Strumfi de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
Noi ieri am fost in plimbare la Gura Diham, sa-i arat puiului zapada (in Bucu inca nu incepuse sa ninga). Cred ca i-a placut, parea foarte mirat de tot albul din jur. I se inrosisera obrajorii si nasucul, cam asa , era numai bun de pupat.
Dupa peisajele de poveste de acolo, a urmat drumul de groaza de la intoarcere, ca evident, iar i-a luat iarna prin surprindere pe edilii nostrii , n-am vazut niciun utilaj pe tot DN1, doar in apropiere de Bucuresti era unul ratacit, noroc ca era un pic mai cald aici si se topea zapada pe strada. Chiar mi-a fost frica sa nu ramanem blocati pe undeva cu bebe mic la bord.
Vorbeati de petreceri pt copii la servici. Maine ma duc si eu, abia astept, cred ca mai mult eu am nevoie de Mos Craciun decat copilu', ca am innebunit stand singura in casa, cu fundal de racnete .
Ca acum, de exemplu ...
Gabi, mamica fericita de Davidel scumpel
Asa crestem noi
stefania_97 spune:
Eu nu mai fac fata cu alaparea. Se pare ca nu mai produc suficient lapte. Se trezeste noaptea de 6-7 ori si rareori doarme 3 ore neintrerupte.
Ca de obicei mi s-a recomandar sa ii dau supliment dar daca ii dau voi avea si mai putin lapte. Cred ca e din cauza oboselii acumulte, eu nu dorm mai mult de 1-2 ore de 3 luni de zile.
Cred ca dupa 4 luni daca tot asa e o sa incepem diversificarea. Vroiam sa stept pana la 5 luni dar vad ca pe zi ce trece nu se mai satura. Aseara mi-a distrus tatele.
Mai sunt bebici care noaptea dorm doar o ora sau doua dupa 3 luni?
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
lorinaoo1 spune:
Groxy uite o harta ca sa ai de unde alege sunculitele si le afumam noi dupa aia
Vivela ce mumusel e Davidel . Am vazut ca s-a pregatit deja de venirea lui Mos Craciun
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
CarlaV spune:
Stefania, ma bucur mult ca ati petrecut bine. Intr-adevar, mare realizare ca nu se mai fumeaza in baruri si restaurante, poti sa-ti iei linistita fetita cu tine.
Diana, ma bucur mult ca te-a ajutat ce am scris aici. Meritul e al doctoritei mele care m-a ajutat si sa raman intreaga dupa nastere si sa-mi fac puiul sa doarma si mi-a mai spus niste lucruri foarte interesante despre diversificare, pe care abia astept sa le aplic. Are si ea o fetita de 2 ani, deci a trecut de curand prin experientele astea.
Eu sunt super fresh... Sabina a dormit pana la 7:30, a mancat pana la 8 si m-a lasat sa mai dorm pana la 11, ca s-a jucat cu tati, yupiii!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Vivela spune:
Multumim, Lavinia, de aprecieri . Da, el e pregatit pt Moshu', cred ca ar vrea in dar inca vreo 2 tzatzici , ca noi suntem in plin puseu de crestere (noi inca avem 3 luni si un pic). Ma termina, ar sta numai cu tzatica in gura 24 h din 24. Si cred ca si eu as vrea pt el inca o pereche de , ca p-astea din dotare le-a cam jerpelit .
Asa crestem noi
liadorian spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Eu nu mai fac fata cu alaparea. Se pare ca nu mai produc suficient lapte. Se trezeste noaptea de 6-7 ori si rareori doarme 3 ore neintrerupte.
Ca de obicei mi s-a recomandar sa ii dau supliment dar daca ii dau voi avea si mai putin lapte. Cred ca e din cauza oboselii acumulte, eu nu dorm mai mult de 1-2 ore de 3 luni de zile.
