost acaparata de sorsa
va pupici si sanatate fulguletilor bolnaviori
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
www.dropshots.com/dbunny#date/2006-12-30/19:42:54" target="_blank">Dani in primele 3 ore de viata
E un colaj facut de cumnata-mea...cu muzica...dar cam mare...lasati sa se incarca prima data...a 2-a oara va merge mai bine
m-am emotionat
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
Alessia
Andrei
Maya
minunatelor sa va traiasca,sa va aduca numai bucurii
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
Dia1609 spune:
f pe scurt, ca-mi pica netul non stop
cu intarziere de 2 saptamani fix , poze de la party-ul de 1 an al Oanei
edit: in poze le puteti vedea pe fulguletzele: Oana, Ada, Alessia si Karina
marani spune:
EVENIMENTUL DE AZI:
Zana Surprizelor" e mamica
Fiica vedetei TVR a venit pe lume ieri, la ora 14.45, chiar daca operatia de cezariana era programata pe 22 decembrie, de ziua de nastere a Andreei Marin.
Conform doctorului Bogdan Marinescu, nasterea a decurs fara probleme, iar micuta Ana Violeta a luat nota 10 pe scara Apgar si a avut o greutate de 3,250 kilograme.
In varsta de 33 de ani, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a nascut prin cezariana la Spitalul „Panait Sarbu” din Bucuresti. Acum se reface intr-o rezerva a spitalului.
Cu doar cateva zile inainte de nasterea fiicei ei, Andreea Marin a aparut pe coperta revistei „Tango”. Pozand in tinute provocatoare, gravida anului a aratat ca si femeile insarcinate pot fi senzuale. Si chiar daca nu a pozat goala, asa cum multe staruri obisnuiesc sa faca, sarcina Andreei Marin a fost pusa in evidenta printr-o vestimentatie transparenta.
Vedeta de televiziune, care a mai ramas pana acum insarcinata de doua ori, nu a reusit sa duca la termen decat ultima sarcina, celelalte fiind extrauterine. Acesta a fost motivul principal pentru care, imediat dupa casatoria cu Banica Jr., pe 14 ianuarie 2006, in Statele Unite, a inceput un program de fertilizare. Chiar daca neaga in continuare faptul ca a apelat la tehnica de fertilizare in vitro, investigatiile si tratamentele medicale realizate au avut un rezultat in primavara, cand Andreea Marin a ramas insarcinata.
Probleme la ultima vizita medicala
Cu o zi inainte de nasterea fiicei ei, Andreea Marin a facut o vizita la maternitate, pentru a se asigura ca toate detaliile legate de nastere sunt stabilite. Insa popasul la cabinetul doctorului Marinescu nu a fost lipsit de peripetii. In graba ei, fosta „Zana a Surprizelor”, nu a mai acordat atentie regulilor de circulatie si a parcat masina in fata maternitatii, blocand alte masini. Unul dintre soferi a zgariat BMW-ul vedetei cu cheia si a deteriorat una dintre oglinzile laterale.
Planuri pentru 2008
Din ultimele declaratii ale prezentatoarei TVR, ideea de a avea doar un singur copil nu o multumeste. Proaspata mamica isi doreste ca, in scurt timp, sa mai ramana insarcinata macar o data si sa repete experienta nasterii.
In ceea ce priveste activitatea profesionala, anul viitor va fi unul mai linistit, astfel incat toata atentia ei sa se indrepte spre noul membru al familiei Banica. Cu toate acestea, Andreea nu-si va abandona proiectele, continuand sa se implice cu moderatie in realizarea acestora.
FAMILIE
Stefan Banica Jr. este de doua ori tatic
> Cifra 2 pare sa ii aduca noroc lui Banica. Insurat de doua ori, cu Mihaela Radulescu si apoi cu Andreea Marin, cantaretul este acum si tatal a doi copii: un baiat de 4 ani, Radu Stefan, din relatia cu Camelia Constantinescu, si fetita Ana Violeta, cu sotia sa actuala.
> Pentru ca a dorit ca acest sfarsit de an sa-l petreaca alaturi de fetita lui, Banica si-a anulat toate concertele programate pentru finele lui decembrie.
> Cu toate acestea, nasterea Anei Violeta, mai devreme decat era asteptata, l-a luat prin surprindere, mai ales ca aseara era programat al doilea eveniment din seria Concertelor de Craciun, cu care Banica si-a obisnuit publicul de cativa ani.
Ajutati-o pe Sonia