Cred ca dupa 4 luni daca tot asa e o sa incepem diversificarea. Vroiam sa stept pana la 5 luni dar vad ca pe zi ce trece nu se mai satura. Aseara mi-a distrus tatele.
Da, Miruna mea! Initial si eu am crezut ca se trezeste de foame, am pus tortul pe seama unui puseu de crestere, dar ce puseu e ala care tinbe de 2 luni si ceva?! Din pacate, nu cred ca diversificarea e o solutie! Din ce mi-au povestit mamicile cu bebei ca ai nostri, de prea putuine ori au scapat de treziri nopatea doar fiindca au introdus solide. Revin acusi, se pare ca nu mai vtrea Miru sa se joace singurica!
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
elizas spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by stefania_97
--------------------------------------------------------------------------------
Da, Miruna mea! Initial si eu am crezut ca se trezeste de foame, am pus tortul pe seama unui puseu de crestere, dar ce puseu e ala care tinbe de 2 luni si ceva?! Din pacate, nu cred ca diversificarea e o solutie! Din ce mi-au povestit mamicile cu bebei ca ai nostri, de prea putuine ori au scapat de treziri nopatea doar fiindca au introdus solide. Revin acusi, se pare ca nu mai vtrea Miru sa se joace singurica!
Ce parere aveti?
Lia si Miruna Demetra
si noi la fel, ne trezim foarte des noaptea
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
Vivela spune:
Ne inscriem si noi pe lista. Nici lui David pare sa nu-i mai ajunga lapticul, ar manca non stop iar sanii mei nici nu mai apuca sa se umple cu lapte. Dar nu-mi fac griji deocamndata, am vazut ca daca strang de mamelon, tot mai iese laptic, deci productie inca mai am.
Si noi ne trezim mai des noaptea de vreo saptamana, e destul de epuizant pentru mine.
Incearca sa mananci tu un pic mai bine zilele astea macar, poate trece "vestitul puseu" si scapi de diversificare pentru moment.(eu vorbesc, care azi n-am mancat pana la ora asta decat o felie de chec cumparat )
Asa crestem noi
liadorian spune:
Stefania, nu mai editez mesajul meu anterior, abia acum vad cate greseli sunt acolo - graba cu care am tastat (cu un singur deget ) si-a spus cuvantul.
As fi vrut sa intreb mai multe dar Miruna n-a prea vrut sa-mi lase timp de conversatie. De ce crezi ca nu mai ai lapte suficient? Cum iti dai seama? (Nu de alta, dar poate sunt in aceeasi situatie si habar n-am...)
Eliza, tu ai mai multa experienta decat mine: ai vreun sfat pentru noi? E ceva ce am putea incerca pentru ca fetitele noastre sa se odihneasca mai bine? Eu una nu stiu ce-as mai putea face: ii fac Mirunei gimnastica, apoi baita, apoi masaj (intre timp stingem luminile din dormitor progresiv), ii dau sa pape, adoarme fie la san, fie jucandu-se singurica, apoi incepe distractia de fiecare noapte - treziri foarte dese, nu planeg mai deloc, de multe ori adoarme dupa ce suge un pic, alteori se joaca singurica pe intuneric. Gresesc undeva in tot programul asta? Sau asa e copilul meu si asta e, nu-mi ramane decat sa astept sa mai creasca...
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Vivela spune:
Am si eu o problema care ma tot framanta. La 1 martie sau cel tarziu 1 aprilie trebuie sa imi reiau activitatea. Habar nu am inca ce o sa fac cu David, cu cine o sa-l las.
La parinti nu prea imi vine sa-l duc, ca ai mei sunt in Ploiesti si ar trebui sa-l vad doar la sfarsit de saptamana , plus ca sunt si cam bolnavi si nu stiu cat ar putea face fata.
Iar despre bone, in ultima vreme am auzit numai lucruri rele, care mai de care mai infioratoare.
Voi cum o sa procedati?
Asa crestem noi